Sanovnik plaža – Šta znači sanjati plažu?

San u kome ste bili na plaži vrlo je čest. Plaže u snu uglavnom su vrlo povoljan znak u vezi vašeg života i često najavljuju veoma prijatne trenutke i uživanje koji vam predstoje.

Plaža predstavlja ivicu između kopna i vode, a voda u snovima obično simboliše podsvest i emocije.

San o plaži zato može da predstavlja prelaz između svesti i podsvesti, a može da označava i odnos vašeg razuma i emocija.

Tumačenje snova u kojima se javlja plaža – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da gledate plažu. Ako ste u snu gledali plažu sa obale ili sa broda, takav san može da označava da imate neke planove za putovanje uskoro. Možda se spremate da uzmete odmor da bi otišli negde da malo uživate.

San može da označava i neku pauzu u dnevnim obavezama i vreme koje možete da posvetite samo sebi pre nego se vratite svojim obavezama.

Sanjati da hodate po plaži pored obale mora. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava mogućnost nekog dalekog putovanja ili ponovnog okupljanja sa nekim prijateljima koje dugo niste videli, a koji žive daleko od vas.

Sanjati da stojite na plaži i gledate u vodu. Ako ste u snu stajali na plaži i gledali u more ili okean, takav san može da označava vašu pripremu da malo pretražujete svoju dušu.

Sanjati peščanu plažu. Ako ste sanjali peščanu plažu, takav san može da bude vrlo dobar znak u vezi vašeg napretka. Takav san verovatno ukazuje da živite mirnim životom, zadovoljni onim što imate i što ste postigli. Verovatno nemate briga za budućnost.

Sanjati da se odmarate na plaži. Ako ste se u snu odmarali na plaži, takav san može biti posledica vaše velike preopterećenosti u poslednje vreme i može ukazivati da je vreme da se odmorite.

San može da ukazuje i da ne bi trebalo da se nervirate, već se opustite u vezi neke situacije u vašem životu.

Sanjati da se kupate na plaži. Ako ste sanjali da se kupate na plaži, takav san može da bude odraz krivice za nešto što ste u skorije vreme uradili. Verovatno ste svesni da neka osoba ne zaslužuje takvo ponašanje od vas.

Možda san označava i vaše pokušaje da se iskupite za ono što ste učinili.

Sanjati da se sunčate na plaži. Ako ste sanjali da ste na plaži, uživate i sunčate se, takav san je verovatno vrlo dobar znak i može ukazivati da ćete u skorijoj budućnosti dobiti neke posebne mogućnosti da ostvarite svoje dugogodišnje ciljeve i uspete u nečemu što želite, a što će vas mnogo usrećiti i doneti poštovanje vaše okoline.

Sanjati plažu koja nije mogla da se koristi. Ovakav san može ukazivati da se možda previše trudite oko ostvarenja ciljeva koji se na kraju neće ostvariti.

Možda nešto mnogo želite i trudite se da to ostvarite, ali ovakav san ukazuje da verovatno neće biti uspeha. Možda bi bilo pametno da se okrenete nečemu drugom.

Sanjati plažu zimi. Ako ste sanjali da ste na plaži zimi, taj san može da označava vašu potrebu da se vratite u prošlost i neka srećnija vremena. Vaše misli su vas vratile na plažu, ali hladnoća ukazuje da su ta vremena daleko od vas.

San je poruka da se prošlost ne može vratiti i opominje vas da se okrenete budućnosti.

Sanjati kuću na plaži. Ako ste sanjali kuću na plaži, takav san obično označava vas same ili vaše telo, kao i ostali snovi o kućama. Ako ste bili u kući, možda ste trenutno u postupku istraživanja vaše podsvesti i podsvesnih emocija ili sećanja.

Ako ste gledali tu kuću spolja, taj san može da označava da bi trebalo da malo preispitate svoje emocije i sećanja.

San može da označava i odmor i relaksaciju koji vam predstoje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...