Sanovnik mrtvak ili pokojnik – Šta znači sanjati mrtvaka ili pokojnika?

Snovi u kojima ste vi pokojnik, najčešće su znak pozitivnih unutrašnjih promena i ličnog razvoja, kao i novih početaka u vašem životu. Možda san označava da dolazite u vezu sa svojom duhovnošću. Takvi snovi često se sanjaju u periodima velikih životnih promena, kao što su zasnivanje braka, razvod, ili preseljenje.

San može da označava vašu želju za preuzimanjem kontrole nad svojim životom, promenama i novim počecima.

San može označavati i vašu želju da pobegnete od trenutne svakodnevice i stresa koju vam donosi. To mogu biti poslovne obaveze, porodica a može biti i partner, koji vam više ne odgovara.

Ako ste sanjali da je vaš bivši partner mrtav, san ukazuje da ste prevazišli tu vezu i nastavljate dalje sa svojim životom.  Ako vam je neko od živih roditelja u snu umro, san ukazuje na veliku promenu u vašem životu i poboljšanje veze sa tim roditeljem.

San o pokojnicima može se posmatrati i kao simbol završetka neke faze u životu, starih navika i načina razmišljanja. Svakako san označava neki kraj, ali u cilju nečeg boljeg što dolazi na mesto onoga što se završilo.

Mrtva osoba u snu simbol je onoga sa čim želimo da završimo i ostavimo iza sebe. Ako ne poznajemo pokojnika, san možda označava da smo distancirani od promena koje se dešavaju oko nas.

Možda kroz takav san, podsvest šalje upozorenje da obratimo pažnju na neke stvari u životu, koje smo možda zanemarili, kao na primer, zdravlje.

Tumačenje snova u kojima se javlja mrtvak ili pokojnik – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati mrtvake uopšte. Snovi o susretima sa mrtvacima uglavnom su posledica  vaših svakodnevnih briga i sitnih problema, ili reakcija na neke beznačajne stvari. 

Sanjati mrtve rođake kako oživljavaju. Ako ste u snu videli mrtvog rođaka ili rođake koji pokušavaju da pričaju sa vama, san vas upozorava da pametno donosite odluke u vezi sa ostvarenjem svojih planova.

Sanjati mrtve pretke. Ovakav san ukazuje najverovatnije, da sledi period sreće i lepih promena u svakodnevnom životu.

Sanjati da vas je posetio pokojnik ili grupa pokojnika. Ovakav san verovatno označava da ste i dalje okupirani nekim događajima iz prošlosti, vezanih za tu osobu ili osobe. San bi mogao da predstavlja i vaše žaljenje zbog toga što ta osoba ili osobe nisu više među živima.

Sanjati mrtve prijatelje ili poznanike. Ovakav san verovatno je posledica neke situacije u kojoj vas je okolina ismejala i ukazala vam nepoštovanje, što je vrlo uticalo na vas i vaše samopoštovanje i mišljenje o sebi.

Sanjati pokojnika koji vas zove da ga pratite. Ako vas je pokojnik u snu zvao da ga pratite i vi ste krenuli za njih, san možda najavljuje neku opasnost koja vam preti, možda neka bolest, a možda je i znak da vam je život ugrožen.

Sanjati da ste odbili poziv pokojnika da ga pratite. Ako ste u snu odbili poziv pokojnika da ga pratite, san možda najavljuje da ćete se naći u nekim vrlo opasnim okolnostima, ali ćete se uz svoje pametne odluke izvući iz nje. 

Sanjati mrtvake kako vaskrsavaju. Ovakav san najverovatnije najavljuje neke neverovatne i neočekivane događaje koji dolaze u vaš život.

Sanjati da delite hranu sa mrtvacem. Ako ste sanjali da ste za istim stolom sa mrtvacem i zajedno jedete, možda vam san poručuje da se pozabavite svojim zdravljem, jer možda imate neke zdravstvene probleme kojih niste svesni.

Sanjati da pričate sa mrtvacem. Ovakav san možda najavljuje da će vas kontaktirati neki prijatelj ili rođak da bi pričao sa vama o nekom svom problemu i pitao vas za savet.

Sanjati da oživljavate mrtvaca. Ako ste sanjali san u kome pričate sa mrvacem, možda san najavljuje ponovo pojavljivanje neke situacije iz prošlosti, koju ćete konačno morati da rešite.

Sanjati mrtvaka koji se podiže iz kovčega. Ovakav san verovatno najavljuje da će vas uskoro posetiti neki poznanik, što će zahtevati puno vašeg rada da bi ga dostojno ugostili.

Sanjati mrtvaka u kovčegu. Ovakav san verovatno ukazuje da imate neke probleme u životu, koji vas već duže vreme okupiraju.

Sanjati da ste dotakli mrtvaca. Ovakav san možda ukazuje da ćete doživeti neke neprijatnosti, zbog postupaka ljudi koji vas ne vole. 

Sanjati da žalite za pokojnikom. Ako ste u snu oplakivali pokojnika i žalili što je preminuo, možda je san posledica podsećanja na neki bitni događaj koji vam se desio. 

Sanjati da sa nekim pričate o nekom pokojniku. Ako ste u snu pričali sa ljudima o nekom preminulom, možda san najavljuje neke probleme, sukobe ili neslaganja sa pretpostavljenima na poslu.

Sanjati pokojnika koji stoji ispred vas. Ovaj san možda ukazuje da ćete duže vreme morati da trpite neku situaciju, jer je potrebno neko vreme da se stvore preduslovi za njeno rešavanje.

Sanjati pokojnika koji plače. San je možda naznaka sukoba sa ljudima iz vašeg bližeg okruženja.

Sanjati mrtvaka koji se raspada. Ako ste u snu videli mrtvaka, koji je počeo da se raspada pred vama, san je dobar znak, i najčešće najavljuje prosperitet. San može označavati poboljšanje finansijske situacije u bližoj budućnosti.

Sanjati nekog koga poznajete da je mrtav. Ovaj san je dobar znak i najavljuje neka prijatna događanja, a to može biti i prinova u porodici. 

Sanjati da se grlite sa mrtvacem. Ovaj san nije dobar znak i može biti najava bolesti ili pogoršanja zdravstvenog stanja, pa će vam trebati puno vremena da se situacija stabilizuje. 

Sanjati da se ljubite sa mrtvacem. Ovaj san je predznak dugovečnosti.

Sanjati da uzimate nešto što vam nudi pokojnik. Ako ste u snu uzeli nešto od pokojnika, san nije dobar znak. Verovatno najavljuje teškoće, probleme sa zdravljem, bolesti ili smrtni slučaj u bližoj familiji. 

Sanjati da se nalazite sa pokojnikom. Ako ste u snu bili na sastanku sa pokojnikom, san je verovatno znak pažnje i saosećanja koje vam vaša okolina poklanja. San znači i dobru sreću i uspeh u svemu što pokušate. 

Sanjati da ste okruženi mrtvacima. Ovaj san možda znači da ćete steći neke neprijatelje ili poznanike, koji će pokušati da vam zagorčaju život i izazovu sukobe. 

Sanjati da dajete poklon mrtvacu. San je verovatno naznaka finansijskog gubitka i to, gubitka novca ili neke druge imovine. 

Sanjati da primate saučešće. Ako ste sanjali da primate saučešće zbog smrti svog rođaka, san možda najavljuje prinovu u porodici, možda kroz novo rođenje ili usvajanje deteta.

Sanjati da nosite ili prevozite pokojnika. Ovaj san može označavati vaše nezadovoljstvo i tugu zbog teškoća i problema, kroz koje prolazite već duže vreme.

Sponzorisano:

loading...
Loading...