Sanovnik stršljen – Šta znači sanjati stršljena?

Stršljen nije čest simbol u snu. Ukoliko ste ga sanjali, takav san verovatno ukazuje da imate neki tekući problem ili neku preteću situaciju, a možda i pretnju od nekoga. Moguće je da želite da se zauzmete za sebe, ali vas je strah da će neko da vam se osveti zbog toga.

Moguće je da vas je strah i da se neka situacija ne izmakne kontroli ako kažete ono što mislite ili branite nekoga od nekih nepravdi.

Stršljeni u snu mogu označavati i da su vas povredile nečije bezosećajne izjave i postupci. Možda vas neko maltretira ili se iživljava nad vama.

San možda ukazuje i da ste previše kritični prema sebi i svojim postignućima. Možda ste previše oštri prema sebi i treba da sebi odate malo priznanja za ono što radite.

San o stršljenu može se odnositi i na neku osobu ili situaciju koja vam predstavlja pretnju, ili na neki pritajeni problem. Možda se brinete da se neka situacija ne izmakne vašoj kontroli.

Tumačenje snova u kojima se javlja stršljen – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati stršljena. Ako ste videli stršljena u snu, takav san verovatno nije dobar znak i može da simbolizuje probleme i opasnost koji vam možda predstoje uskoro. Možda san ukazuje da dozvoljavate svom besu i naprasitom temperamentu da gospodari vama i dovede vas u neprijatne situacije, koje mogu imati velike posledice po vas.

Sanjati roj stršljena. Ako ste sanjali roj stršljena, takav san može da vam bude upozorenje da što pre prekinete neku vezu zato što se može dogoditi da ona na neki način ozbiljno ugrozi vas i vašu budućnost.

Sanjati da vas je ujeo stršljen. Ako vas je u snu ujeo stršljen, takav san može da označava bes, osvetu i osvetničko ponašanje. Moguće je da ste ljuti na nekoga ili na nešto. Moguće je i da želite da se osvetite onima koji žele da vas povrede.

San može da ukazuje i da ste možda ljubomorni na nekoga ili na nešto. Moguće je i da je neko ljubomoran na vas.

San može da ukazuje i da u vašem okruženju ima ljudi koji su skloni pravljenju problema i to možda u krugu vaših rođaka ili prijatelja, pa vas san opominje da bi trebalo da shvatite ko je to i zaštitite se na vreme.

Ovaj san može da označava i neka bolna iskustva i teškoće.

Možda ćete doživeti kritiku pretpostavljenih zbog nekih propusta u poslu.

Sanjati da vas je ujeo stršljen (za muškarce). Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava uspeh na poslu, a možda i unapređenje.

Sanjati da vas je ujeo stršljen (za žene). Ovakav san može da vam bude najava da ćete uskoro ostati u drugom stanju.

Sanjati da su vas napale pčele i stršljeni. Ako ste sanjali da su vas napale pčele i stršljeni istovremeno, takav san može da označava da ćete biti povređeni zbog nečijih nesmotrenih i uvredljivih reči.

Ovakav san može da bude i znak da će vas kritikovati na poslu zbog nekih loše odrađenih stvari ili zbog opšte nemarnosti i nezavršavanja posla na vreme. Zato je san upozorenje da vodite računa kako radite, jer bi se u suprotnom moglo dogoditi da zbog nemara ostanete bez posla.

Takav san može biti i dobar znak, u zavisnosti od toga kako ste reagovali na ujede. Ako vas ništa nije bolelo i bili ste mirni tokom napada, san može da označava i neki skorašnji profit.

Sanjati da lovite stršljene. Ako ste lovili stršljene u snu, takav san može da ukazuje da ćete se uspešno obračunati sa svojim protivnicima i biti bolji od njih.

Sanjati gnezdo stršljena. Ako ste u snu videli gnezdo sa stršljenima, takav san može da označava da želite da izbegnete neku osetljivu situaciju. Ovaj san može da  označava i da se možda plašite da se ne sukobite sa nekim, za šta postoji objektivna mogućnost.

Sanjati da su stršljeni napravili gnezdo u vašoj kući. Ako ste sanjali da su vam stršljeni u kući napravili gnezdo, takav san može da ukazuje da nemate neko mišljenje o sebi i da se često potcenjujete.

Sanjati da uništavate stršljene i njihovo gnezdo. Ako ste sanjali da ubijate stršljene i da uništavate njihovo gnezdo, takav san je verovatno dobar znak i može da najavljuje da će se vaši problemi i teškoće uskoro završiti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...