Sanovnik bolnica – Šta znači sanjati bolnicu?

Bolnice su mesta za lečenje.

Ako ste sanjali bolnicu, san može ukazivati da vam je potrebno da poboljšate svoje mentalno ili fizičko zdravlje.

Možda je san bio znak da vam je samo potreban odmor ili da se trenutno oporavljate od neke psihološke povrede koja zahteva unutrašnje isceljenje.

San može biti i stvarno upozorenje vezano za vaše zdravlje. Snovi o bolnicama nam nekad mogu dati vrlo precizne odgovore kako da unapredimo svoje zdravlje, duhovno, psihološko ili fizičko. Možda je san poruka da trebate da vratite red i organizaciju u svoj život.

San može biti i poruka da je potrebno da ozbiljno pristupite rešavanju nekih svojih problema ili emotivnih blokada. Može biti i znak da pokušavate da se suočite sa njima i rešite ih.

San može biti i odraz neke situacije koja zahteva promenu. Možda se radi o narušenim odnosima u emotivnoj vezi nakon neke svađe i san je znak da hitno treba pristupiti rešavanju problema.

Tumačenje snova u kojima se javlja bolnica – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati bolnicu uopšte. Ako ste u snu videli zgradu bolnice, ili ste bili u nekoj zgradi za koju ste znali da je bolnica, san može biti dobar znak koji najavljuje dobro zdravlje i povećanje bogatstva, sreću i uspeh u stvarima koje nisu pod vašom kontrolom.

San može biti i najava nečijeg skorašnjeg krštenja kome ćete prisustvovati.

Sanjati da želite da idete u bolnicu. Ako ste sanjali da sami želite da idete u bolnicu, san verovatno ukazuje da ste svesni svojih problema i da ste na putu da promenite svoje psihičko, emotivno i fizičko zdravlje i živite uravnoteženijim životom.

Sanjati da vas nisu primili u bolnicu. San u kome vas nisu primili u bolnicu, može biti odraz vašeg nestrpljenja i uznemirenosti zbog nemogućnosti da rešite neke goruće probleme. Možda se osećate kao da nema izlaza iz situacije u kojoj se nalazite.

Sanjati da ste pacijent u bolnici. Ako ste sanjali da ste pacijent u bolnici, bilo da dolazite u bolnicu ili se već nalazite u njoj, san može najavljivati da ćete stvarno tražiti medicinsku pomoć zbog svog zdravstvenog stanja.

San može biti i znak velikog stresa pod kojim se nalazite zbog previše posla ili obaveza, koji na kraju stvarno može ugroziti vaše zdravlje.

San je poruka da se više pozabavite sobom i raspodelite obaveze koje ne morate isključivo vi da obavite.

Sanjati da vas pregledaju u bolnici. Ako ste sanjali da vas u bolnici pregleda doktor, san ima dobro značenje i verovatno ukazuje da će sve biti u redu sa vašim zdravljem. Ako ste do skoro bili bolesni, zdravlje će vam se popraviti.

San može ukazivati i na dobar ishod poslovnih projekata na kojima ste trenutno angažovani, a koji doskora nisu išli u povoljnom pravcu.

Ovakav san može biti i opomena da posetite doktora zbog redovne provere zdravlja.

Sanjati da u bolnici obavljate laboratorijske testove. Ovakav san može ukazivati da će vam se uskoro u životu javiti neka prilika koja će delovati vrlo primamljivo, ali koja bi se na kraju ispostavila kao gubitak vremena i novca.

Sanjati da dobijate neadekvatno lečenje u bolnici. Ako ste sanjali da vam lekovi koje dobijate u bolnici ne deluju, da lekari greše ili nešto slično, san je možda odraz vaših pokušaja da na brzinu rešite neke svoje probleme, ali pri tom to radite na pogrešan način koji uopšte nema dejstvo.

San može biti i odraz vaših napora da izbalansirate svoje mnogobrojne svakodnevne obaveze. Možda se trudite da sve usaglasite, ali imate osećaj da to ne postižete.

Sanjati da napuštate bolnicu. Ukoliko ste u snu napuštali bolnicu, posebno nakon što su vas izlečili, san je najčešće dobar znak, posebno u vezi sa nekim nedavnim sukobima koje ste možda imali. San verovatno označava da ćete se izboriti sa napadima protiv sebe.

San može biti i znak prevazilaženja nekih zdravstvenih problema i okretanja zdravijem i urednijem životu.

Sanjati da ne želite da napustite bolnicu. Ako ste sanjali da se protivite napuštanju bolnice ili niste sigurni da treba da je napustite, takav san je obično odraz strahova u stvarnom životu.

San može biti odraz vaše nelagode u odnosima sa ljudima ili u vezi sa situacijama koje su van sigurnosti vašeg doma. Možda je bolnica u snu simbol vaše potrebe za zaštitom i sigurnošću.

Sanjati da nekoga posećujete u bolnici. San u kome ste posećivali nekog ko je povređen ili bolestan u bolnici, može biti naznaka da ćete uskoro saznati neke neprijatne, a možda i šokantne vesti.

Možda će te vesti dovesti do promene vašeg mišljenja o osobi ili situaciji na koju su se odnosile, a posebno ako poznajete osobu koju ste posećivali u bolnici.

Ako niste poznavali osobu koju posećujete, san može da najavljuje neku situaciju u kojoj će se očekivati vaša pomoć, koju ćete vi rado pružiti.

Sanjati da nekog vozite u bolnicu. Ako ste sanjali da nekog vodite u bolnicu, san može najavljivati da ćete uskoro dobiti neke iznenadne, ali dobre vesti. Možda će vas te vesti u početku zbuniti, ali ćete se puno obradovati kad shvatite o čemu se radi.

Sanjati da nekog odvode u bolnicu. San u kome ste gledali da nekog vode u bolnicu nakon neke povrede, možda je odraz vaše brige za zdravlje i bezbednost svojih najbližih.

Možda je san i odraz vaše potrebe da se brinete o svojim najbližima.

Sanjati povređene pacijente u bolnici. Ako ste sanjali da ulazite na intenzivnu negu u bolnici i vidite povređene pacijente, san nije dobar znak, posebno po pitanju vašeg odnosa i komunikacije sa okolinom. San može ukazivati da ljudi ignorišu vas i vaše potrebe, a u nekim slučajevima ovakav san može da opisuje čak i neprijateljski odnos prema vama.

Sanjati da vidite napuštenu bolnicu. Ako ste u snu videli napuštenu bolnicu, san je možda odraz vašeg osećaja olakšanja zbog toga što ne morate hitno da rešavate neke probleme.

Sanjati da ste zaposleni u bolnici. Ukoliko ste sanjali da radite u bolnici, kao doktor, medicinska sestra ili pomoćno osoblje, san može najavljivati neku situaciju u kojoj ćete trebati da pomažete drugima da reše svoje probleme, bilo kroz savete ili kroz neku konkretniju pomoć.

Sponzorisano:

loading...
Loading...