Sanovnik putovanje – Šta znači sanjati putovanje?

Putovanja su česta tema u snovima. San o putovanju može da označava kretanje, ali i vaš životni put.

Ako ste u snu putovali, kolima, vozom, brodom i sl, takav san se obično odnosi na životno putovanje i razvoj kroz koji prolazite.

Za tumačenje sna bitno je transportno sredstvo kojim ste putovali. Bitan je i način na koji ste išli na putovanje, da li ste se mučili da negde otputujete, ili ste otišli sa lakoćom, i sl. Naravno, bitna je i lokacija putovanja.

Tumačenje snova u kojima se javlja putovanje – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da putujete kolima. Ako ste u snu putovali negde kolima i vi ste vozili kola, ovakav san verovatno označava da vam je dobro u životu, i da sami donosite odluke u njemu. Ako vas je neko vozio, san verovatno označava da niste samostalni i da je vaš život kontrolisan, verovatno od osobe koja je vozila kola.

Sanjati da putujete brodom. Ako ste sanjali da se ukrcavate na brod da bi putovali u neke daleke zemlje preko mora, takav san može da označava da imate neke nerealne ideje.

Možda ste skloni maštanju o nekim malo verovatnim situacijama, nerealnim planovima i nečemu što je nemoguće. Možda ste i konfuzni. Ovakav san ukazuje da je to verovatno prolazna faza u vašem životu.

San u kome ste putovali brodom može da označava i neke promene. Vaš život može doživeti neke bitne promene i to poslovni, ali i privatni. San može ukazivati na odvajanje od porodice i promenu uslova života.

Može se desiti da se preselite zbog posla ili privatnih razloga i sl.

Sanjati da putujete preko okeana. Ako ste sanjali da ste na okeanu i putujete negde, takav san može da bude loš znak. Možda ćete uskoro naići na neke probleme u vezi vašeg posla.

Sanjati da putujete negde daleko na konju. Ako ste sanjali ovakav san, on je verovatno dobar znak i može da označava neke srećne okolnosti koje će se dogoditi uskoro, a koje će vam pomoći da ostvarite svoje želje i ciljeve.

San može označavati i porodične sukobe i probleme. Moguće je da vam atmosfera u domu nije najprijatnija i ispunjena optuživanjima i konfliktima. Ovakav san uglavnom ukazuje na probleme na poslu ili u kući i porodici.

Sanjati da putujete preko planina. Ako ste sanjali da prelazite planine na svom putovanju, takav san može da označava dobre stvari i da najvljuje napredak, sreću i prosperitet.

Sanjati da putujete u kolima punim ljudi. Ako ste u snu išli na neko putovanje kolima koja su bila prepuna ljudi, takav san može nagoveštavati da ćete uskoro upoznati neke zanimljive ljude ili doživeti neke uzbudljive stvari.

Sanjati da putujete na nepoznatu destinaciju. Ako ste sanjali ovakav san on može da označava da želite da radite nešto potpuno novo, bilo na poslu ili u privatnom životu.

Sanjati prijatelje koji se pripremaju za putovanje. Ako ste sanjali ovakav san, on može najavljivati prijatne i lepe promene koje će se uskoro dogoditi u vašem životu.

Sanjati da putujete sa nekim članom vaše najbliže porodice. Ako ste u snu putovali sa nekim članom vaše najbliže porodice, takav san može da označava da ćete uskoro doživeti neke materijalne i finansijske gubitke.

Sanjati da ste poneli previše stvari na putovanje. Ako ste sanjali da ste se previše natovarili stvarima, pa imate problem da krenete na putovanje, takav san može da ukazuje da vas nešto sputava na putu do uspeha i da to trebate da ostavite iza sebe da bi mogli da nastavite dalje.

Sanjati da idete na putovanje i plašite se da ne izgubite lična dokumenta. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da se spremate da krenete u nešto nepoznato, možda novi posao, pa vas je strah od toga.

Sanjati da nailazite na mnoge prepreke na putu. Ovakav san verovatno se odnosi na neke vaše mentalne prepreke ka ostvarenju nekog cilja, ali i prepreke koje vam nameću okolnosti ili drugi ljudi.

Sponzorisano:

loading...
Loading...