Sanovnik autobus – Šta znači sanjati autobus?

Autobus u snu, kao i ostala transportna sredstva, uglavnom simboliše vaš trenutni životni put, kako tumači sanjarica. U sadržini samog sna, pre svega u činjenici da li autobus stoji ili je u pokretu, da li se kreće sporo ili brzo, mogu se videti naznake trenutne dinamike vaših životnih dešavanja.

San o vožnji autobusom može biti posledica svakodnevne vožnje autobusom u stvarnom životu i vremena provedenog u njemu. Ukoliko se putanja u snu razlikuje od one kojom se vozite svakodnevno, onda bi san mogao imati simboličnu poruku da je potrebno da promenite neki pravac kretanja u stvarnom životu.

Pravac ka kome se u snu krećete autobusom, bilo da je to posao, kuća, turistička destinacija, ljubavni sastanak, škola i sl., ukazuje na oblast života u kome vam je potrebna veća samostalnost i nezavisnost.

Tumačenje snova u kojima se javlja autobus – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da se vozite autobusom. Ovaj san možda ukazuje da životu pristupate bez puno razmišljanja, i da živite život po inerciji, uglavnom kopirajući životne poteze drugih ljudi. Moguće da u životu imate pasivnu ulogu i niste vođa.

Ovaj san može posebno biti vezan za vaš osećaj da ne upravljate svojom karijerom i finansijama. Moguće je da osećate da niste adekvatno nagrađeni za vaš doprinos poslu i da vas tretiraju kao i sve ostale koji mnogo manje i kvalitetnije rade od vas.

Simbolika vožnje autobusom je upravo u činjenici da se njime najčešće vozimo zato što moramo, jer je jeftinije i sl., a ne zato što u tome uživamo, pa vožnja podsvesno može odslikavati osećaj limitiranosti nedostatkom sopstvenih finansija i neminovnosti trpljenja na ovaj ili onaj način da bi se finansijska situacija poboljšala u budućnosti.

Sanjati da vozite autobus. Ovakav san ukazuje da  verovatno imate poziciju vođe u društvu, i san možda odslikava vas u toj ulozi, pa prema sadržini sna sagledajte da li vam se dopada kako obavljate tu funkciju u životu.

Sanjati da ste propustili autobus. Ovaj san ukazuje da možda niste spremni za neki dogaj ili situaciju ili da odugovlačite iz straha da krenete napred. San možda simbolično odslikava vašu distanciranost od drugih.

San u kome ste propustili autobus može ukazivati na propuštene prilike za napredak, zbog vaše inertnosti i nedostatka inicijative. 

Sanjati da plaćate kartu za prevoz. Plaćanje karte za prevoz u snu moglo bi simbolično da predstavlja posledice koje imate zbog vaše pasivne uloge u životu.

Sanjati da ste ušli u pogrešni autobus, promašili ste smer ili autobus uopšte nije došao. Ukoliko ste sanjali ovakav san, on može simbolično predstavljati pogrešne životne odluke koje ste doneli ili vaš strah da ne pogrešite u odlučivanju. Moguće je i da se od vas očekuje da radite nešto što vi ne želite pa je san simbolika tog konflikta u vama.

Ovakav san moguća je indikacija stagnacije u vašem životu ili da ste na pogrešnom putu. Moguće je da ste poslušali neki savet okoline i sad se kajete. Ovaj san mogao bi biti i posledica problema na finansijskom planu čije rešavanje odlažete.

Sanjati da čekate autobus. San može ukazivati da je neki aspekt vašeg života u fazi mirovanja i da čekate da se nešto ili neko desi kako bi promenio tu situaciju. 

Sanjati da u autobusu pitate u kom pravcu autobus ide. Ovakav san znak je moguće neodlučnosti u pogledu pravca kojim bi trebalo da krenete, i potreban vam je savet i podrška drugih da bi ste doneli odluku. Moguće je i da niste sigurni u pogledu izbora nekog cilja koji pokušavate da ostvarite ili puta kojim bi trebali da krenete.

Sanjati da ste učestvovali u sudaru autobusa. Ovaj san mogao bi biti slika vašeg ponašanja, zauzimanja uloge žrtve i okrivljavanja drugih za svoje propuste i loše stvari koje vam se događaju u životu.

Sanjati da sedite do nekog ko vam deluje opasno ili vam dosađuje. Ovakav san pre svega ima simboliku vezanu za vaš poslovni život. Moguće da ukazuje da vaš pasivan stav na poslu može za vas da ima loše posledice. Moguća poruka je da trebate da pronađete način da promenite poziciju na kojoj radite ili da nađete dodatni izvor prihoda.

Sanjati da igrate i pevate u autobusu. San je naznaka da ste odlučili da prekinete sa pasivnim stavom u svom životu i da želite da zauzmete aktivniju ulogu u kreiranju svoje budućnosti. San može biti direkna posledica trenutnih okolnosti u vašem životu, kao na primer, posla koji ne nudi nikakav napredak, činjenice da stalno unapređuju nekog drugog u vašem radnom okruženju a nikako vas, želje da potpuno promenite profesiju zato što ste u startu odabrali nešto što niste želeli već ste poslušali tuđe želje i sl.

Sanjati da se vozite u prljavom autobusu. Ovaj san najčešće je simbol vašeg mišljenja o poslu koji obavljate, mogućeg osećaja da je taj posao ponižavajuć i neadekvatan za vaše sposobnosti, ali i da ne postoji način da nešto promenite.

Sanjati da ste u autobusu bez odeće. Ovaj san simbol je vašeg osećaja izloženosti, ranjivosti, ali i izolacije koji imate u svom okruženju. Moguće i da je san posledica nedostatka saradnje i zajedništva u vašem radnom okruženju.

Sanjati da vodite ljubav u autobusu. San simbolično može odražavati da koristite svoje fizičke atribute radi finansijskog prosperiteta i napretka. Moguće je da privlačite pažnju na sebe po svaku cenu, a nekad i na način koji je na granici neukusa.

Sanjati da ste nevidljivi u autobusu. Nekad ovaj san može biti posledica vašeg realnog osećaja da vas niko ne primećuje, kao da ste bukvalno nevidljivi, da nemate kontrolu nad svojim izborima, da vas ne konstatuju ni prijatelji, ni porodica, ni kolege na poslu.

Sa druge strane, san može biti posledica vašeg stava da je bolje biti neprimetan i ne skretati pažnju na sebe radi postizanja najboljih rezultata.

Koje je značenje sna, ukazaće vam osećaj koji ste imali u snu zbog činjenice da ste nevidljivi.

Sanjati da vozite autobus. San je simbol vašeg osećanja da vi kontrolišete ostvarenje svojih ciljeva i snova, iako ima i drugih ljudi koji će vam pomoći na tom putu. 

Sanjati da se vozite luksuznim autobusom. San može značiti da imate dobre veze koje će vam pomoći da na lakši način ostvarite svoje planove.

Sponzorisano:

loading...
Loading...