Sanovnik cipele – Šta znači sanjati cipele?

Cipele su prilično čest motiv u snovima i mogu da imaju različita značenja. Važno je da detaljno analizirate svoj san, odnosno da se prisetite što više detalja u snu. To je najbolji način da pravilno protumačite san i da otkrijete njegovu simboliku.

Značenje vašeg sna o cipelama će se razlikovati zavisno od toga da li ste u snu samo videli cipele, da li ste sanjali stare ili nove cipele, da li su cipele možda bile pocepane ili su vam bile tesne, da li ste zaboravili ili izgubili cipele itd.

Tumačenje snova u kojima se javljaju cipele – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati kako vidite cipele. Ukoliko ste sanjali da vidite cipele, onda je to dobar znak. Vaš rad i trud će se isplatiti i vi ćete doći do uspeha. Moraćete dosta da se potrudite, ali uspeh neće izostati, a sve to će vam pomoći da još bolje upoznate sebe i da izgradite svoj lični identitet.

Sanjati nove cipele. Ukoliko ste sanjali nove cipele, onda je to loš znak. Ovaj san ukazuje na neke zdravstvene probleme koje možete imati lično vi ili neko od vaših ukućana. U pitanju neće biti neka ozbiljnija bolest, ali svakako morate voditi više računa o zdravlju. Ukoliko ste imali ovakav san, savetujemo vam da odete kod lekara i da prekontrolišete svoje zdravlje.

Sanjati stare cipele. Ako ste sanjali neke stare cipele, onda taj san ukazuje na neku prevaru koju ćete doživeti u skorije vreme. Najverovatnije se radi o kupovini neke nekretnine koju planirate, gde ćete doživeti veliki gubitak. Vodite računa ukoliko u narednom periodu rešite da kupujete nekretninu ili nešto drugo jer može se desiti da budete prevareni od strane prodavca.

Sanjati tesne cipele. Ukoliko ste sanjali cipele koje su vam tesne, taj san onda simboliše nevolje i probeme koji će zadesiti vas i vašu porodicu u budućem periodu. Najverovatnije će doći do svađe i teških reči, tako da je moguće da ćete odlučiti da se osamostalite.

Sanjati da vas žuljaju cipele. Ako ste sanjali kako vas žuljaju cipele, taj san znači da ćete se svađati sa osobom sa kojom ste u braku ili u vezi. Najverovatnije će razlog vaše svađe biti ljubomora od strane vašeg partnera, što će vam jako smetati. U predstojećem periodu vas očekuju brojne rasprave na tu temu, pa ćete čak razmišljati i o tome da se raziđete od partnera ukoliko bude nastavljao sa ljubomornim scenama.

Sanjati kako menjate cipele. Ukoliko ste sanjali kako menjate cipele, onda je to znak da se na vas čovek ne može osloniti jer vi stalno menjate svoje stavove i svoja razmišljanja.

Sanjati pocepane cipele. Ukoliko ste sanjali cipele koje su pocepane, taj san simboliše neuzvraćenu ljubav. Najverovatnije ste zaljubljeni u osobu koja vam ne uzvraća emocije. Uzalud se nadate a vreme sve više prolazi. Osoba do koje vam je stalo nije ni najmanje zaljubljena u vas, pa bi ovaj san trebalo da vam bude opomena da odustanete od nečega što više nema nikakvog smisla. Vreme je da prihvatite istinu, ma koliko ona bila bolna.

Sanjati kako obuvate cipele. Ukoliko ste sanjali kako obuvate cipele, taj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na lepa dešavanja koja vas očekuju u bliskoj budućnosti. Bićete ispunjeni i zadovoljni svojim životom i shvatićete da se sreća nalazi u malim stvarima koje vas okružuju. Konačno ćete početi da razmišljate pozitivno i trudićete se da oterate sve loše misli i emocije. Istu simboliku imaće i san u kojem ste izuvali cipele.

Sanjati kako ste izgubili cipele. Ukoliko ste sanjali da ste izgubili cipele, onda je to znak da vi tragate za svojim sopstvenim identitetom i da pokušavate da pronađete sebe u nečemu.

Sanjati da ste zaboravili cipele. Ako ste sanjali kako ste zaboravili cipele, onda taj san znači da vi imate čvrste stavove i mišljenja o nečemu i da ne želite da ih menjate, ma koliko vas drugi ljudi pritiskali.

Sanjati kako nosite cipele koje su neprikladne za neku priliku. Ako se desi da sanjate kako nosite cipele koje ne odgovaraju situaciji u kojoj se nalazite, onda je to znak da ćete morati da uložite dosta truda i vremena kako biste ostvarili napredak. Put do uspeha vam neće biti lak i moraćete jako puno da se potrudite.

Postoje i drugačija tumačenja ovog sna, a to je da je moguće da ste vi izabrali pogrešan pravac u životu, odnosno da ne idete pravim putem. U tom slučaju, vreme je da se preispitate malo i da vidite koji su vaši ciljevi i šta tačno želite. Moguće je da niste sigurni u sebe ni u put kojim idete u životu. Ovaj san vas opominje da je vreme da preuzmete kontrolu nad svojim životom i da definišete koji su vam ciljevi. Istu simboliku ima i san u kojem vidite sebe kako nosite cipele u ruci.

Sanjati cipele na platformu. Ako sanjate cipele na platformu, onda je to znak da vi stojite uspravno i čvrsto na zemlji i da ste jako ponosni na sebe i na svoj uspeh. Vi radite na sebi i trudite se da dođete do nekog višeg statusa u društvu. Samo tako nastavite i pred vama je veliki uspeh.

Sanjati kako ne nosite cipele. Ukoliko ste sanjali kako ne nosite cipele u situaciji u kojoj bi trebalo da ih nosite, onda je to znak da vi niste dovoljno sigurni u sebe i da vas muče kompleksi. Vama nedostaje samopouzdanje i vera u sebe, pa vas ovaj san opominje da je vreme da počnete da radite na sebi i na izgradnji svoje sopstvene ličnosti.

Alternativno, san u kojem niste nosili cipele može da simboliše vašu tešku finansijsku situaciju, neshvaćenost i usamljenost u stvarnom životu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...