Sanovnik jagode – Šta znači sanjati jagode?

Jagode imaju divan ukus i omiljeno su voće mnogih ljudi. Zato nije retkost da se nađu i u vašim snovima.

Jagode u snu mogu predstavljati osećanja seksualne prirode, privlačnost, ljubomoru, strast, nove ljubavi, neprijatelje, ali i mnoge druge stvari.

Prema Frojdu, jagode u snu simbolišu senzualnost i zadovoljstvo. Sveže i slatke jagode simbol su strasti, a trule i bezukusne, simbol su hladnoće i seksualne nezainteresovanosti.

San o jagodama najčešće odražava vaše želje i iskušenja. Jagoda je voće čiji se simbolizam često vezuje za ženske kvalitete i seksualnost. Ako ih sanjate, san je verovatno podsećanje na vaše seksualne potrebe. Zato takav san može biti najava prijatnih seksualnih kontakata u bliskoj budućnosti.

Jagode u snu povezuju se i sa zavišću, pa ako ste ih videli u snu, to može značiti i da ste ljubomorni na nekoga. To može biti vaš poslovni ali i ili emotivni partner.

Jagode u snu simbol su i seksualne želje ali i drugih želja. Ako ste ih videli u snu, takav san može označavati da će vam se želje ispuniti. San može označavati i razvoj nekog prijateljstva.

Značenje sna zavisi i od stanja u kome su jagode u vašem snu bile.

Ako ste pojeli puno jagoda u snu, na javi to verovatno znači puno uživanja u seksu.

San može označavati da će se vaše ideje realizovati i da ćete ostvariti svoje ciljeve.

Tumačenje snova u kojima se javljaju jagode – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da jedete jagode. Ako ste jeli i uživali u jagodama u snu, san je verovatno najava nove ljubavi. Takav san može da ukaže na seksualna zadovoljstva. San je ili znak da već imate zadovoljavajući seksualni život ili da ćete uskoro ući u dobru seksualnu vezu.

San može da označava uzvraćenu ljubav, ali ako su bile gorke san može ukazivati na suprotno, da vaša ljubavna nastojanja neće biti uzvraćena.

Sanjati da neko jede jagode. Ovakav san može označavati ljubomoru, ili je ta osoba ljubomorna na vas ili vi na nju. San nema preterano loše značenje.

Sanjati da jedete trule ili jagode bez ukusa. Ako ste u snu jeli bezukusne ili propale jagode, san može označivati gubitak ljubavi ili žalost. Možda je san znak da još uvek žalite za nekom bivšom ljubavi.

Sanjati da seckate jagode. Ovakav san može najaviti neke gubitke u životu, a može čak označavati i bolest.

Sanjati velike jagode. Ako ste sanjali velike jagode, takav san može značiti da ste previše ponosni. San može ukazivati i da vam ta osobina smeta u odnosu sa partnerom.

Sanjati da nevoljno berete jagode. Ako ste sanjali da preko volje berete jagode i da niste pojeli nijednu berući ih, san verovatno ukazuje da živite život u prošlosti i prizivajući uspomene na propalu ljubav.

Sanjati da ste nekoga terali da jede jagode. Ako ste u snu nekoga nudili jagodama, takav san može označavati da ste ljubomorni na tu osobu.

Sanjati da berete jagode. San u kome ste brali jagode, može vam skretati pažnju na ljude koji su vam konkurencija. San može biti najava i dobrih vesti koje ćete dobiti uskoro. Ako ste brali divlje jagode, san je možda najava ljubavne afere uskoro.

San možda ukazuje da ćete uspeti da osvojite osobu koja vam se dopada već duže vreme.

Sanjati da berete jagode i jedete ih sa uživanjem. Ako ste sanjali da berete jagode i odmah ih jedete, san je dobar znak i najavljuje dolazak dobre veze u vaš život. Možda ćete upoznati novu ljubav, a možda će to biti i ljubav vašeg života.

Sanjati da jedete džem od jagoda. Ovakav san može biti najava dobrog posla ili ostvarenje dugo očekivane želje.

Sanjati da prodajete jagode. San u kome ste prodavali jagode, može biti najava svađe sa suprugom.

Sanjati puno jagoda. Ovakav san može najavljivati da ćete se uskoro zaljubiti.

Sanjati tortu sa jagodama. Torta sa jagodama u snu najčešće najavljuje neke lepe događaje.

Ako ste sanjali ovakav san on možda opisuje vaše pokušaje da učinite svoju vezu senzualnijom, jer možda podsvesno shvatate da ste ušli u kolotečinu i želite da osvežite strast.

Sanjati sladoled od jagode. Ovakav san najavljuje novčane dobitke u budućnosti, i to verovatno vezanih na neki način za žene. Možda ćete dobiti novac od investicije koju ste imali na osnovu saveta neke žene.

Sanjati da pijete sok od jagoda. Ako ste sanjali da pijete sok od jagoda san može najaviti izjavu ljubavi ili ljubavnu poruku.

Sanjati sveže ubrane jagode na stolu. Ovakav san može biti najava seksualne avanture ili iznenadne radosti.

Sanjati da bacate jagode ili ne želite da ih jedete. Ako ste sanjali ovakav san, on može označavati da namerno sebe lišavate životnih zadovoljstava i opirete se sreći.

San u kome ste bacali jagode može označavati ljubavne vezu koja je nezdrava, opterećena ljubomorom i svađama. Ta veza je možda na početku bila slatka, ali je sad postala opterećujuća i želite da se okonča.

Sanjati da sadite jagode. Ako ste sanjali da sadite jagode, san može biti najava dobrih vesti koje ćete uskoro dobiti.

Sanjati zasađene jagode. Ako ste sanjali polje puno jagoda koje su zrele za branje, takav san možda označava puno ljubavnih prilika koje imate. Previše ipak može dovesti do preterivanja i puno ljubavnih afera. Ako jagode nisu bile zrele, san možda ukazuje da trenutno nije vreme da započnete novu ljubavnu vezu.

Sanjati da prodajete jagode. Ovakav san verovatno najavljuje dobitak.

Sanjati biljku jagodu. Ovakav san može predstavljati simboliku vezanu za brak ili neku podršku vezi. Bitno je u kakvom je stanju biljka. Ako je zdrava, to je dobar znak za vašu vezu i obratno.

Sponzorisano:

loading...
Loading...