Sanovnik ekskurzija – Šta znači sanjati ekskurziju?

Ekskurzije su vrlo su redak motiv u snovima, i to najverovatnije iz razloga što su uglavnom vezane za period detinjstva i školovanja.

Ukoliko ste sanjali da vidite ili da idete na ekskurziju, možda takav san označava da se trenutno zbog nečega mislima vraćate u svoje detinjstvo.

Takav san može biti i posledica nedavnog odlaska vašeg deteta ili dece na ekskurziju, pa je podsvest taj događaj prenela u vaše snove.

Nevezano od toga, snovi o ekskurzijama mogu imati i određena značenja, u zavisnosti od samog sna i njegovih detalja. Za tumačenje sna bitno je i kako ste se osećali u snu zbog odlaska na ekskurziju.

Snovi o ekskurzijama mogu se odnositi na traženje odgovora za nešto što je vama lično bitno ili traženje rešenja za neke nezavršene situacije.

Takav san se najčešće odnosi na nešto što je isključivo vama bitno i odnosi se samo na vas.

Ti snovi mogu da budu i odraz vaše želje za nekim promenama u životu, ali i da budu posledica nekih promena koje se trenutno odvijaju u njemu.

San o ekskurziji može da označava i poznanstva sa novim prijateljima, ali i zanimljiva dešavanja i putovanja u bliskoj budućnosti.

Tumačenje snova u kojima se javlja ekskurzija – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da idete na ekskurziju. Ako ste sanjali da idete na ekskurziju, takav san je uglavnom dobar znak i može da najavljuje povećanje vaše finansijske situacije, ali i uvećanje vašeg statusa i ugleda u društvu u narednom periodu.

Ovakav san može da najavljuje i da će vas uskoro neko pozvati na prijatno druženje. San može da najavljuje i puno lepih trenutaka provedenih sa svojim prijateljima.

Sanjati da se spremate da idete na ekskurziju. San u kome ste se spremali da idete na ekskurziju uglavnom nije najbolji znak i može da ukazuje da ste trenutno u periodu svog života kad se stvari odvijaju svojim jednoličnim tokom.

Najverovatnije je da praktično i nemate nikakvih promena niti zanimljivosti u životu, koji je prilično dosadan i monoton.

Ovakav san je poruka da se malo trgnete i unesete neke novine u svoj život, jer će vam to pomoći da se osećate mnogo bolje.

Sanjati da ste na ekskurziji. Ako ste sanjali da se nalazite na ekskurziji, takav san može da označava da bi trebalo da uvrstite vaša dosad stečena znanja i u svoje iskustvo.

Ovakav san može da označava i neki prelazni period u vašem životu.

Sanjati da se vraćate sa ekskurzije. Ako ste se u snu vraćali sa ekskurzije, ovakav san može da ukazuje da ste nedavno doživeli neke velike, a možda i iznenadne promene u svom životu, kao i da vam je zbog svega toga vrlo teško da se priviknete na novonastalu situaciju.

Ovakav san je poruka da malo razmislite o svom ponašanju i sa radošću prihvatite ono što se dogodilo, jer se u životu ništa ne dešava bez razloga, a na kraju ćete i sami shvatiti da je to što ste doživeli nešto najbolje što je moglo da vam se dogodi.

Sanjati da gledate ekskurziju. San u kome ste gledali nečiju ekskurziju može da označava vaša razmišljanja o prijateljima i činjenici da ne provodite dovoljno vremena zajedno, kao i vašu potrebu da se više družite sa njima.

Ovakav san može da najavljuje i skorašnje putovanje sa prijateljima na kome ćete mnogo uživati.

San u kome ste videli ekskurziju može da označava i da ste trenutno vrlo usamljeni i da vam nedostaje društvo.

Verovatno ste se iz nekih svojih razloga malo izolovali od okoline, pa je poruka ovakvog sna da se malo pokrenete i počnete više da se družite sa svojim prijateljima, ali i da više izlazite, kako bi upoznali i neke nove ljude.

Sponzorisano:

loading...
Loading...