Sanovnik vojska – Šta znači sanjati vojsku?

Nasuprot uvreženom mišljenju, snovi o vojsci nemaju loše značenje. Nakon sna u kome ste videli vojsku, ne znači da ćete se nači u opasnosti, da će vas neko napasti ili da je san najava da ćete uskoro umreti. San o vojsci verovatno ukazuje da vas neko ili nešto pritiska ili da vas neko ugnjetava, ali to ne znači i da će vas neko u stvarnosti povrediti.

San o vojsci verovatno je odraz vašeg osećaja da vas neko kinji i ugnjetava u svakodnevnom životu. To može biti neka osoba koja vam pravi probleme, a možda vas i neke okolnosti sputavaju da krenete napred.

Ako ste u snu išli u vojsku, san može značiti da se osećate nepobedivo, što ne mora biti uvek dobro, jer bez obzira na samopouzdanje, velika je mogućnost da zbog tog osećaja nepogrešivosti, donesete neke pogrešne odluke. San je upozorenje da ne radite ništa što bi vas moglo povrediti, samo zato što mislite da to vama ne može da se dogodi. San o odlasku u vojsku može da odražava vaš osećaj superiornosti u odnosu na ostale i mišljenje da niko ne može da se meri sa vašim sposobnostima.

Ovakvi snovi su upozorenje i ne treba ih zanemariti. San može ukazivati da se osećate toliko potlačeno da to može dovesti do nekih nepromišljenjih poteza sa vaše strane, što vas može povrediti.

San svakako ukazuje da možete da promenite situaciju, nezavisno da li se osećate potlačeno ili nepobedivo. Na primer, možete da razgovarate sa osobom koja vas maltretira i pokušate da dobijete obrazloženje i sa njom rešite to ili da razmišljate više pre nego što donosite neke odluke ili preduzimate neke radnje.

San o vojsci može simbolizovati i grube autoritete i potiskivanje emocija. San može ukazivati i da vam je potrebno više discipline. San o vojsci može označavati i neku nadmoćnu silu koja radi protiv vas. Možda osećate da ste pod pritiskom i da ne možete da se izborite sa tom situacijom.

Snovi o vojsci mogu biti i posledica podsećanja na te dane za one koji su služili vojsku.

Tumačenje snova u kojima se javlja vojska – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da vidite vojsku. Ako ste u snu videli vojsku, takav san može da ukazuje da će neka neverovatna snaga ući uskoro u vaš život i uneti mnoge promene u njega. Možda bi trebalo da obratite više pažnje na to, jer će rezultat delovanja, bilo dobar ili loš, zavisiti isključivo od vas.

Sanjati da su vas regrutovali u vojsku. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da ćete uskoro doživeti konflikt sa nekim koji će vas mnogo uznemiriti za duži period. To će biti nešto što nećete moći da rešite.

Sanjati da izbegavate regrutaciju u vojsku. Ako ste sanjali da se krijete da vas ne bi regrutovali, takav san je verovatno znak da trebate da verujete svojoj intuiciji, što će vam omogućiti da se izvučete iz neke neprijatne situacije ili neke loše poslovne ponude. Bitno je da slušate svoje instinkte, jer će vas oni spasiti mnogih neprijatnosti.

Sanjati da ste u vojsci. Ako ste sanjali da ste vojnik, takav san može ukazivati da ćete uskoro imati neka teška iskušenja i probleme u životu.

San može označavati i uticaj neke osobe teške naravi koju je teško zadovoljiti i koja voli da naređuje.

Sanjati vojsku u pokretu. Ako ste sanjali vojsku koja maršira, taj san ukazuje da će vas negativne emocije toliko savladati da nećete moći da ostvarujete svoje ciljeve. To vas može mnogo razočarati i dovesti do očajanja.

Sanjati da ste se suočili sa vojskom. Ako ste sanjali ovakav san, on možda ukazuje na dugotrajan i skoro nerešiv sukob sa nekim, od koga ćete se teško osloboditi da biste mogli da krenete napred.

Sanjati vojsku koja ratuje. Ako ste sanjali vojsku koja se bori, takav san može da ukazuje da postoji mogućnost da postanete cinkaroš koji će odati podatke o nekom skandalu ili tuči, što će može uznemiriti osobe koje su učestvovale. To sve može dovesti do nepredvidivih posledica koje niste želeli, i koje vas mogu ugroziti zbog toga što ste odali tako osetljive podatke.

Sanjati vojne manevre. Ako ste sanjali vojne manevre, takav san možda ukazuje da ste vrlo organizovana osoba. Verovatno ste skloni disciplini i redu i to se odražava na vaš celokupan život.

Sanjati vojnu paradu. Vojna parada simbol je sticanja priznanja i nagrada. San u kome ste sanjali vojnu paradu može označavati da ćete uskoro biti vrlo uvažavani zbog nekog uspešnog posla koji ste obavili i u skladu sa tim ćete biti adekvatno nagrađeni za svoj trud.

Sponzorisano:

loading...
Loading...