Sanovnik štikle – Šta znači sanjati štikle?

Snove o visokim štiklama, ali i štiklama uopšte, uglavnom sanjaju žene, iako se može dogoditi da ih sanjaju i muškarci.

Visoke štikle najčešče su simbol seksualnosti i seksualne privlačnosti, pa je to uglavnom njihovo značenje ukoliko ste ih sanjali.

San u kome ste nosili visoke štikle može da označava ženstvenost i samopouzdanje. San može označavati I da se osećate ograničeno zato što ste žensko i ne možete u potpunosti da se izrazite.

San o visokim štiklama uglavnom je dobar znak i može da označava ljubav, ali i taštinu.

Tumačenje snova u kojima se javljaju štikle – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da nosite visoke štikle. San u kome ste nosili visoke štikle može da označava da želite da budete seksualno privlačniji i to posebno u odnosu na neku određenu osobu.

San može da označava i da ste otkrili neku svoju moć koje niste ranije bili svesni ili je niste osetili.

Sanjati da ste polomili štiklu. Ako ste u snu polomili štiklu na cipeli, taj san može da najavljuje neke male probleme ili gubitak nekih jeftinih stvari.

Sanjati da ste polomili štiklu i nastavili da hodate. Ovakav san može da označava neki skorašnji problem u seksualnim odnosima, koji je doveo do emotivnog stresa i sumnje u svoje sposobnosti. Bitno je da se ne prepuštate samosažaljenju i pokušate da ponovo normalizujete svoj seksualni život.

Sanjati da vam se štikla odvojila od cipele. San u kome vam se štikla odvojila od cipele, uglavnom je loš znak i može da najavi raspad vaše ljubavne veze.

Sanjati da nosite cipele sa niskom štiklom. Ako ste u snu nosili cipele sa niskom štiklom, taj san može da označava da ste opterećeni nekom neizvesnom i nedefinisanom situacijom koje pokušavate da se oslobodite.

Sanjati da nosite cipele sa visokom tankom štiklom. Ako ste u snu nosili cipele sa izuzetno tankom i visokom štiklom, takav san može da označava da je potrebno da ponovo razmislite o nekim prilikama koje su vam se pružile nedavno.

Sanjati da imate cipele sa širokom štiklom. San u kome ste imali cipele sa visokom štiklom može da označava da imate dobre veze sa porodicom, dobre prijatelje i siguran posao. San može označavati i vašu želju za stabilnošću.

Sanjati da nosite elegantne cipele na visoku štiklu. Ako ste sanjali da nosite ovakve cipele, takav san može biti najava ostvarenja svih vaših planova.

Sanjati salonske štikle. Ako ste u snu imali salonske cipele, takav san može da ukazuje da ste ljubomorni na nekog bliskog prijatelja, što može dovesti do prekida veze sa tom osobom.

Sanjati da vam je neprijatno i bolno dok nosite štikle. Ako ste sanjali da ne možete da hodate od bolova, jer vas žuljaju cipele na štiklu koje nosite, takav san može da ukazuje da ste osoba koja odbija da se povinuje tuđim standardima privlačnosti i lepog i atraktivnog izgleda.

Sanjati da kupujete cipele na visoku štiklu. Ako ste u snu kupovali cipele sa visokom štiklom, takav san može da označava da ste spremni za neke velike životne promene.

Ovakav san može da označava i vašu želju da započnete neki privatni biznis.

Sanjati ženu na visokim štiklama (za muškarce). Ovakav san mogao bi da odražava vaše neispunjene erotske fantazije.

Sanjati da je vaša pratilja nosila cipele sa polomljenom štiklom. Ovakav san može da odražava vašu dominaciju u seksualnim vezama.

Sanjati svog dečka da nosi visoke štikle. San o muškarcu koji nosi visoke štikle verovatno označava neku nelagodnost. Obzirom da ste sanjali svog dečka koji ih nosi, takav san može da ukazuje da vas nešto u vašoj vezi brine ili smatrate da može da bude problem, ali i da se vaš dečko uspešno nosi sa time, tako da nemate potrebu za brigom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...