Sanovnik muzika – Šta znači sanjati muziku?

Snovi o muzici i pevanju mogu biti način izražavanja emocija. Mogu se odnositi na isceljenje tela, uma i duše. Bitan je emotivni ton muzike koju ste čuli u snu. Tako na primer, neprijatna muzika u snu može da označava nedostatak harmonije u emotivnoj vezi.

Muzika može predstavljati i harmoniju i potencijal za kreativnost. Može da označava vaše trenutno emotivno stanje. To zavisi od toga da li je muzika bila srećna, tragična, tužna, zastrašujuća?

Bitno je da obratite pažnju i na reči koje su možda pratile muziku, ako ih je bilo, jer vam one mogu biti neka poruka.

Tumačenje snova u kojima se javlja muzika – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da čujete muziku. Ako ste u snu čuli prijatnu muziku, takav san može da označava neke nadolazeće prilike koje se mogu ukazati na nekom prijatnom događaju u kome ćete puno uživali.

Sanjati da čujete prijatnu muziku u pozadini. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje na uspeh u novim vezama.

San može biti i najava da ćete početi da uspostavljate uspešne veze sa svojom okolinom i steći veliki krug poznanika.

Sanjati ljubavnu muziku. Ako ste sanjali da slušate ljubavnu muziku, takav san uglavnom ima dobro značenje.

San može ukazivati i da se možete naći u nekoj komplikovanoj situaciji, ali ćete uspeti da se snađete i rešite je na najbolji mogući način.

Sanjati da slušate očaravajuću muziku. Ako ste u snu slušali muziku koja vam je mnogo prijala, takav san može da označava da vas očekuje vrlo lep period, ispunjen srećom. Verovatno ćete biti srećni, ispunjeni, zadovoljni i relaksirani i to bez nekog posebnog razloga.

Sanjati da slušate prijatnu poznatu muziku. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da se vraćate ili planirate da se vratite na neko poznato mesto. To može biti mesto na kome niste bili vrlo dugo i skoro ga se i ne sećate, ali biće vam mnogo drago što ste to uradili.

San može da označava i susret ili dogovaranje susreta sa nekim prijateljem ili poznanikom iz prošlosti.

Sanjati neprijatnu muziku. Ako ste u snu slušali muziku koja vam je parala uši, takav san može da označava da vam predstoji neprijatan period pun stresa, koji može biti izazvan ponašanjem nekog od članova vaše porodice.

San možda označava i da bi mogli neprekidno da budete iritirani i neraspoloženi u predstojećem periodu.

Sanjati da komponujete muziku. Ako ste komponovali muziku u snu, takav san može da označava da ćete se baviti samoposmatranjem i razmišljanjem o svojim emocijama.

Verovatno ćete se prisećati prošlih iskustava i događaja i tražiti značenje i pouku u njima. Nakon toga ćete steći mnogo bolji uvid o sebi i svom životu i životnom putu.

Sanjati da uživate dok puštate muziku. Ako ste sanjali ovakav san, on može da najavljuje period opuštanja u vašem životu. Možda imate želju da uzmete slobodne dane i odete na neko putovanje, promenite dnevnu rutinu i zaboravite na brige. Ovakav san ukazuje da ćete uspeti da to i ostvarite.

Sanjati da slušate klasičnu muziku. Ako ste u snu slušali klasičnu muziku, takav san može označavati dubinu vaših emocija u vezi nekog dela vašeg života. San može ukazivati da ćete promeniti način na koji sebe doživljavate kao i vaše mišljenje o mnogim stvarima uopšte.

Sanjati da slušate gitarsku muziku. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje na vaše romantično raspoloženje. Možda ste trenutno opčinjeni nekim ili imate strastvena osećanja prema nekome, i san ukazuje da će ta osećanja rasti. San može najavljivati i novu vezu i romantična osećanja prema toj osobi.

Sanjati džez muziku. Ako ste slušali džez muziku u snu, takav san može označavati vaš skeptičan ili ironičan stav. Možda neko iz vaše okoline iz vas izvlači takvo ponašanje i vaše reakcije prema njemu, čime ga možete povrediti.

Sanjati glasnu muziku. Ako ste slušali glasnu muziku u snu, takav san može ukazivati da ćete dobiti neke neprijatne vesti ili ste ih već dobili, a odnose se na vas. U nekim slučajevima vest se može odnositi i na smrt nekog prijatelja ili poznanika.

Sponzorisano:

loading...
Loading...