Sanovnik mrtvački sanduk – Šta znači sanjati mrtvački sanduk?

Mrtvački sanduk u snu može da označava prihvatanje nekog gubitka ili nekih promena. Može da označava i neke navike ili ideje koje više nemate.

Takođe san može da odražava da se nešto u vašem životu menja na gore ili se završava.

U dobrom smislu, san može da odražava vašu želju da idete napred. U lošem, može da označava sputavajuće ideje i razmišljanje.

Ovakav san može da označava i nezdravu okupiranost smrću ili neuspehom. Mrtvački kovčezi mogu označavati razmišljanja o smrti i vrlo često ih sanjaju ljudi koji razmišljaju o samoubistvu i umiranju.

Kovčeg može označavati i matericu. Ako je bio prazan, može da označava neke nepremostive razlike. Ako je bio beo može da označava gubitak nevinosti.

Tumačenje snova u kojima se javlja mrtvački sanduk – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati mrtvački kovčeg prekriven cvećem. Ako ste sanjali kovčeg koji je bio prekriven cvećem, takav san može da označava negativan period koji vam predstoji. To može biti neka loša emotivna veza ili ulazak u brak koji je predodređen za neuspeh.

Sanjati da ležite u mrtvačkom kovčegu. Ako ste sanjali da sedite ili ležite u mrtvačkom kovčegu, san može da označava da ste vrlo bolesni.

Možda takav san označava da se sukobljavate sa ljudima iz svoje okoline.

Moguće je i da osećate kajanje i žaljenje zbog nečega što ste u skorije vreme uradili.

Ovakav san može da označava i da ste prihvatili neki poraz ili ste se predali problemima. San može da označava i pomirenje sa činjenicom da ne možete da pobedite u nekoj situaciji ili da nikad više nećete moći nešto da uradite.

Sanjati da vidite telo ili sebe u mrtvačkom kovčegu. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da ste u depresiji. Možda se osećate skučeno i sputano i kao da vam nedostaje sloboda.

Možda nešto u vašem životu više ne postoji ili se raspada, pa je potrebno da se posvetite tome.

Sanjati svoj mrtvački kovčeg. Ako ste sanjali ovakav san, on može da najavi neke loše promene koje uskoro slede. To mogu biti neuspesi projekata ili prestanak emotivne veze u kojoj ste.

Sanjati da gledate u mrtvački kovčeg. Ako ste gledali mrtvački kovčeg u snu, to može biti upozorenje da će neko ko vam je vrlo blizak preminuti.

Sanjati da stojite pored mrtvačkog kovčega. Ako ste sanjali da stojite pored kovčega na sahrani, takav san može da označava neke dobre stvari koje dolaze. Može da označava uspeh onoga na čemu radite trenutno. Može da označava dobitak ili dugovečnost.

San može da označava i da će prepreke koje ste dosad imali nestati same od sebe.

Sanjati transportovanje mrtvačkog kovčega. Ako ste sanjali ovakav san to može da označava neku negativnost. Možda najavljuje bolest ili raskid veze.

Sanjati da neko nosi mrtvački kovčeg. Ovakav san može da označava nešto negativno što dolazi u vaš život. To može da bude neuspeh nekog poduhvata ili sukobi sa članovima porodice.

Sanjati mrtvački kovčeg sa preminulim u njemu. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava nešto loše što dolazi. Možda ukazuje na smrt nekog poznatog ili vest o smrti nekoga koga ne poznajete.

Sanjati prazan mrtvački kovčeg. Ako ste sanjali prazan mrtvački kovčeg, takav san može da označava da ćete uskoro steći neku nepokretnost.

San može da ukazuje i da ćete obezbediti novo mesto stanovanja uskoro.

Sanjati otvoreni mrtvački kovčeg. Ako je mrtvački kovčeg u vašem snu bio otvoren, taj san može da označava nešto loše. To može biti smrt nekog bliskog, prijatelja ili člana porodice.

Sanjati nekog poznatog u mrtvačkom kovčegu. Ako ste sanjali ovakav san, on može najavljivati da ćete uskoro dobiti dobre vesti o toj osobi, i to o njenim uspesima.

Sanjati da se krijete u mrtvačkom kovčegu. Ako ste se u snu krili u kovčegu, takav san može da označava da ćete dobiti neočekivane vesti o nečijem venčanju ili veridbi.

Sanjati da pravite mrtvački kovčeg. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da vaši potezi doprinose nekom gubitku koji vam uzrokuje neraspoloženje i tugu. Moguće je da nešto što radite ne funkcioniše.

Sponzorisano:

loading...
Loading...