Sanovnik gušter – Šta znači sanjati guštera?

Gušter se kao motiv u snu ne javlja često, ali ovi snovi mogu da se protumače na razne načine. Najvažnije je da se prisetite kakav je gušter u vašem snu bio i u kojoj ste ga situaciji sanjali. Gušteri u snu često simbolišu brige i probleme koji vas očekuju, ali mogu ukazivati i na to da ćete se jako razočarati u nekoga.

Nekada su gušteri u snu simbol ljubomore, a mogu označavati i stan u kojem živite. Najvažnije je da uzmete u obzir sve detalje i okolnosti koje ste sanjali, kako biste taj san pravilno protumačili.

U nastavku možete videti neke od najčešćih snova o gušteru, kao i način na koji se svi ti snovi tumače.

Tumačenje snova u kojima se javlja gušter – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da vidite guštera. Ukoliko ste sanjali kako vidite guštera, onda je to znak da ćete se u skorije vreme negde preseliti. Moguće je da se vi često selite pokušavajući da nađete neke bolje životne uslove, ali sve više to počinje da vas umara. Voleli biste da se zadržite na jednom mestu i da osnujete porodicu. Ako ste imali ovakav san, onda je to znak da ste dosta lutali i da je vreme da svoj život izgradite tamo gde se trenutno nalazite.

Alternativno, ovaj san može da znači i to da ćete promeniti posao u skorije vreme. U ovom slučaju, moguće je da ćete dobiti bolje radno mesto gde će vam i plata biti veća.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem ste videli guštera može da ukazuje na vaše seksualne nagone ili na potrebu za prejedanjem i uživanjem u hrani. Istovremeno, ovaj san može ukazivati na vašu anksioznost i nervozu ukoliko niste dovoljno podmireni na ovim poljima.

Sanjati kako gušter menja boje. Ukoliko ste sanjali kako gušter menja boje, onda je taj san upozorenje za vas da budete malo oprezniji u budućem periodu jer je moguće da vam neko iz okoline sprema neku zamku. Trebalo bi malo više da pripazite na to sa kim se družite u budućem periodu jer nisu svi tako dobri kao što se predstavljaju. Ovo se naročito tiče vašeg poslovnog okruženja i ljudi sa kojima radite. Vodite računa o tome koja dokumenta potpisujete, jer vrlo je moguće da će neko pokušati da vam napakosti i da vas okrivi za nešto što niste učinili.

Sanjati crnog guštera. Ako se desi da sanjate guštera koji je crn, onda je to znak da se nalazite u prilično teškoj životnoj situaciji i da ne znate šta da učinite kako biste rešili probleme.

Sanjati zelenog guštera. Ako je gušter u vašem snu bio zelen, onda to ukazuje na manje probleme koje ćete imati u budućnosti, ali na sreću uspećete da ih rešite veoma lako.

Sanjati šarenog guštera. Ako ste sanjali guštera koji je šarene boje, onda taj san ukazuje na vaše brige i na strah da ćete možda izgubiti posao. Vaša pozicija na poslu nije sigurna i vi svakodnevno strahujete od toga šta bi moglo da se dogodi i da li biste mogli ostati bez posla.

Sanjati mrtvog guštera. Ukoliko ste sanjali mrtvog guštera, taj san ima dobru simboliku. Vi ćete uspeti da rešite sve brige i probleme koji vas muče i da iz cele situacije izađete kao pobednik. Dakle, ovaj san ima pozitivnu simboliku, tako da nema potrebe da brinete.

Sanjati kako ste ubili guštera. Ako se desi da sanjate kako ste možda ubili guštera, onda je to opet dobar znak. To znači da su sve brige koje imate prolazne i da ćete uspeti lako da izađete iz teške situacije koja vas je zadesila. Ovaj san ima pozitivnu simboliku i govori vam da nema razloga da brinete za bilo šta.

Međutim, postoje i drugačija tumačenja ovog sna. Naime, san u kojem ste ubili guštera može da bude simbol preljube i ljubomore. Ovaj san vas upozorava na mogućnost toga da vas partner vara, bilo da ste u vezi ili u braku. Osim toga, san u kojem ste ubili guštera često simboliše ljubomoru koju osećate kada je vaš partner u pitanju. Dakle, možda bi trebalo da se zapitate da li zaista ima razloga za ljubomoru ili ste sve umislili u svojoj glavi.

Sanjati kako je gušter uginuo. Ako ste možda sanjali kako je gušter uginuo, onda taj san nema dobru simboliku. On znači da ćete imati prilično loše odnose sa svojim prijateljima u budućem periodu. Nećete se dobro slagati i bićete neraspoloženi zbog takvog odnosa. Ukoliko vam bude trebala neka pomoć, budite sigurni da je nećete dobiti od strane onih za koje verujete da su vam prijatelji. Dakle, jako ćete se razočarati u budućem periodu, ali razmislite da li je to samo njihova ili možda i vaša greška.

Sanjati kako lovite guštera. Ako sanjate kako lovite guštera, onda je to znak da ćete u skorije vreme prodati svoj stan.

Sanjati kako držite guštera. Ukoliko ste sanjali kako držite guštera, taj san nagoveštava da ćete u budućem periodu renovirati stan i da ćete kupiti dosta novog nameštaja. Konačno ćete urediti dom po svom ukusu i onako kako ste oduvek zamišljali.

Sponzorisano:

loading...
Loading...