Sanovnik vaške – Šta znači sanjati vaške?

Na samu pomisao na minijaturni insekt koji ljudima pravi puno problema, mnogima se diže kosa na glavi.

Simbolično, san o vaškama može ukazivati na nečiste misli i osećanja, moguće osećanje krivice, žaljenja, prljavštine, i osećaja da niste dovoljno dobri. Možda vas frustrira neka situacija. To možda nije nešto što ste vi uradili, ali je nešto zbog čega trpi neko ko vam je blizak.

Vaške u snu mogu se javiti kad ste obuzeti prekomernim aktivnostima i obavezama u koje vas uvlače drugi ljudi, i znak su da treba da se povučete i izbegavate da budete uvučeni u situacije koje ne želite. San u kome vidite vaške, može vam biti podsvesna poruka da morate da se oslobodite nekih neprijatnih ljudi iz svog okruženja.

Sanjati vaške da mile po glavi ili po telu, može ukazivati da ima previše stvari o kojima razmišljate ili da ne možete da usaglasite svoje misli, ali je san poruka da se nekad moramo prilagoditi da bi našli mir.

Vaške mogu ukazivati i na neke neprijatne probleme koji vas muče, a sramota vas je da vaši prijatelji ili porodica saznaju za njih.

San u kojem vidite vaške može značiti ili da tražite previše od vaših bližnjih ili oni od vas.

Vaške mogu biti i znak prosperiteta i uspeha. Vaške u glavi mogu značiti da ćete dobiti puno para uskoro, ali ukoliko vas glava svrbi i češete se, taj san može ukazivati i da slede finansijske teškoće. Tumačenje zavisi od konteksta sna.

Tumačenje snova u kojima se javljaju vaške – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik: 

Sanjati vaške u kosi. Sanjati vaške i gnjide u kosi ima dobru simboliku. Može ukazivati na poboljšanje vaše finansijske situacije ili dobitke iz neočekivanih izvora.

Sanjati vaške u nečijoj kosi. Sanjati da ste videli vaške u nečijoj kosi, dobar je znak. Ukazuje na period dobre sreće i uspeh u svim započetim projektima. 

Sanjati vaške na osobi koju ne poznajete. Ovaj san označava napredak u poslu. 

Sanjati jednu vašku. Ovakav san ukazuje na brigu o vlastitom zdravlju.

Sanjati nekoliko vašaka. San nagoveštava neke negativne okolnosti koje predstoje i koje će vas sprečiti u realizaciji vaših ciljeva na način na koji želite.

Sanjati da ubijate vaške. San u kome ubijate vaške ili preduzimate neke radnje da biste ih se rešili je upozorenje da se vaša sreća može promeniti na gore. San može ukazivati i da se upuštate u veliki broj beznačajnih aktivnosti.

S druge strane san može značiti okončanje trenutne neprijatne situacije u kojoj se nalazite i dolazak perioda dobre sreće. 

Sanjati gnjide. San je dobar znak za sreću u bliskoj budućnosti. Ukazuje na mogućnosti i prilike koje će vam omogućiti poboljšanje finansijske situacije. San može biti i znak dugo očekivanog unapređenja.

Sanjati da ste zaraženi vaškama. Ovakav san je dobar znak predstojećeg bogatstva.

Sanjati kako shvatate da imate vaške. San u kome iznenadno shvatate da imate vaške ima negativnu konotaciju. Ukazuje na period nestabilnosti ili lošeg zdravlja, što će iziskivati puno novca i truda da bi se popravilo.

Sanjati vaške kako gamižu po vašoj kosi ili telu. Ovaj san je upozorenje o mogućem prezaduživanju i nemogućnosti da platite svoje obaveze ili nadoknadite troškove koje ste imali zbog nedavne kupovine neke stvari.

Sanjati vaške na jastuku. Ukoliko ste sanjali da vaške gamižu po vašem jastuku ili čaršavu, moguće tumačenje je da ćete se ponovo sastati sa članovima porodice od kojih ste se udaljili i niste ih videli duže vreme. San može ukazivati i na poboljšanje situacije u vašem domu, na period harmonije i zadovoljstva.

Sanjati da ubijate vaške rukama. Ovaj san simbolično predstavlja besmislene i beznačajne aktivnosti kojima se trenutno bavite. Takođe može ukazivati na vaša prazna očekivanja od nekih aktivnosti, koje se neće povoljno završiti. 

Sanjati da trujete vaške. Ukoliko u snu ubijate vaške tako što ih trujete, san ima loše značenje, i moguće je da ukazuje na gubitak nekog bliskog člana porodice.

Sanjati da otresate vaške sa glave. San je znak uspešnih poduhvata.

Sanjati da hvatate vaške. San u kome hvatate vaške znak je negativnosti i lošeg zdravlja u bliskoj budućnosti, što će vam napraviti probleme na duži period.

Sanjati da vam vaške pričinjavaju neprijatnost. San može ukazivati na neočekivane prihode iz nepoznatih izvora.

Sanjati da tražite lek protiv vašaka za vas ili vaše dete. Ovaj san ima dobro značenje, i ukazuje na prevazilaženje nekih prepreka koje su vas zadržavale neko vreme.

Sanjati kako isčešljavate vaške iz kose. Dobar je znak ukoliko ste sanjali da češljem prolazite kroz kosu, kako biste se otarasili vašaka. San ukazuje na uspešno rešavanje nekih problema koji vas muče duže vreme. 

Sanjati vaške na telu. Ukoliko ste sanjali vaške koje gamižu po vama, san bi mogao ukazivati na vaše nekorektno ponašanje prema nekome, najčešće prema članu porodice ili prijatelju. San može biti znak sukoba u porodici. Moguća je i bezrazložna briga o zdravlju članova vaše porodice. 

Sanjati vaške kako skaču u svim pravcima. Ovaj san nema dobro značenje i ukazuje na predstojeće probleme i brige. Možda ćete dobiti neke vesti koje će uzdrmati vašu mirnu svakodnevicu.

Sanjati da pokušavate da isperete vaške sa odela. San je upozorenje da obratite pažnju na ljude koji vas preziru i kuju zavere protiv vas iza vaših leđa. Možda će vas uznemiriti lažne optužbe ili ogovaranja na vaš račun, što će kod mnogih stvoriti pogrešnu sliku o vama, a to je najverovatnije i bila namera onih koji su širili te glasine.

Sanjati da ste našli vaške u odeći. San se odnosi na nešto do čega vam nije previše stalo.

Sanjati da ste našli vaške na odeći. San ukazuje na mogućnost da neki član vaše porodice doživi neku nesreću. 

Sanjati da ne možete da pronađete gde su vaške. San ima negativno značenje, i ukazuje na moguće gubitke i eventualno žrtvovanje nekih stvari koje su vam veoma bitne.

Sanjati da se češete zbog ujeda vaški. San označava dugove.

Sanjati da uklanjate vaške iz partnerove kose. San je dobar znak za vašu i partnerovu budućnost. Budući da vaške predstavljaju probleme i frustracije, to je kao da ste mu pomogli da ih se reši. Uz vašu pomoć, on će prevazići sve probleme na koje naiđe. To neće biti lako i zahtevaće puno truda na obe strane.

Sanjati najezdu vašaka. San nagoveštava propast i nevolje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...