Sanovnik majmun – Šta znači sanjati majmuna?

Snovi u kojima ste videli majmuna ili majmune mogu da označavaju prevare, ali i intuiciju. Možda san ukazuje da ljudi iz vaše okoline preduzimaju neke radnje u vlastitom interesu ne vodeći računa o vama.

Majmuni mogu da označavaju i nezrelo ponašanje, ali i razdraganu i veselu prirodu. 

Tumačenje snova u kojima se javlja majmun – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati majmuna uopšte. San u kome ste videli majmuna može da bude loš znak i da najavljuje bolest. San može da bude i najava i da će neko ko vam je blizak biti javno ponižen i osramoćen.

Sanjati da hranite majmuna. Ako ste hranili majmuna u snu, takav san može da označava prevaru od strane osobe kojoj ste verovali. 

Sanjati da planirate da ubijete majmuna. Ako ste planirali da ubijete majmuna u snu, to može da označava vašu spremnost da nadmašite svoju konkurenciju na poslu. 

Sanjati mrtvog majmuna. Ako ste sanjali mrtvog majmuna, takav san može da označava da je vreme da se uozbiljite i usmerite pažnju na nešto što je važno.

San može da označava i da vaša konkurencija ne može da vam naudi.

Sanjati majmuna koji visi na grani. San u kome ste videli majmuna na grani može da označava da vas je uznemirila neka situacija.

Sanjati majmuna koji se penje uz drvo. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da bi trebalo da vodite računa sa kim se družite u narednom periodu, jer postoji mogućnost da vas ponizi osoba kojoj ste verovali.

Sanjati da vas je napao majmun. Ako vas je napao majmun u snu, takav san može da označava sukob između vaše ozbiljnosti s jedne strane i vragolaste prirode s druge.

San je možda i znak da previše odugovlačite sa nečim.

Sanjati da vas je ujeo majmun. Ako vas je majmun ujeo u snu, taj san može da označava da ćete se zaljubiti i započeti vezu sa osobom koja vam se duže vreme dopada.

Ako je starija osoba sanjala ovakav san, on može označavati pogoršanje zdravstvene situacije.

Sanjati nekoliko majmuna. Ako ste u snu videli grupu majmuna, taj san može da označava da će neke kolege na poslu ili neki vaši prijatelji lagati i izdati vas da bi ostvarili neke svoje ciljeve. Vodite računa sa kim provodite vreme u narednim danima.

Sanjati majmune koji skakuću oko vas. Ako ste sanjali da majmuni skaču oko vas, taj san može označavati da ste okruženi prostim ljudima.

Sanjati da mazite majmuna. Ako ste mazili majmuna u snu, to može da označava da imate slabe neprijatelje koji vam ne mogu nauditi. Bez obzira koliko se trudili, oni ne mogu da vam urade ništa loše niti da vam poremete planove.

Sanjati majmuna u kavezu. Ako ste sanjali majmuna koji se nalazio u kavezu, takav san može biti upozorenje da bi vaša radoznalost mogla da vas dovede u neku opasnost i da vam se dogodi nešto loše.

San može označavati i da ćete se mešati u nečije stvari, što može isto da ima negativne posledice po vas.

Sanjati da vam je majmun ljubimac. Ako ste sanjali da imate majmuna za kućnog ljubimca, takav san može da označava da vas strahovi savlađuju i to u vezi nečeg što nema puno osnova. Verovatno ste zabrinuti oko neke životne situacije, iako nema potrebe za to, i verovatno previše preterujete.

Sanjati dresiranog majmuna. Ako ste sanjali majmuna koji je bio na uzici ili je bio na nekoj predstavi ili cirkusu, takav san može da označava da neko saoseća sa vama. Možda se nekoj osobi dopadate vi ili vaš način života.

Sanjati da vodite majmuna na uzici. Ako ste sanjali ovakav san, on može označavati da imate neke neiskrene prijatelje. Moguće je da vas neko od njih javno posramoti odajući neke informacije o vama koje su poverljive prirode.

Sponzorisano:

loading...
Loading...