Sanovnik led – Šta znači sanjati led?

Led u snovima može da se javi u različitim oblicima. To mogu biti zaleđena jezera ili reke, ledeni bregovi, led za piće, zaleđeni prozori i dr.

Obzirom da je voda u snovima simbol za emocije, led može da označava emocije koje ste potisnuli i ne dozvoljavate im da se ispolje. Ako se led topio u snu, to može da ukazuje da će neke od tih emocija početi da izlaze na površinu.

Led je hladan, pa san može da označava i hlađenje emocija, a može i skretati pažnju da prema nekome morate da pokažete više emocija. Snovi o ledu mogu ukazivati i da ste postali previše hladni i distancirani i da je vreme da se malo otopite i budete emotivniji.

Led može označavati i očuvanje nečega, a snovi o ledu mogu imati i pročišćujuće značenje ili označavati buđenje u nekom smislu.

Snovi o ledu najčešće se odnose na emocije, ali vrlo često označavaju i opasnost koja možda predstoji. Led može da označava blokadu nekih vaših postupaka, misli i osećanja, i može biti upozorenje da se malo opustite.

San o ledu može biti i predznak nekih nevolja. Može označavati i težak period koji vam predstoji. Ako ste se u snu našli okruženi ledom, to može da označava i različite opasnosti koje vam prete.

Tumačenje snova u kojima se javlja led – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati sneg i led zajedno. Ako ste sanjali ovakav san, to može da znači da neke prepreke dolaze u vaš život.

Sanjati put prekriven ledom. Ovakav san je najverovatnije loš znak i može da označava nestrpljivost.

Sanjati veliku površinu prekrivenu ledom. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava poslovne gubitke, bolesti i teškoće.

Sanjati da lomite led. Ako ste sanjali da lomite led, taj san može ukazivati da ćete se uplašiti zbog nečega.

Sanjati led koji se topi. Ovakav san može da označava da se nešto čemu ne obraćate pažnju izmiče vašoj kontroli. San je često znak opasnosti i privremenih teškoća.

Sanjati prljav led. Ako ste sanjali led koji je bio prljav, taj san može da označava emotivnu konfuziju, uznemirenost, stres, strah od odbijanja i neuspeha ili zbunjenost.

Sanjati čist led. Čist led u snu verovatno je znak snage, čekanja, krutih stavova ili pasivnosti.

Sanjati da hodate po ledu. Ako ste hodali po ledu u snu i bili sigurni da se neće polomiti, to može da označava da verujete ljudima ili svom partneru.

Ako ste se plašili da će se led slomiti pod vašom težinom, san je verovatno znak opreza u odnosima sa drugima ili sumnje i straha od grešaka.

Sanjati da hodate po zaleđenoj površini jezera i upadate u vodu. Ako ste sanjali da hodate po ledu koji se polomio pa ste upali u vodu, takav san može biti upozorenje koje se odnosi na vašu psihu. Može ukazivati da niste uopšte prilagodljivi i da to može da vam napravi puno problema u životu.

San može da označava i da niste svesni onoga što se oko vas dešava i verovatno se izolujete od svoje okoline.

Sanjati da se plašite da se ne zaledite. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da se plašite da se neke vaše bliske veze i odnosi ne zalede ili se ne prekinu.

San može označavati i vaš strah od života, ali i neuspeha, posebno u ljubavi ili u finansijskim pitanjima. San je možda znak i vašeg hladnog stava prema drugima, sklonosti ka izolaciji i sakrivanju emocija.

San je svakako upozorenje da se promenite jer ćete u suprotnom ostati sami.

Sanjati da ste se poklizali na ledu. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da ćete ići na neka zanimljiva putovanja.

S druge strane, ovakav san može da označava i ljubavne prevare.

Sanjati da stojite na santi leda. Ako ste u snu stajali na santi leda, taj san može da označava da ćete otkriti neke svoje nove talente.

Sanjati malu santu leda. Ako ste videli malu santu leda u snu, takav san može označavati da neko krije nešto o sebi što vas može razočarati ako odbije da vam to kaže.

Sanjati veliki ledeni breg. San ukazuje da ćete možda naići na neki problem ili situaciju koje nećete moći da rešite bez pomoći svoje porodice.

Sanjati plutajući ledeni breg. Ovakav san može biti najava ljubavnih problema koji mogu dovesti do prekida veze.

Sponzorisano:

loading...
Loading...