Sanovnik skakavac – Šta znači sanjati skakavca?

Skakavci su pre svega simbol uništenja i razaranja. Skakavci u snu mogu da imaju različita značenja.

Ako ste sanjali oblak od skakavaca, takav san može da najavljuje lošu sreću koja će obuzeti vaš i život vaših bližnjih. Možda san označava i probleme da se obavežete na nešto.

Skakavac u snu može vam donositi i poruke o slobodi. Možda san ukazuje da ste produhovljena i nezavisna duša, i da možete da birate bilo koji put koji vam se ukaže zanimljivim.

San o skakavcima može da bude i najava materijalnog napretka.

Snovi o skakavcima mogu da označavaju i da govorite pre nego što ste razmislili. Možda san ukazuje da ste samo trenutno mentalno odsutni. Nekad mogu da označavaju i mentalnu bolest u vašoj porodici ili među prijateljima.

Nekad skakavci ukazuju i na pesimizam, iako mogu da najave i uspeh. Možda smatrate da ne zaslužujete uspeh, iako vam je nadohvat ruke ili možda ne verujete da je uspeh moguć za vas, pa ste zato sanjali ovakav san.

Tumačenje snova u kojima se javlja skakavac – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati skakavca u kući. Ako ste sanjali skakavca u svom domu, takav san može da označava novu karijeru ili način zarađivanja novca.

Sanjati da je skakavac odskakutao od vas. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da postoji nešto što vam nije nadomak ruke. Možda bi trebalo da nešto promenite u životu da bi ostvarili ono što želite.

Sanjati da ubijate skakavca. Ako ste sanjali da ubijate skakavca, takav san može da označava da uskoro u vaš život dolazi novac i da ćete ga podeliti sa svojom porodicom.

Sanjati da ste našli mrtvog skakavca. Ako ste našli mrtvog skakavca u snu, taj san može da označava da vam možda članovi porodice mogu finansijski pomoći.

Sanjati skakavca koji skakuće. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da ćete brzo potrošiti neki novac.

Sanjati skakavce koji lete oko vas. Ako su u snu skakavci leteli oko vas, takav san može da ukazuje da ćete naslediti novac i bogatstvo od svojih predaka.

Sanjati skakavce koji umiru na travi. Ovakav san može da najavljuje neku bolest koja dolazi u vaš život.

Sanjati skakavce oko nekih ljudi. Ovakav san može da označava da dobro čuvate tajne i da vam se mnogi ljudi obraćaju za mudri savet.

Sanjati da pokušavate da uhvatite skakavca. Ako ste u snu pokušavali da uhvatite skakavca, takav san može da ukazuje da će vam se život uskoro promeniti nabolje. Može da označava i vaše pokušaje da promenite svoj život na bolje u narednom periodu.

Ako ste ga uhvatili, možda san ukazuje da će vam se stil života promeniti, da ćete postati uspešniji i da ne trebate da se osvrćete unazad na ono što je bilo.

Sanjati zvuk skakavaca. Ovakav san može da  najavljuje probleme. Možda se previše oslanjate na tuđa mišljenja ili možda previše brinete o onome što drugi misle o vama. Takav stav može vas ograničiti u postignućima.

Sanjati da vam je skakavac prešao put. Ako vam je u snu skakavac prešao put, takav san može da ukazuje da bi trebalo da se pokrenete i suočite se sa svim izazovima koji vam predstoje.

Sanjati skakavca u isušenoj travi. Ako ste sanjali skakavca na travi koja je bila skroz isušena, taj san može biti upozorenje na moguće zdravstvene probleme koji će vas zadesiti.

Sanjati skakavca u zelenoj travi. Ako ste sanjali skakavca koji se nalazi u zelenoj travi, taj san može da označava da se se vaša romantična veza intenzivirati i da ćete možda trošiti više novca na uživanja sa partnerom.

Sanjati da nekome pokazujete skakavca. Ako ste sanjali da nekome pokazujete skakavca, takav san može da znači da se u vašem privatnom životu mogu javiti neki problemi, i to zbog vaših sklonosti da prenagljeno i nepromišljeno reagujete i sudite prerano.

Sanjati da gledate u skakavca. Ovakav san za žene može značiti da će imati strogog i zahtevnog muškarca u životu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...