Sanovnik sir – Šta znači sanjati sir?

Sir je za mnoge ljude veliko uživanje i zadovoljstvo. Može se kombinovati uz raznu hranu i piće i zato je vrlo zahvalna namirnica. Postoje mnoge vrste sira, raznih ukusa i kvaliteta.

Ako ste ga sanjali, takav san može da označava sreću u ljubavnom životu. San je možda i znak da pokušavate da se vratite jednostavnim zadovoljstvima u životu, da bi što više uživali u njemu.

Sir u snu može imati dobro ili loše značenje, pre svega u zavisnosti od njegovog kvaliteta. Dobar sir može da  označava dobre vestu, a loš sir loše vesti.

Sir može da simbolizuje i bogatstvo, luksuz, mogućnosti, slavu i sl. Može simbolizovati i zamku.

Za neudate žene sir može da najavljuje bračnu ponudu od nekog bogatog i popularnog muškarca. Za neoženjenog muškarca koji je sanjao sir, takav san može da označava bračnu ponudu od bogate žene koja je mnogo uspešnija od njega.

Tumačenje snova o siru može da zavisi od raznih detalja sna, pa je bitno da ih zapamtite, a posebno one koji se odnose na sir koji ste sanjali.

Tumačenje snova u kojima se javlja sir – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da jedete ukusan sir. Ako ste sanjali da jedete sir koji je bio vrlo ukusan, takav san može najavljivati luksuz koji uskoro dolazi u vaš život. Trebalo bi da otvorite oči, jer će se možda nekoliko povoljnih mogućnosti uskoro otvoriti za vas.

Sanjati da jedete sir i pijete vino. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da vas očekuju neke dobre promene u ljubavnom životu.

Sanjati da jedete istopljen sir. Ako ste jeli istopljen sir u snu, takav san može da označava da ćete rešiti vaše probleme na lak način.

Sanjati da jedete kockicu svežeg sira. Ako ste sanjali ovakav san, on može da najavljuje dobre vesti i mogućnosti koje idu ka vama.

Sanjati da vam je neko ponudio kocku sira. Ovakav san može da najavljuje neke nove mogućnosti.

Ako je taj sir bio pokvaren, san može da označava da vam neko namešta zamku, pa je bitno da obratite pažnju na osobu koja vam je ponudila sir u snu.

Takav san može da označava i nove mogućnosti i partnerstva.

Sanjati da pravite sir. Ako ste pravili sir u snu, takav san može da znači da će projekat na kome ste angažovani napredovati.

Sanjati da gledate pravljenje sira. Ako ste sanjali da da gledate kako se pravi sir, takav san može da označava da imate prenaduvano mišljenje o sebi ili o nekome.

Sanjati da gledate miša ili pacova koji jede sir. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da neke stvari nisu onakve kakve izgledaju. Miš ili pacov u snu može da označava neiskrenu ili podlu osobu, pa to može da označava i nekoga u vašoj blizini ko pokušava da se domogne nečega što je vaše.

Sanjati skup sir. Ako ste sanjali skup i kvalitetan sir, takav san može da označava uspeh.

Sanjati sirni namaz. Ako ste sanjali namaz od sira, takav san može da ukazuje da imate želju da dominirate u nekoj situaciji ili vezi.

Sanjati veliki kolut ili parče sira. Ovakav san može da označava uticaj i moć, i može ukazivati da će vaše sposobnosti vođe uskoro biti na nekom ispitu.

Sanjati makarone sa sirom. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava vašu želju da se vratite u detinjstvo ili jednostavnim stvarima u životu.

Sanjati da spremate neko jelo sa sirom. Ako ste u snu spremali neko jelo sa sirom, takav san može da označava gubitke na kocki ili gubitke zbog nekih rizika koje ćete preuzeti.

Sanjati kozji sir. Ako ste sanjali kozji sir, takav san može da označava vaše trenutno stanje u kome pokušavate da uštedite dovoljno da bi mogli da obezbedite sebi i svojoj porodici pristojne životne uslove.

Sponzorisano:

loading...
Loading...