Sanovnik peć – Šta znači sanjati peć?

San o peći može da označava toplotu, promene i pročiščenje. Peć u snu može da označava moć i energiju, a može označavati i nemir, terete, probleme i sumnju.

San o peći može ukazivati i na sposobnost da se od nečeg sirovog napravi nešto što može da se koristi.

Peć može biti simbol i za matericu, pa san o peći može označavati i strah od ostajanja u drugom stanju ili od neke nesreće.

Peć se može pojaviti u snovima i u periodu kad očekujete da ostanete u drugom stanju. San može označavati i period trudnoće.

San u kome ste sanjali peć može da najavljuje i vrlo plodan period u životu, tako da se savetuje osobama koje ne žele da imaju decu da povedu računa nakon ovog sna, jer bi se lako moglo dogoditi da oni ili njihov partner ostanu u drugom stanju.

Tumačenje snova u kojima se javlja peć – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati peć uopšte. San u kome ste videli peć bez nekih drugih detalja, može da označava vašu želju da se polako, ali vrlo dobro pripremite za nešto u vašem životu. Možda želite da imate dovoljno vremena da se sve pripremi kako treba za nešto što želite da doživite.

Ovakav san može da označava da ste voljeni ili čak i obožavani od svoje okoline.

Ovakav san može biti vezan i za dom i porodicu.

San možda ukazuje i da ste vrlo nesebična osoba koja sve radi da bi pomogla drugima.

Sanjati da palite peć. San u kome ste palili peć može da označava povećanje materijalne situacije i neku korist, kao i lični napredak.

Sanjati upaljenu peć. Ako ste videli upaljenu peć u snu, takav san može da označava dobru sreću u narednom periodu.

Sanjati ugašenu ili pokvarenu peć. Ako peć u vašem snu nije radila ili je bila pokvarena, taj san možda označava da ćete imati probleme sa decom. Moguće je da vas deca mnogo nerviraju i da vi ne znate kako da izađete na kraj sa njima.

S druge strane, ovakav san može da označava vaše neraspoloženje što niste u stanju da dovoljno pažljivo i promišljeno uradite nešto na način na koji želite.

Sanjati da ste vi ili neko drugi pojačali temperaturu na peći. Ako je neko pojačavao temperaturu na peći u vašem snu, takav san verovatno označava strast i emocije.

San može da odražava i neke situacije koje su potencijalno opasne.

Sanjati da je peć previše zagrejana. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da ste voljeni i da ćete biti voljeni od prijatelja i porodice zbog svoje divne i nesebične prirode.

Sanjati da je peć ugašena ali je i dalje topla nakon korišćenja. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje na potisnute namere ili energiju i zaustavljanje razvoja i napredovanja iz nekog razloga.

Sanjati da pečete nešto u peći. Ako ste u snu pekli nešto u peći, takav san ukazuje da vas možda očekuju neka privremena razočarenja.

Sanjati toplu peć. Ako ste sanjali peć koja je topla, takav san može da ukazuje da će se vaš trud isplatiti i da ćete postići uspeh.

Sanjati hladnu peć. Ako ste sanjali peć koja je hladna, taj san može da označava žaljenje zbog nekog izgubljenog prijateljstva ili izgubljene prilike. Ovakav san vam ukazuje da morate da učite iz prošlih iskustava i nastavite dalje.

Sanjati da vas je peć opekla. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da ćete biti vrlo srećni u narednom periodu, posebno ako ste opekli noge ili ruke.

Sanjati da ulazite u peć. Ovakav san, nezavisno od toga da li je peć gorela ili ne, može da označava da započinjete proces pročišćenja ili promena, pa bi trebalo da se pripremite i na neka možda neprijatna iskustva.

Sanjati da se nalazite u peći. Ovakav san može da označava da ste u drugom stanju ili da se plašite da ste u drugom stanju.

Sanjati da ste upali u peć. Ako ste u snu upali u peć, takav san može da označava da će vas neki neprijatelji nadjačati na poslu.

Sanjati da kupujete novu peć. Ako ste kupovali novu peć u snu, takav san može da ukazuje da dolaze dobre promene u vaš život, koje ćete sa radošću i poštovanjem dočekati.

Sanjati peć u podrumu. Ako ste u snu videli peć u podrumu, takav san može da označava da potiskujete svoju energiju ili negirate vlastitu moć.

Sponzorisano:

loading...
Loading...