Sanovnik selo – Šta znači sanjati selo?

Selo u snu najčešće označava izobilje i dobro zdravlje. Može označavati vraćanje tradicionalnim vrednostima.

Selo može da označava i neka ograničenja ili neko neprimereno i nekulturno ponašanje.

Obzirom da je život na selu mnogo usporeniji i relaksiraniji, san o selu u današnje vreme može biti i simbol povlačenja iz ludnice svakodnevnih obaveza i života, i simbol odmora i relaksacije.

San o selu može da odražava i fizičku odvojenost od nekoga. Može označavati i izolaciju i odbijanje da se prilagodi promenama. Može da označava prijateljski i otvoren pristup prema svima.

San o jezeru ili nekoj vodenoj površini u selu može da označava prinovu u porodici.

Tumačenje snova u kojima se javlja selo – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da se nalazite u selu. Ako ste sanjali da se nalazite u nekom selu, taj san može da označava dobro zdravlje i sreću u narednom periodu.

San u kome ste bili u selu može da označava i neka ograničenja.

Možda ukazuje da niste prefinjeni, ali da imate uravnoteženu ličnost.

San može da označava i tradiciju, jednostavnost i zajednicu.

San o selu može da označava i neke probleme u bliskim vezama.

Sanjati lepo selo. Ako ste se u snu našli u selu koje je mnogo lepo izgledalo, san može da ukazuje na vaš skorašnji finansijski uspeh.

Sanjati siromašno selo. Ako ste sanjali selo koje je očigledno bilo siromašno, takav san verovatno najavljuje gubitke.

Sanjati da se nalazite u prelepom selu sa divnom prirodom. Ako ste se u snu našli u ovakvom okruženju, takav san može da ukazuje da ćete možda dobiti neke iznenadne vesti koje će vas ili rastužiti ili mnogo usrećiti.

Sanjati selo koje je izgledalo trošno i raspadnuto. Ako ste sanjali selo koje je ovako izgledalo, takav san može da označava tugu i nesreću koja vas uskoro može zadesiti.

Sanjati napušteno selo. Ako ste sanjali selo koje je bilo napušteno, takav san verovatno je loš znak i najavljuje loš period i uskraćivanje. Možda ćete izgubiti posao ili doživeti neke gubitke u skorijoj budućnosti.

Ovaj san može označavati samoću i zavisnost.

Sanjati selo sa lepim i bogato uređenim kućama. Ako ste se u snu našli u selu koje je imalo bogate kuće, takav san može ukazivati da ćete dobiti unapređenje ili neki novi izvor prihoda.

Sanjati da živite u selu. Ako ste sanjali da živite u selu, takav san može biti najava promena u vašem privatnom životu, i to uglavnom nabolje.

San može da označava i mirnu i lepu budućnost.

Sanjati seljake. San u kome ste videli grupu seljaka može da najavljuje period sreće i bogatstva u kome ćete uživati u narednom periodu.

Sanjati seosku pijacu. Ako ste se u snu našli na seoskoj pijaci i gledali u ponuđene proizvode, takav san može da označava jednostavna zadovoljstva i neke proste vidove zabave koje vi najviše volite i u kojima najviše uživate.

Sanjati da se selite iz sela u grad. Ako ste se u snu selili iz sela u grad, taj san može da označava da vam je sve dosadno i da su vam potrebne promene u životu.

Sanjati da ste videli nekoliko sela. Ako ste videli nekoliko sela u snu, taj san može da ukazuje da ćete uskoro doživeti neke nesreće u životu.

Sanjati da se šetate selom. Ako ste sanjali ovakav san, on može biti najava prijatnih i radosnih događaja koje ćete uskoro imati.

Sanjati da idete kroz selo i tražite vodu za piće. Ovakav san može da označava da ćete uskoro možda morati da zamolite neke svoje rođake za finansijsku pomoć.

Sanjati da prolazite kroz selo i gledate plodna polja okolo. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da će se neke vaše tajne želje ostvariti. Ovakav san je uglavnom vrlo srećan znak.

Sanjati da ne možete da pronađete neku kuću u selu. Ako ste sanjali da ne možete da pronađete kuću koju tražite u selu, takav san može da bude odraz vaših briga oko nekih nepravednih optužbi protiv vas.

Sanjati da ste ponovo otišli u selo iz svog detinjstva. Ako ste sanjali da ste ponovo posetili selo u koje ste išli često u detinjstvu, takav san može da označava da ćete uskoro doživeti neka prijatna iznenađenja ili ćete čuti neke dobre vesti od prijatelja koji žive daleko, a koje niste čuli ni videli duže vremena.

Sponzorisano:

loading...
Loading...