Sanovnik udaja – Šta znači sanjati udaju?

Udaja je vrlo važan životni događaj, pa zato snove o udaji najčešće sanjaju žene koje planiraju i isčekuju taj događaj, ali one nisu jedine koje sanjaju takve snove.

Snovi o udaji su vrlo simbolični i mnogoznačni. Mogu da budu odraz nekih skorašnjih događaja, straha zbog nekih promena, uzbuđenja zbog budućnosti, a mogu predstavljati i prihvatanje sebe.

San o udaji simbol je posvećenosti, harmonije ili promene. Ukazuje da prolazite kroz vrlo važnu fazu ličnog razvoja. Moguće je da san simbolično predstavlja ujedinjenje muškog i ženskog principa u vama.

Bitno je obratiti pažnju na osobine osobe za koju se udajete, jer podsvest poručuje da su to osobine koje trebate da razvijete u sebi.

Obzirom da udaja predstavlja vid predaje i obavezivanje, san o udaji može simbolizovati i neki projekat koji ste započeli, a čija realizacija iziskuje puno truda i požrtvovanosti. Moguće je i da ste počeli neki novi posao ili ste potpisali neki ugovor, koji vas je na neki način ograničio i sputao na određeni vremenski period.

Udaja simboliše i harmonične ljubavne odnose, pa je san o udaji možda odraz vašeg zadovoljstva i osećaja mira u trenutnoj ljubavnoj vezi, iako možda i ne razmišljate o udaji u ovom trenutku.

San često može biti i posledica stresa zbog pripreme i organizacije svoje udaje, i to oko detalja venčanja, gostiju, hrane, a pogotovo zbog straha od vezivanja i gubitka slobode. 

Tumačenje snova u kojima se javlja udaja – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik: 

Sanjati da se udajete. San pre svega označava promenu. Ako ste srećni i uzbuđeni tokom sna, promena je dobra i očekuju vas prijatna iznenađenja. Ako ste tužni, to ukazuje na neku situaciju u vašem životu sa kojom se morate suočiti i rešiti je, jer se u vama gomila nezadovoljstvo i bes.

Ovaj san s druge strane može biti i simbol vaše posvećenosti nekom partnerstvu.

San može biti i odraz vaše želje da se udate, a možda vam i podsvest govori da ste upoznali osobu za koju se trebate udati. 

Sanjati da gledate nečiju udaju ili da idete na nečije venčanje. San nagoveštava neki novi početak ili promenu u vašem životu. San može biti vezan za vaše stavove u vezi sa vezivanjem i nezavisnošću. San može odražavati i vašu uznemirenost i strah. Obratite pažnju na to kako se osećate na venčanju. Ukoliko ste tužni, to ukazuje da niste zadovoljni trenutnim statusom u životu. Ako ste srećni, to ukazuje da sa radošću prihvatate neku promenu u svom životu.

San može nagoveštavati i novo romantično poznanstvo i vezu ili uživanje u postojećoj vezi.

Ako je na venčanju sa vama bio i vaš partner, ovaj san bi mogao da bude nagoveštaj moguće svađe između vas.

San može ukazivati i na iznenadnu zaradu ili unapređenje. 

Sanjati da se udajete za bivšeg. Ovakav san mogao bi ukazivati da ste izvukli pouke iz prethodnih grešaka. Moguće je da vaša sadašnja veza ima sličnosti sa prethodnom, ali nakon tog iskustva znate koje greške ne smete ponoviti.

Ovaj san mogao bi da znači da niste zadovoljni svojim trenutnim emotivnim statusom ili da nemate nikoga pored sebe. Moguće tumačenje je i da još niste preboleli tu vezu i želite da ponovo budete zajedno.

Sanjati da se udajete za prijatelja. San nagoveštava promene na poslu.

Sanjati da se ponovo udajete za svog sadašnjeg supruga. Ovaj san potvrđuje vašu trenutnu bračnu sreću i zadovoljstvo i potvrđuje vašu jaku povezanost. San može čak ukazivati i na spremnost za ozbiljnije faze u bračnom životu, kao što je kupovina zajedničkog doma ili proširenje porodice.

Sanjati da se udajete za mnogo starijeg muškarca. Ovaj san može biti znak bolesti ili nečeg neprijatnog što će se dogoditi. Takođe, može označavati strah od samoće i da starost ne dočekate sami.

Sanjati da se udajete za mnogo mlađeg muškarca. San je znak lepih promena u životu koje vam predstoje. 

Sanjati da se udajete za stranca. Ovaj san znak je da vam je potrebna promena u životu, da je potrebno da se pokrenete, izlazite češće, budete mnogo otvoreniji i pristupačniji i upoznate nove ljude.

S druge strane, san možda ukazuje na neke neprijatnosti koje ćete uskoro doživeti, probleme na poslu, probleme u trenutnoj vezi, svađe. 

Sanjati da kasnite na venčanje ili da je počelo bez vas. San ukazuje da se osećate izdvojeno, kao da stojite po strani, dok svi ostali rade nešto novo i idu u nekom novom pravcu.

Sanjati roditelje na vlastitom venčanju. San ukazuje da će vam neko pomoći u nečemu bitnom. 

Sanjati probu venčanja. Ovakav san ukazuje da se pripremate za važne promene.

Sanjati da se niko nije pojavio na vašem venčanju. San može biti posledica nervoze zbog udaje koja se približava, a može biti i posledica panike zbog gubitka slobode.

Sanjati da bežite sa vlastitog venčanja. San može biti posledica vaše nespremnosti da prihvatite neke promene u svom životu. Možda se premišljate u vezi sa nekim obećanjem koje ste dali.

Sanjati venčanje bez mlade i mladoženje. San ukazuje da ne verujete svom partneru. 

Sanjati da ste gost na svadbi. San nagoveštava povećanje poslovnih obaveza. 

Sanjati da se udajete, a u stvarnom životu niste u vezi. Ovaj san verovatno je posledica vaše želje za partnerom i stabilnom vezom. 

Sanjati neki loš događaj na venčanju, kao što je tuča ili nešto slično. Ovaj san ukazuje da možda niste sigurni u pogledu neke promene u svom životu i premišljate se. Moguće je da ste ljubomorni na nečija dostignuća.

San sa druge strane može ukazivati da niste bas sigurni da želite da se udate i da se premišljate oko te odluke.

Ukoliko planirate ili već organizujete venčanje, san je posledica tog stresa i strepnje da li će sve ispasti onako kako želite.

Ukoliko se ne udajete, a sanjate ovakav san, to može ukazivati da ste osoba koja se plaši vezivanja i gubitka slobode, što ne mora isključivo biti vezano za udaju, već i za druge oblike vezivanja, može to biti i posao ili emotivna veza, dete ili bilo šta što bi moglo da ugrozi vašu slobodu. 

Sanjati da se vaša ćerka udaje. Ukoliko ste sanjali ovakav san, on vam možda poručuje da prestanete da se nervirate i brinete unapred.

Sanjati da planirate venčanje. Ovaj san ukazuje da se pripremate za ozbiljne promene u svom životu.

Sanjati da ste na venčanju nepoznatih ljudi. Ovaj san nagoveštava dobar period i izlazak iz finansijske krize.

Sponzorisano:

loading...
Loading...