Sanovnik banka – Šta znači sanjati banku?

Snovi o banci ne ukazuju uvek na brige ili probleme sa novcem. Takav san mogao bi da ukazuje da bi trebalo da budete oprezniji u rukovanju svojim novcem.

Banke u snu često označavaju energiju i aktivnost, a banka može da označava i vašu svest o ličnim finansijama.

Tumačenje snova u kojima se javlja banka – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati banku uopšte. Ako ste videli banku u snu, takav san može da označava neki manji novčani dobitak.

San može da ukazuje i da vas očekuje neka sreća uskoro.

Sanjati da ulazite u banku. San u kome ste ulazili u banku može biti najava stresnog perioda koji vam predstoji, zbog problema ili bolesti u porodici.

Sanjati da u banci podižete novac. Ako ste sanjali da vam bankarski službenik uručuje novac, takav san je uglavnom dobar znak i može najavljivati uvećanje finansija u narednom periodu.

S druge strane, ovakav san može da označava da vam nedostaje sigurnost u životu, i to emotivna ili fizička.

Sanjati da u banci uplaćujete novac. Ako ste sanjali da uplaćujete novac u banku, takav san može označavati da ste osoba koja je možda previše darežljiva prema drugima.

Sanjati da stavljate novac i neke vredne stvari u banku. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati na vaš osećaj sigurnosti. Banka u snu može da označava autoritet, pa san verovatno označava da se osećate sigurno zbog nekih osoba od autoriteta koje su pored vas.

Ovakav san može da ukazuje i da ste bezbrižni i ne razmišljate previše. Možda se uopšte ne brinete za svoj život, jer znate da uvek postoji neko ko se brine o vama.

Ovakav san može da označava i da suviše olako uzimate neke situacije u kojima je neophodno da budete ozbiljni i oprezni. San je verovatno poruka da bi trebalo da budete odgovorniji i uzmete svoj život u svoje ruke.

Sanjati da otvarate račun u banci. Ako ste u snu otvarali račun u banci, takav san uglavnom je loš znak i može da označava da imate mnogo finansijskih problema. Moguće je da ste u poslednje vreme mnogo trošili, jer ste imali nepredviđene troškove.

Ovakav san može biti i najava velikih problema u vašoj emotivnoj vezi.

Sanjati da zatvarate račun u banci. Ako ste sanjali ovakav san, on može da najavljuje velike finansijske gubitke pa i bankrotstvo, iz razloga što previše trošite. Ovakav san je upozorenje da povedete računa o svojim finansijama i probate da izbegnete takvu situaciju.

Sanjati da unovčavate ček u banci. Ako ste sanjali ovakav san, on verovatno nije dobar znak. Možda ćete uskoro dobiti neke loše vesti koje će vas mnogo uznemiriti. Vesti se mogu odnositi na bolest ili neku nesreću nekog vama vrlo bliskog, probleme na poslu ili vaše finansije.

Sanjati da podižete oročeni novac. Ako ste sanjali da u banci podižete novac koji ste oročili, takav san može da označava da se vaš društveni status neće menjati u narednom periodu.

Sanjati da ste dobili posao u banci. Ako ste sanjali da ste se zaposlili u banci, takav san je uglavnom dobar znak i može najavljivati finansijske dobitke i promene na bolje.

Ovakav san može biti znak poboljšanja statusa u društvu i zadovoljstva zbog toga.

Sanjati da ste bankarski službenik. Ako ste sanjali da radite u banci, takav san može da ukazuje na neke probleme sa vašom mlađom decom ili nekim mlađim rođakom zbog kojih ćete morati da preduzmete neke radnje. Problemi se mogu odnositi na njihovo zdravlje, školu ili ponašanje, i izazvaće vam prilično stresa.

Sanjati banku u kojoj nije bilo bankarskih službenika. Ako u vašem snu nije bilo bankarskih službenika u banci, takav san može ukazivati na neke probleme u poslu ili na radnom mestu.

Sanjati pljačku banke. Ako ste u snu prisustvovali pljački banke, takav san može ukazivati da ste previše vezani za neku situaciju i da nemate kontrolu nad njom. San može da označava i neočekivanu posetu prijatelja.

Ovakav san može da označava i razdvajanje od porodice. Možda ćete biti primorani da provedete vreme van svoje kuće i porodice zbog nekih neodložnih obaveza, verovatno poslovnih. To će najverovatnije biti nešto čemu se uopšte ne radujete.

Sanjati da vam je neko ukrao ušteđevinu iz banke. Ako ste sanjali ovakav san, on možda ukazuje da bi trebalo da se zadovoljite onim što trenutno imate. Ako vam novac nije vraćen do kraja sna, takav san možda ukazuje i na neki kompromis koji ćete morati da učinite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...