Sanovnik pare – Šta znači sanjati pare?

San o parama simbolično predstavlja vašu sposobnost ostvarenja različitih ciljeva koji mogu biti emotivni ili pshološki, a mogu biti i neka željena iskustva koja želite da doživite. Pare u snu mogu označavati i snagu vaše ličnosti.

Pare u snu predstavljaju samopouzdanje, osećaj lične vrednosti, uspeh ili vrednosti uopšte. Mogu se odnositi i na vaše stavove o ljubavi i ljubavnim vezama. Pošto je novac simbol moći i seksualnosti, san u kome nalazite novac može biti odraz vaše potrage za ljubavlju ili moći.

U pozitivnom smislu, novac u snu govori o mogućnostima, snazi, prilikama.

U negativnom smislu, novac u snu može biti odraz životnih problema koji se teško prevazilaze ili pak propalih prilika. Moguće je i da je odraz osećaja nesposobnosti da se uradi željeno. San u kome se javlja novac često je i odraz podsvesnih briga o vašoj trenutnoj finansijskoj situaciji.

Dobar znak je ukoliko ste sanjali da ste bogati, da ste se osećali lepo i smireno u prisustvu para ili da ste bili zadovoljni količinom novca koju imate.

Tumačenje snova u kojima se javljaju pare – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik: 

Sanjati da ste bogati. San odslikava vaše misli i odnosi se pre svega na duhovno bogatstvo koje posedujete.

S druge strane, iznos novca koji imate u snu, obično predstavlja vaš nivo samopouzdanja za ostvarenje vaših ciljeva.

Veća količina para u snu, ukazuje na veći broj prilika u realnom životu.

Iako količina novca koju ste sanjali, ne odražava vaše stvarno finansijsko stanje, ona odslikava vašu želju i kapacitet za uspeh.

Sanjati da vam neko daje pare. Ovaj san ukazuje na promenu misaonih uverenja ili promenu neke situacije zbog kojih vam raste samopouzdanje. Moguće je da ste promenili negativne obrasce razmišljanja. San može označavati nove prilike koje vam se pružaju, kao i pomoć drugih da ostvarite svoje ciljeve.

Ovakav san možda ukazuje da ste previše zabrinuti zbog svoje finansijske situacije i to vam ne dozvoljava da se opustite.

Sanjati da držite određenu količinu para u rukama. San može biti posledica sumnji u sebe i pitanja da li radite prave stvari da biste ostvarili ciljeve koje imate. Možda podsvesno sumnjate u svoju sposobnost da ih ostvarite i to vam smeta.

Sanjati da imate mnogo para u banci. Ovaj san ukazuje na dobre stvari koje vas očekuju.

Sanjati da plaćate kreditnom karticom. Ukoliko ste u snu plaćali kreditnom karticom umesto gotovinom, to bi moglo ukazivati da nemate poverenja u svoju kreativnost.

Sanjati da nekome pozajmljujete pare sa kamatom. Ovakav san nije dobar znak, i ukazuje na mogućnost velikog razočarenja, pa je potrebno da se pozabavite svojim finansijama. 

Sanjati da nekome pozajmljujete pare bez kamate. Ovaj san je dobra indikacija vaše skorašnje finansijske nezavisnosti.

Sanjati dolare. Ovaj san označava da ste potpuno sigurni u sebe i da ste na putu da ostvarite finansijski prosperitet. 

Sanjati da brojite pare. San može biti posledica podsvesne samoprocene koliko vredite, i koliko slobode ili moći zapravo imate.

San ukazuje na buđenje vaše kreativnosti, kao i na nove ideje koje imate, a koje želite da podelite sa svojom okolinom. 

Sanjati da dugujete pare. Ovakav san ukazuje da postoji puno stvari koje vas interesuju, ali nikako da ih završite ili da makar počnete da se njima bavite. 

Sanjati da imate dug koji ne možete da vratite. Ovaj san ukazuje da vas je neko uvredio ili ste vi uvredili nekoga, kao i da vas uznemirava činjenica da nema izvinjenja za taj postupak.

Sanjati da ste izgubili pare. San u kome gubite novac znak je brige i uznemirenosti koju imate zbog velikog broja obaveza koje trebate da završite. San je moguć uznak nedostatka snage, ambicije i samopouzdanja. Moguće je da proživljavate neke probleme i nazadovanje u stvarnom životu. Možda se osećate ranjivo, slabo i kao da nemate kontrolu. 

Sanjati da ste našli pare. San u kome ste našli novac može ukazivati na neke nove spoznaje, koje će vam omogućiti da budete srećniji i uspešniji. San može ukazivati da će se neke prepreke koje su vam dosad smetale biti uklonjene. Možda vam se ukaže i iznenadna prilika da uradite nešto što želite.
Sanjati da kradete ili da ste ukrali pare. San je simbol moći ili prilika koje želite, i radite po svom, bez obzira šta neko mislio o vašim postupcima. Moguće je da ukazuje da je konačno došlo vreme da krenete ka onome što zaista želite u životu.

San može ukazivati i na nedostatak inspiracije.

Krađa novca u snu može ukazivati i da vam nedostaje ljubav i da ste željni da vas prihvate.

Sa druge strane, ovaj san može upozoravati da ste u opasnosti i da trebate da povedete računa.

Sanjati da vam je neko ukrao pare. Ovaj san je odraz vaših negativnih uverenja zbog kojih nemate samopouzdanja i zbog kojih imate emotivne blokade.

Sanjati da pozajmljujete novac jer vam je hitno potreban. San ukazuje na poboljšanje finansijske situacije u bliskoj budućnosti.

Sanjati da nemate pare. San ukazuje na nizak nivo samopouzdanja, iskompleksiranost i osećaj nesposobnosti da nešto uradite. Moguće da se plašite da ne izgubite svoje mesto u svetu. San je možda znak da nemate sposobnosti da ostvarite neki željeni cil

Sanjati da ste osvojili pare. Ovaj san simbol je vašeg osećaja da imate sreće u životu. Mogući su i neki iznenadni i neočekivani dobici. 

Sanjati loše ljude sa parama. San je simbol straha, loših navika ili loših životnih situacija koje su vrlo moćne u vašem životu. San može označavati i loše navike koje ne možete da kontrolišete.

Sanjati da dajete pare ili ih trošite. San je simbol davanja ljubavi i potrage za ljubavlju. 

Sanjati da vidite druge kako daju novac. Moguće da san ukazuje na vaš osećaj da vas drugi ignorišu i zapostavljaju. Moguće je da vam neko ko vam je bitan ne poklanja dovoljno pažnje i emocija. 

Sanjati da gomilate novac. Ovakav san ukazuje na sebičluk i nesigurnost. 

Sanjati da pozajmljujete pare. Ovaj san može ukazivati da previše trošite, čak i do mere da ugrožavate svoju finansijsku situaciju.

Sanjati krvave pare. Ovaj san mogao bi da ukazuje da stičete neku korist na štetu nekog drugog. San može biti i posledica osećaja krivice što ste prihvatili nešto za šta ste znali da nije u redu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...