Sanovnik prase  – Šta znači sanjati prase?

Prase u snovima može označavati pohlepu, tvrdoglavost ili sebičnost. Može da predstavlja halapljivost i preterivanje. Možda se san odnosi na nekog iz vašeg okruženja ko je prljav i proždrljiv.

San može da označava i da imate pogrešnu predstavu o nečemu, i da možda ono u šta verujete ne odgovara stvarnim činjenicama. 

Tumačenje snova u kojima se javlja prase – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati zdravo i dobro uhranjeno prase. Ako ste u snu videli zdravo i dobro uhranjeno prase, to je uglavnom vrlo dobar znak. Može da označava da ćete uskoro doživeti neke vrlo dobre promene u vezi sa nekim trenutnim poslovnim projektom.

Možda ćete imati i neke nove mogućnosti i unosne ponude za novi posao ili dodatne prihode.

Sanjati neuhranjeno i nezdravo prase. Ako ste u snu videli neuhranjeno prase koje je izgledalo nezdravo, takav san verovatno nije dobar znak. Može da označava da ćete uskoro doživeti neka razočarenja na poslovnom ili finansijskom planu.

San može da ukazuje i da ćete imati neke svađe i sukobe sa saradnicima na poslu.

Ovakav san može biti i znak sukoba sa svojom decom.

Sanjati da imate prase za kućnog ljubimca. Ako ste sanjali ovakav san, on je uglavnom dobar znak i najavljuje sreću i zadovoljstvo sopstvenim životom.

Sanjati prase koje se živo kuvalo. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukaže da trenutno prolazite kroz velike promene i transformaciju. Možda san označava da ste spremni da ostavite negativnosti iza sebe.

Sanjati nekoliko prasića. Ako ste sanjali da vidite nekoliko prasića u grupi, takav san obično predstavlja upozorenje. Možda se san odnosi na mogućnost da vam reputacija bude ugrožena i to vašom krivicom. Možda ćete se u nekoj situaciji nedolično ponašati, pa će to biti razlog što ćete izaći na loš glas i izgubiti poštovanje svoje okoline.

Sanjati da ste naišli na prase. Ako ste sanjali da prase iznenada iznenada izlazi pred vas, takav san nije dobar znak i verovatno nagoveštava neku nesreću. Možda ćete uskoro doživeti neke nesrećne događaje ili imati period loše sreće, neuspeha i razočarenja.

Sanjati prase koje kolju. Ako ste sanjali da gledate da neko kolje prase i onda ga seče, takav san može da označava radoznalost da saznate šta vas čeka u budućnosti.

Sanjati belo prase. Ako ste sanjali prase koje je bilo bele boje, taj san verovatno nije dobar znak i može najavljivati nečiju smrt ili situacije u kojoj je neko zamalo umro. To može biti neko ko vam je vrlo blizak ili neki član vaše porodice.

Sanjati crno prase. Ako ste gledali crno prase u snu takav san uglavnom nije dobar znak i može ukazivati na probleme sa zdravljem. Moguće je da vaše ili zdravlje osobe koja vam je vrlo bliska bude ugroženo u narednom periodu. Neko od vas se može razboleti ili mu se zdravstveno stanje može pogoršati u narednom periodu.

Sanjati svinju koja vodi prase. San u kome ste videli prase koje hoda pored svoje majke najčešće je loš znak. San može da ukazuje na mogućnost neuspeha u nadmetanju sa nekom vrlo prepredenom osobom, koja ne bira sredstva da dođe do svog cilja.

Sanjati prase koje beži od vas. Ako ste u snu gledali prase koje je bežalo od vas, takav san verovatno je najava nekih promena koje slede u vašem životu, i to u vašem domu. Možda će naredni period biti ispunjen tajnama i nekim sakrivanjem istine, ali će to potrajati samo kratko. Nakon toga će se odnosi sa članovima vaše porodice mnogo poboljšati.

Sanjati prase koje trči ka vama. Ako ste sanjali prase koje je trčalo ka vama ili je možda pokušalo da vam uđe u kuću, takav san može ukazivati da vaša okolina nema dobro mišljenje o vašoj ličnosti i osobinama, i možda smatra da ste nepouzdani i da ne vodite računa o tuđim osećanjima.

Sponzorisano:

loading...
Loading...