Sanovnik eksplozija – Šta znači sanjati eksploziju?

Eksplozija je još jedan od čestih motiva koji se mogu javiti u našim snovima. Ukoliko želite da otkrijete šta ovi snovi mogu da znače, onda pročitajte pažljivo ovaj tekst. Simbolika snova o eksploziji može da bude i pozitivna i negativna, u zavisnosti od celokupnog konteksta sna, kao i od svih ostalih detalja koji su se javili u snu.

Psiholozi smatraju da eksplozija u snovima uglavnom simboliše potisnuti bes i agresiju, odnosno sve ono što se trenutno nalazi u vama, pa kroz vaš san izlazi na površinu. Ako ste sanjali eksploziju, vi ste verovatno jako nezadovoljni i besni iznutra, pa se taj vaš bes i agresivna osećanja reflektuju u vašem snu. Međutim, postoje i mnoga druga značenja snova u kojima vidite eksploziju, u zavisnosti od situacije u kojoj ste sanjali da je došlo do eksplozije.

Naime, značenje vašeg sna će zavisiti od toga da li ste samo videli eksploziju u snu, da li ste sanjali da čujete eksploziju, da li ste u snu možda vi izazvali eksploziju, da li ste bili povređeni u eksploziji, da li ste u snu jasno videli eksploziv itd. To su samo neke od situacije koje možete sanjati i koje će odrediti simboliku vašeg sna.

U nastavku možete videti koji su to snovi o eksploziji i na koji način se svi ti snovi mogu tumačiti. Ako ste nekada sanjali eksploziju, ovaj tekst će vam pomoći da mnogo bolje razumete svoj san i da ga interpretirate na pravi način. Pa, da vidimo šta sve snovi o eksploziji mogu da znače i kakvu nam poruku ovi snovi prenose.

Tumačenje snova u kojima se javlja eksplozija – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da vidite eksploziju. Ukoliko ste videli eksploziju u snu, to predstavlja dobar znak. Ovaj san znači da ćete u predstojećem periodu ostvariti veliki napredak. Ovo se pre svega odnosi na vaš poslovni život. Imaćete priliku da pokažete sve svoje sposobnosti i talente i shvatićete da je čekanje bilo vredno truda. Zato, ako imate ovakav san, nemojte da odustajete od svog cilja, jer vas u bliskoj budućnosti sigurno očekuje napredak.

Ipak, san u kojem ste videli eksploziju može da se protumači i drugačije. Naime, ovaj san može da znači da vi imate veliki strah od onoga što bi moglo da se dogodi u budućnosti. Stalno o tome razmišljate i brinete za sebe i svoju porodicu, pa upravo taj vaš strah se reflektuje u snu.

Sanjati kako čujete eksploziju. Ukoliko ste u snu samo čuli eksploziju, a niste je videli, onda taj san ukazuje na neke veoma važne vesti koje ćete uskoro primiti. Najverovatnije su u pitanju lepe vesti, a one se mogu odnositi na neko putovanje za koje ste se prijavili. Kada čujete potvrdan odgovor, bićete jako srećni i počećete sa pripremama.

Međutim, san u kojem čujete eksploziju može da se protumači i na drugi način. Ovaj san može da znači da vi tek treba da otkrijete nešto o sebi, odnosno da se suočite sa onim što se nalazi u vašoj podsvesti.

Prema još nekim tumačenjima iz sanjarice, čuti eksploziju u snu može da znači da vas u budućem periodu očekuju neka neprijatna iznenađenja, pa morate biti spremni na sve.

Sanjati eksploziju sa vatrom. Ako ste sanjali eksploziju koja je praćena vatrom, onda je to dobar znak. U predstojećem periodu možete očekivati dosta uspeha na poslovnom planu, a moguć je i neki veći materijalni dobitak.

Sanjati kako ste vi izazvali eksploziju. Ako se desi da sanjate kako ste vi na neki način izazvali eksploziju, onda vas ovaj san opominje da dobro razmislite pre neke svoje odluke ili postupka. Naime, može se desiti da nepromišljeno reagujete i da na taj način povredite osobu do koje vam je stalo. Zbog toga se posle možete jako pokajati jer ne volite da pati neko ko vam je drag. Zato vas ovaj san opominje da budete pažljivi i da pazite šta pričate ili radite, kako ne biste povredili osobu do koje vam je stalo.

Sanjati kako vam je lice povređeno u eksploziji. Ukoliko ste sanjali kako vam je lice povređeno u eksploziji i kako je pocrnelo, onda je to znak da ste u stvarnom životu verovatno nepravedno optuženi za nešto što niste učinili.

Sanjati da vas je eksplozija bacila u vazduh. Ukoliko sanjate kako vas je eksplozija bacila u vazduh, onda taj san znači da se osećate iskorišćeno i zloupotrebljeno od strane neke osobe kojoj ste verovali. Verovatno ste se jako razočarali u nekoga i izgubili ste poverenje u tu osobu, ali i u ljude oko sebe. Sličnu simboliku imaće i san u kojem vidite sebe kako ste zarobljeni u plamenu eksplozije.

Sanjati da ste stradali u eksploziji. Ako ste kojim slučajem sanjali da ste stradali u eksploziji, onda taj san ukazuje na novčane izdatke koji vas očekuju u skorijoj budućnosti. Moguće je da ćete doživeti velike gubitke i da ćete se naći u jako lošoj finansijskoj situaciji. Trebaće vam dosta vremena da izađete iz teške situacije i da ponovo stanete na noge.

Sanjati eksploziv. Ako se desi da sanjate eksploziv, onda je to znak da su pred vama velike promene koje možete očekivati na poslu. Najverovatnije ćete dosta napredovati što se posla tiče, tako da ovaj san ne treba da vas uplaši.

Ipak, ovaj san može da se protumači i na drugačiji način. Naime, san o eksplozivu može da znači da je vreme da malo usporite jer je moguće da ste previše iscrpljeni. Verovatno vam je potrebno opuštanje i odmor od svega.

Mogli ste da vidite neka od najčešćih tumačenja snova o eksploziji. Međutim, prema najnovijim tumačenjima, ovi snovi mogu da budu samo odraz vašeg straha od terorizma koji je danas aktuelan. Ukoliko sanjate eksploziju, to može da znači da je vaš strah totalno prevladao vama i vi se plašite svega onoga što bi se u momentu moglo desiti, a što ima veze sa terorizmom i sa eksplozijama.

Naravno, ako ste u skorije vreme na televiziji zaista gledali eksplozije ili ako ste u stvarnom životu bili svedok neke eksplozije ili je lično doživeli, onda vaš san najverovatnije predstavlja samo odraz realnih dešavanja pa ga ne morate ni tumačiti. Vrlo često naši snovi ne moraju imati nikakvu simboliku ukoliko odražavaju naša stvarna osećanja, strahove ili ono što se događa na javi.

Sponzorisano:

loading...
Loading...