Sanovnik parfem – Šta znači sanjati parfem?

Snovi o parfemima mogu imati različita tumačenja u zavisnosti od prijatnosti mirisa, osećaja koji ste imali u snu, kao i detalja sna.

Parfem može biti znak za zadovoljstvo sopstvenim životom ili samopouzdanje.

Parfem u snu može označavati neki neočekivani, ali prijatni poklon.

San u kome ste koristili parfem može označavati i izdaju od osobe kojoj ste verovali.

Tumačenje snova u kojima se javlja parfem – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati parfem. Ako ste sanjali parfem, taj san može da označava novu vezu ili novi početak.

Sanjati da se prskate parfemom. Ako ste se prskali parfemom u snu, takav san može da označava vašu sklonost da se pokažete pred drugima u drugačijem svetlu.

Nekad može da označava i da pokušavate da ispravite prvi utisak koji je neko stekao o vama.

Ovakav san može da bude upozorenje na vaše bespotrebne želje za luksuzom, koje vas mogu finansijski ugroziti i dovesti do bankrota.

San može da označava i da će na vas uticati neko koga ste skoro upoznali. Ako je parfem bio prejak, uticaj će biti obostran. Ako je bio slab, uticaj će biti jednostran.

Sanjati da osećate parfem na nekome. Ako ste u snu osetili nečiji parfem, takav san može da označava neke vaše emocije ili mišljenja o tim ljudima i njihovim osobinama. Ako je miris bio prijatan, san može da označava da imate dobro mišljenje o njima i volite ih, a ako je bio neprijatan, san ima suprotno značenje.

Sanjati da prskate parfem po nekome. Ako ste u snu prskali parfem po nekome, takav san može da označava da ćete laskanjem rešiti probleme u komunikaciji sa nekim.

Sanjati bočicu parfema. Ako ste u snu videli bočicu parfema, takav san može da označava da ćete učestvovanjem u nekim aktivnostima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo malo skrenuti pažnju sa svojih ljubavnih afera.

Sanjati da ste ispustili bočicu parfema. Ako ste sanjali da vam je ispala bočica parfema, takav san može označavati da nemate dovoljno samopouzdanja u vezi neke oblasti svog života. Možda se plašite nekog javnog nastupa ili ispita koji uskoro polažete. San je poruka da se primirite i obuzdate strah, jer ćete samo smireni ostvariti ono što želite.

Sanjati polomljenu bočicu parfema. San u kome ste videli polomljenu bočicu parfema može da ukazuje na neispunjene želje i nade.

Sanjati da ste prosuli parfem. Ako ste prosuli parfem u snu, takav san može da označava da ćete izgubiti nešto lepo što vam je vrlo drago. San uglavnom nije dobar znak i može da označava gubitak radosti.

Sanjati prijatan miris pafema. Ako ste u snu mirisali prijatan parfem, takav san može da označava radosne i prijatne događaje koji uskoro slede u vašem životu.

Sanjati preterano jak miris parfema. Ako ste u snu osetili prejak parfem, taj san može da označava neki jak pritisak koji osećate od ljudi koji vas okružuju. Taj mentalni pritisak može stvoriti napetu atmosferu u vašem životu.

Sanjati prodavnicu parfema. Ovakav san može da označava da se nezadovoljni svojom emotivnom vezom. Možda san ukazuje na vašu želju da unesete neke promene i novine.

Sanjati da kupujete parfem. Ako ste u snu kupovali parfem, taj san može da označava da se trenutno fokusirate na neki poslovni cilj koji može da se pokaže kao potpuno besmislen i beskorisan.

Ovaj san može da označava i da menjate svoj izgled da bi privukli pažnju osobe koja vam se dopada.

Sanjati da kradete parfem. Ako ste krali parfem u snu, takav san može da označava da se neke vaše tajne želje neće ostvariti.

Sanjati da ste dobili parfem na poklon. Ako ste dobili parfem u snu, taj san vam možda najavljuje da ćete dobiti neki neočekivani i prijatan poklon od neke osobe koju ne poznajete dobro ili nekoga koga niste videli duže vreme.

Sponzorisano:

loading...
Loading...