Sanovnik lopta – Šta znači sanjati loptu?

Lopta u snu može da označava teškoće i iskušenja, a važnost situacije i veličina problema izražena je veličinom lopte koju ste sanjali.

Tumačenje sna uglavnom zavisi od onoga što se dešavalo sa loptom u vašem snu. Ako ste se igrali sa loptom, takav san verovatno označava da imate samopouzdanje i osećaj celovitosti.

Ako se lopta otkotrljala, takav san možda označava da gubite kontrolu u vezi neke situacije vezane za teškoće i iskušenja. Ako je odrasla osoba sanjala da se igra sa loptom, takav san verovatno označava njenu mladalačku energiju.

Lopta može da označava i vaše kontakte sa ljudima i svakodnevnu komunikaciju. Nekada može da označava i želju za promenom posla ili kruga poznanika. Nekad takav san može da označava da vam je potrebna promena dnevne rutine.

San može da označava i vaše pokušaje da pobegnete u detinjstvo i vreme bezbrižnosti, ali to je u stvarnosti znak vaše želje za promenama.

Lopta može da označava i vašu budućnost. Simbol lopte može da označava i vašu snagu, hrabrost i samopouzdanje da se suočite sa stvarima u životu.

Snovi u kojima ste videli igre loptom mogu označavati i neke dobre vesti koje ćete čuti.

Tumačenje snova u kojima se javlja lopta – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da bacate loptu. Ako ste bacali loptu u snu, takav san može da označava napredovanje u poslu. Možda ćete postići visoku poziciju i poboljšati svoj status u društvu.

Ovakav san može da označava i vašu sigurnost i samopouzdanje da se suočite sa izazovima u životu.

Sanjati da šutirate loptu. Ako ste u snu šutirali loptu, takav san može da ukazuje da kontrolišete situaciju u vezi nekih teškoća ili iskušenja, ili vaše pokušaje da uspostavite kontrolu nad svojim životom.

Ovakav san može da ukazuje i na pad i neuspeh, a može da označava i stres.

San može da označava i vaše samopouzdanje da preuzmete neke velike izazove u životu u vezi zdravlja, posla ili novca.

San može najavljivati i bezbrižnost koja vas uskoro očekuje, jer će vam brige nestati.

Sanjati da se igrate sa loptom. Ako ste se u snu igrali sa loptom, takav san možda označava da ste sportski tip i uživate u grupnim aktivnostima i volite izazove.

Sanjati da se neko igra sa loptom. Ako ste sanjali ovakav san, to može da označava vaš nedostatak samopouzdanja, što može izazvati teške situacije u vašem životu.

Sanjati da tapkate loptu. Ovakav san može da označava da pokušavate nešto da razumete, jer možda trebate da donesete neku odluku u vezi neke situacije.

Sanjati da vam neko poklanja loptu. Ako vam je neko poklonio loptu u snu, takav san može da označava da ćete dobiti neke vesti koje će vam pomoći da rešite neki problem vezan za posao ili veze.

Sanjati da dajete loptu nekoj nepoznatoj osobi. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da će se dogoditi neka situacija u kojoj nećete razumeti šta se dešava.

Sanjati da vidite ili gurate loptu. Ovakav san može da označava da vam je većina ciljeva nadomak ruke. Za muškarce ovakav san može da znači da bi trebalo malo kulturnije da se ponašaju i vode računa o tuđim osećanjima, jer će na taj način steći njihovo poštovanje.

Sanjati da posmatrate igru loptom. Ako ste u snu posmatrali nekog kako se igra loptom, takav san može da označava da ste previše stidljivi i obuzeti sobom. To može dovesti do uskraćivanja sebi prilika koje biste mogli da iskoristite samo kad bi imali više inicijative.

Sanjati loptu koja se kreće. Ako ste sanjali loptu koja se kretala, takav san možda označava da se vaš život kreće unapred. Možda ste prošli kroz teške trenutke, ali ste ih prevazišli pa je sad vreme da nastavite sa svojim životom.

Sanjati da pokušavate da izbegnete loptu koja leti ka vama. Ovakav san može da označava da pokušavate da izbegnete situaciju vezanu za neke teškoće i iskušenja.

Sponzorisano:

loading...
Loading...