Sanovnik grudi – Šta znači sanjati grudi?

Ženske grudi pre svega su asocijacija na majčinstvo i novi život, ili na sigurnost. U snovima, one mogu imati različita značenja, i vrlo često imaju seksualnu konotaciju.

Snovi o grudima su prilično česti, i za njihovu analizu trebalo bi uzeti u obzir sve okolnosti u snu. Za tumačenje sna je bitna i činjenica da li ga je sanjao muškarac ili žena.

Gole grudi u snu mogu označavati i potrebu da se neko brine o nama ili da mi brinemo o nekome.

Možda san ukazuje da imate strepnju i nelagodnost od majčinstva, a možda je san i odraz želje za majčinstvom ili roditeljstvom uopšte.

San u kome nemate jednu dojku, može biti odraz vašeg osećaja neprivlačnosti, a ako je jedna dojka veća od druge, možda je to znak vašeg nezadovoljavajućeg seksualnog života. Možda osećate da se u tom smislu dajete više, nego što dobijate zauzvrat.

Za muškarca koji sanja grudi, san može najavljivati neke novčane dobitke.

San o grudima može najavljivati i neke neuspehe i teškoće u bliskoj budućnosti. Može biti i odraz želje za seksom, seksualne uzbuđenosti i pojačane seksualne energije.

Možda san ukazuje da se osećate izloženo i da neko narušava vašu privatnost. Možda želite da sačuvate neke informacije od nekoga.

Možda je san znak da ne želite više odgovornosti u svom životu, da želite da ga unapredite, radite neke zanimljivije stvari i uživate u njemu, kao i da više ne provodite dane samo radeći stvari koje vas zapravo ne ispunjavaju.

Veličina grudi i godine žene čije ste grudi sanjali, vrlo su bitni znaci za tumačenje sna. Punije i jedre grudi označavaju više sreće i dobrih promena koje dolaze u život osobe koja ih je sanjala. Ako su grudi stare i ovešale, san nije dobar znak i uglavnom predstavlja neko upozorenje, što će se dalje istumačiti od celog konteksta sna.

Tumačenje snova u kojima se javljaju grudi – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da vam neko dodiruje grudi. Ako vam je u snu neko dodirivao grudi, san najverovatnije ima seksualnu konotaciju i povezuje se sa seksualnom željom. Ako vam je čak više ljudi dodirivalo i stiskalo grudi u snu, san može biti znak narastajuće seksualne želje koju želite da zadovoljite. Možda u realnom životu i tražite partnera da biste se seksualno zadovoljili. San s druge strane može biti odraz želje da se osećate privlačno i željeno. A možda znači i da ste po prirodi osoba koja voli da ugađa drugima. 

Sanjati bradavice na svojim grudima. Ako ste videli svoje bradavice u snu, san može ukazivati na želju da se vratite u period bezbrižnosti i detinjstva, kad se niste brinuli ni o čemu. Možda je san i znak osećaja zavisnosti od nekoga. 

Sanjati ožiljak na svojim ili nečijim grudima. Ovakav san može da označava da imate neke teškoće trenutno ili da ćete ih uskoro iskusiti. To mogu biti neki događaji koje nećete lako zaboraviti, ali ćete izaći jači iz svega toga. 

Sanjati muške grudi. San u kome ste sanjali muške grudi, može označavati dobro zdravlje i dobru zaradu. San može biti i znak zavisti prema nekome. Ako su grudi bile maljave, san je verovatno najava sreće i dobrog zdravlja. 

Sanjati da vidite svoje grudi dok dojite dete. Ovakav san može biti odraz vaše želje da se o nekome brinete.

Sanjati male grudi. Ovakav san može najavljivati teškoće, najverovatnije finansijske prirode, a možda čak i bolest neke bliske osobe. 

Sanjati svoje grudi (za žene). Ako ste sanjali svoje grudi, san je najčešće odraz vašeg poimanja vlastite vrednosti i stvari koje bi voleli da promenite na sebi. Ako su vam grudi u snu bile velike, san je odraz sigurnosti u sebe i znak da ste na dobrom putu. Ako su vam grudi u snu bile male ili se smanjivale, san možda ukazuje na brigu i nesigurnost u sebe, kao i potrebu da donesete neke odluke, kako bi okrenuli svoj život u pravom smeru.

Ako je devojčica sanjala svoje grudi kako će izgledati u budućnosti, san može biti najava neke bolesti ili narušavanje zdravlja.

Sanjati svoje grudi (za muškarce).  Ako ste sanjali grudi, to često najavljuje ili finansijski dobitak ili gubitak.

Ako ste sanjali da imate ženske grudi, ili grudi iz kojih čak izlazi mleko, san je najava dobitka, a možda čak i bogatstva. Možda takav san ukazuje i na vašu želju za dominacijom ili kontrolom nad vlastitim životom.

San može biti i znak želje za roditeljstvom. Možda se osećate spremni da postanete otac.

Ako ste sanjali da sisate dojku, takav san bi mogao da ukazuje na vašu nesigurnost kao i da bi trebalo da dobro razmislite o svojim odlukama i izborima u životu.

Ako su grudi bile dlakave, možda san ukazuje da ćete dobiti neki iznenadni dobitak ili  osvojiti neki novac na lutriji.

Za muškarca san o ženama i njihovim grudima često je znak koji najavljuje novu emotivnu vezu. Ako je u pitanju žena koju poznajete, možda je san znak da ćete pokušati da ostvarite vezu sa tom ženom.

Sanjati ženske grudi. San je simbol neke vaše moći ili sposobnosti koja se ne dovodi u pitanje. Veličina grudi je srazmerna količini moći koju posedujete. 

Sanjati velike seksualno privlačne ženske grudi. Ovakav san ukazuje da ste okupirani željom da nešto imate ili uradite.

Možda san znači i da se teško odupirete nečemu što vam se mnogo sviđa ili nekoj jakoj seksualnoj želji prema nekome.

Sanjati ružne ili deformisane grudi. Ako ste sanjali grudi koje su deformisane, san može da bude znak jačine nečeg neprijatnog što vam se trenutno dešava i zbog čega se loše osećate.
Sanjati ravne grudi. Ovakav san najčešće je znak nemoći. Verovatno ukazuje da se osećate nemoćno u nekoj oblasti vašeg života.

Sanjati da vam je neprijatno ili vas je sramota u prisustvu velikih ženskih grudi. Ovakav san najčešće ukazuje na sumnju u sebe i svoje sposobnosti da postignete nešto što stvarno želite. Možda se osećate kao da nemate dovoljno kapaciteta za neke stvari.

Sanjati da ste okruženi grudima. Ovakav san mogao bi da označava da ste zbrinuti i da imate sve što vam je potrebno u životu. San je srećan znak. San može biti i podsećanje da budete zahvalni za sve što imate u životu. 

Sanjati da imate veće grudi. Ako ste sanjali da su vam grudi veće nego što stvarno jesu, san može biti odraz vaše želje da budete više primećeni.

Sponzorisano:

loading...
Loading...