Sanovnik prsten – Šta znači sanjati prstenje?

Prstenje u snu može biti simbol celovitosti, kontinuiteta, jedinstva, beskraja. Prsten može predstavljati obavezivanje i obećanja koja ste nekome dali, a može ukazivati i da ćete dobiti potvrdu emotivne odanosti od nekoga ko vas voli. Takođe može biti simbol vaše posvećenosti emotivnoj vezi ili nekom novom projektu.

Prsten u snu može biti simbol osobe koja vam ga je dala, ili mesta u kome ste ga kupili ili dobili.

San o prstenu može biti i simbol beskrajnog kruga događaja i problema koji su još nerešeni.

Tumačenje snova u kojima se javlja prstenje – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati verenički prsten. Ukoliko ste sanjali verenički prsten, on se može odnositi na obećanje koje ste nekom dali ili koje je neko dao vama, ali se još uvek nije ispunilo.

Sanjati venčani prsten. Venčani prsten u snu može predstavljati zavet ili obećanje koje ste nekome dali, može se odnositi na vašeg bračnog partnera, a može biti i znak vaše spremnosti da uđete u bračne vode.

Sanjati prsten koji nije na vašoj ruci. Ukoliko se prsten u snu ne nalazi na vašoj ruci, može ukazivati da je veza sa onim ko vam ga je dao ugrožena ili postoji opasnost da se okonča, a san bi se mogao odnositi i na vaše lično preispitivanje tog odnosa.

Sanjati da ste izgubili prsten. Izgubljeni prsten u snu može biti simbol nesigurnosti i straha zbog emotivne veze. Takođe može ukazivati i na gubitak interesovanja, poverenja ili poštovanja prema osobi koja vam ga je dala.

Ovaj san može ukazivati na vaš osećaj da ste u nečemu na gubitku. Izgubljeni prsten može ukazivati na prekid veze i potragu za novim partnerom.

Sanjati da ste izgubili verenički prsten. Ukoliko ste sanjali da ste izgubili verenički prsten, to može biti upozorenje da će nešto neprijatno što će se dogoditi, vašu vezu sa nekim staviti na proveru.

Sanjati da ste našli prsten. Ovaj san može ukazivati na promenu u vašem emotivnom statusu. Može ukazivati i na novo poznanstvo koje se može pretvoriti u vezu, a može značiti i uspostavljanje novih prijateljstava.

Sanjati lažni prsten. Ovakav san može predstavljati nekoga ili nešto lažno ili jeftino.

Sanjati da merite prst radi veličine prstena. Ovaj san ukazuje da biste trebali da slušate savete drugih.

Sanjati dijamantski prsten. Sanjati dijamantski prsten (a posebno u vezi sa brakom), ukazuje na mogućnost da dobijete neku nagradu ili neki skupi poklon.

Sanjati gumeni prsten. San ukazuje na nepoštenje nekoga ko je vama blizak.

Sanjati zlatni prsten. San o zlatnom prstenu vrlo je dobar znak. Simbol je pomoći, podrške i dobrote koju ćete dobiti od vama bliskih osoba, familije i dobrih prijatelja. Zlatni prsten u snu znači i da imate verne prijatelje, „zlata vredne“. San može ukazivati da ćete se uskoro udati/oženiti.

Sanjati da prijateljici/prijatelju dajete zlatni prsten. Ovaj san bi mogao ukazivati na skorašnju veridbu ovih osoba.

Sanjati polomljeni prsten. Ovaj san može ukazivati na nesuglasice i sukobe u emotivnoj vezi i braku, svađe, a mozda i razlaz. Takođe može ukazivati na zdravstvene probleme.

Sanjati muški prsten. Ukoliko sanjate muški prsten, to može ukazivati da neki muškarac ima neka osećanja prema vama, i to, ukoliko ste žena, oseća strast prema vama, a ukoliko ste muškarac, osećanja su prijateljska.

Sanjati da nosite prstenje na rukama. Ovaj san ukazuje na mogućnost započinjanja nekog novog posla i uspeha u njemu.

Sanjati da vidite prstenje na nečijoj ruci. Ovakav san nagoveštava nova poznanstva, a može se odnositi i na poboljšanje materijalne situacije.

Ovaj san s druge strane može ukazivati i na nelagodnost koju osećate prema nekome koga ste skoro upoznali. To poznanstvo vam ne prija, i san može ukazivati da ćete biti predmet ljubomore i ogovaranja od strane te osobe.

Sanjati da stavljate prsten na ruku vašeg partnera. San je simbol vaše posvećenosti toj vezi i vašoj ljubavi.

Sanjati da nekom stavljate prsten na ruku. Ovaj san simboliše vašu vernu prirodu. Ukazuje da održavate obećanja i da ste verni svojim emocijama. Drugi ne brinu da ćete ih prevariti. Vi ste dobra osoba i dobrota prosto isijava iz vas.

Sanjati da je stranac stavio venčani prsten na vaš prst. Ovaj san ukazuje da ćete dobiti neočekivanu pomoć koja će vam rešiti probleme i teškoće. Ta pomoć će doći u vidu prijatnog iznenađenja, a problemi će vam biti rešeni s relativnom lakoćom.

Sanjati da tražite prsten u radnji, ali ne možete da nađete svoju veličinu. Ovaj san ukazuje da nemate jake emocije ni prema kome u svom životu. San može biti simbol vaše trenutne situacije u pogledu emotivnih veza, kao i da trenutno nemate nikog u vašem životu za koga ste emotivno vezani. San takođe može ukazivati i da ćete u nekom narednom periodu biti sami, jer čekate nekog ko će vam biti srodna duša i koga ćete obožavati.

Sanjati da nekome dajete prsten. Ovaj san znak je da podsvesno tražite ozbiljnu vezu ili da poboljšate postojeću. San može biti nagoveštaj promene u vašoj vezi, možda ćete se veriti ili ući u brak uskoro. Svakako ovaj san ukazuje na neku vrstu „narednog koraka“ u postojećoj vezi.

Sanjati da dobijate prsten. Ovaj san ukazuje da neko želi stabilnu vezu sa vama. Takođe može ukazivati i da ćete izgladiti nesuglasice u vašoj emotivnoj vezi.

Sanjati puno prstenja na prstima. Ukoliko muškarac sanja ovakav san, san ukazuje na njegovu težnju da ima puno seksualnih kontakata. Ukoliko žena sanja ovakav san, moguće da ukazuje na njene sklonosti ka vezama sa osobama istog pola.

Sanjati prsten sa velikim kamenom. Ovakav san može ukazivati na interesantno poznanstvo, koje će vam doneti puno zadovoljstva i koristi, kako na moralnom tako i na materijalnom polju.

Sanjati prsten sa malim kamenom. San sluti na suze i manje probleme.

Sanjati da ne možete da skinete prsten sa ruke. Ukoliko žena sanja ovakav san, to ukazuje da se oseća sputano i taj osećaj je pritiska. Morala bi da razmisli kako da promeni tu situaciju ili će joj život biti protraćen.

Sanjati da vam je prsten spao sa ruke. Ovaj san može ukazivati na teškoće i problematične situacije koje se mogu javiti u vašem životu zbog vaše nesposobnosti da održite obećanja. Ti problemi su direktna posledica vašeg ponašanja i zato morate preispitati svoje prioritete i uspostavite red.

Sanjati da se divite prstenu na vašoj ruci ili ga obožavate. Ukoliko ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da ćete biti ponosni na svoju decu ili na dostignuća mlađih članova vaše porodice. San vas takođe karakteriše i kao osobu koja je oduševljena kad čuje za tuđe uspehe zato što ste prevashodno optimistični i osećajne prirode.

Sponzorisano:

loading...
Loading...