Sanovnik leteti – Šta znači sanjati da letiš?

Snovi o letenju su dosta česti, kako u detinjstvu tako i kasnije tokom života. Ovi snovi uglavnom bude lepe emocije u onome koji sanja, ali nekada mogu izazvati i strah.

Tačno značenje sna o letenju će zavisiti od toga u kojoj situaciji ste sanjali letenje, šta ste osećali dok ste leteli u snu, na kojoj visini ste leteli, kao i od mnogih drugih faktora.

U ovom tekstu ćete imati priliku da vidite kako se tumače snovi o letenju i koja je njihova simbolika. Ako ste nekada sanjali letenje, onda bi trebalo da pročitate ovaj tekst, jer on će vam razjasniti šta vaš san o letenju simboliše.

Tumačenje snova u kojima se javlja letenje – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

San o letenju praćen lepim emocijama. Ako se desi da sanjate letenje i da pritom osećate neke lepe emocije, kao što su smirenost, harmonija i zadovoljstvo, onda je to dobar znak. Ovaj san reflektuje sadašnju situaciju u vašem životu, odnosno ukazuje na to da ste vi jako zadovoljni svojim životom i da imate potpunu kontrolu nad svim što se dešava oko vas. Vi ste osoba koja je sigurna u sebe i u svoje stavove i koju ništa ne može da poremeti. Imate svoje prioritete i svoje ciljeve i borite se za njih.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem ste leteli uz osećaj zadovoljstva može da ukazuje na to da ste vi malo prepotentna osoba, odnosno da osećate kako ste bolji od drugih. Vi smatrate da se drugi nalaze ispod vas i da ste vi ti koji treba da dominirate u svakoj situaciji. U tom slučaju ovaj san bi vam mogao biti opomena da se malo spustite na zemlju i da shvatite da su svi ljudi jednaki i da ne možete tako da se ponašate.

San o letenju praćen lošim emocijama. Kao što smo već rekli, moguće je da sanjate letenje a da pritom osećate strah, nemire i druge loše emocije. U tom slučaju, simbolika sna o letenju je drugačija. Ovaj san ukazuje na to da se vi trenutno nalazite u jako lošoj situaciji i da imate dosta problema u svakodnevnom životu. Moguće je da vas muče negativne misli i emocije i da vam je teško da se izborite sa svim što se oko vas dešava.

Sanjati kako imate prepreke dok letite. Moguće je i da sanjate kako se na vašem putu dok letite pojavljuju određene prepreke. To opet ukazuje na probleme koji vas muče u stvarnom životu, a te prepreke mogu biti i direktan simbol za one osobe koje su protiv vas i koje vam se suprotstavljaju iz nekog razloga. Najverovatnije oko sebe imate dosta osoba koje vas kritikuju i koje se ne slažu sa vašim mišljenjem, ali to ne treba da vas poremeti u vašim ciljevima i u svemu onome za šta se borite.

Sanjati da ste lako savladali prepreke u letu. Dakle, od ključne važnosti je činjenica da li ste i kako ste uspeli da savladate prepreke koje su se pojavile na vašem putu letenja u snu. Naime, ako vam je bilo lako da prevaziđete te prepreke, onda taj san znači da ćete uspeti ipak da rešite sve probleme na javi i da izađete kao pobednik iz cele situacije. Vaši neprijatelji neće uspeti da vam poremete planove i ciljeve i vi ćete uspeti da ih nadmudrite i da okrenete situaciju u svoju korist.

Sa druge strane, ako ste uspeli da savladate prepreke na putu dok ste leteli, ali to vam je bilo dosta teško i namučili ste se, onda taj san znači da ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve ali moraćete da uložite malo više vremena i truda.

Međutim, ako se desi da zbog prepreka koje vam se nalaze na putu prekinete letenje i da ne uspete da ih savladate, onda je to znak da će neprijatelji pobediti i da će uspeti da vas poremete u vašim planovima i odlukama. Oko sebe verovatno imate osobe koje se svim silama trude da vam napakoste, a ovaj san ukazuje na to da će u tome i uspeti.

Sanjati kako brzo letite. Ukoliko ste sanjali kako letite veoma brzo, onda to znači da vi pokušavate da pobegnete od neke osobe ili situacije koja vam ne da mira u realnom životu. Vi smatrate da je potrebno da se što više udaljite od toga, kako biste konačno bili srećni.

Sanjati let na vrlo maloj visini. Ukoliko ste sanjali kako letite na veoma maloj visini, onda taj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na uspeh koji ćete ostvariti uz vrlo malo uloženog truda.

Sanjati kako letite ka velikim visinama. Ako ste sanjali ovaj san, onda je to verovatno znak da su vaše ambicije prevelike i da nisu u skladu sa vašim realnim mogućnostima. Upravo zato vas ovaj san upozorava da je vreme da se malo zaustavite i da postanete svesni realne situacije.

Sanjati kako padate dok letite. Ukoliko ste sanjali kako ste za vreme leta doživeli pad, onda taj san znači da vi nemate dovoljno samopouzdanja i da se plašite da ćete doživeti neuspeh. Vi niste sigurni u sebe i u svoje sposobnosti, tako da živite u konstantnom strahu od neuspeha.

Sanjti let nad mutnom vodom. Ukoliko ste sanjali kako letite nad mutnom vodom, taj san predstavlja upozorenje da budete oprezniji u budućem periodu, jer oko vas se nalazi dosta osoba koje vam ne žele dobro.

Sanjati kako ste u letu sreli božanska bića. Ovaj neobičan san budi lepe emocije i ima pozitivnu simboliku. Važno je samo da pokušate da se prisetite onoga što ste čuli od božanskih bića jer to mogu biti veoma važne poruke za vaš budući život.

Sponzorisano:

loading...
Loading...