Sanovnik plivati – Šta znači sanjati plivanje?

Snovi o vodi pa i plivanju najčešće simbolišu vašu duhovnu povezanost i razvoj i mogu da najavljuju neke događaje u budućnosti.

Plivanje u snu može se odnositi i na vaše pokušaje da prevaziđete neke probleme u životu.

Tumačenje snova u kojima se javlja plivanje – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da plivate. Ako ste sanjali da plivate, taj san može da označava da ste trenutno u postupku istraživanja svoje podsvesti i emocija. Možda vam je potrebna neka emotivna podrška. San o plivanju čest je kod ljudi koji su na nekoj terapiji.

Sanjati da plivate ispod površine vode. Ako ste u snu plivali ispod vode, taj san može da označava preplavljenost emocijama. Možda sebe primoravate da se suočite sa podsvesnim emocijama koje imate.

Sanjati da plivate da bi se udaljili od nekoga ili nečega. Ako ste sanjali takav san, on može da ukazuje da izbegavate da prihvatite i suočite se sa nekim dubokim emocijama koje postoje u vama, jer vam je možda previše bolno ili je previše rano za to.

Ako ste plivali da bi izbegli neku opasnost ili smrt, taj san može ukazivati da ste dozvolili da vas toliko obuzme strah da ne možete da reagujete.

Ovakav san može ukazivati i na strah od promena.

Sanjati da uživate u plivanju. Ako ste u snu uživali dok plivate, taj san može da označava da se osećate sigurno i voljeno.

Sanjati da plivate u kristalno čistoj plavoj vodi. Ovakav san može da označava da ste počeli da preispitujete svoj život i tražite rešenja za neke probleme koje imate.

Sanjati da plivate u pravcu struje. Ovakav san uglavnom je loš znak i može da označava vašu zabrinutost za budućnost, a može označavati i period pročišćenja koji vam je potreban da bi rešili neke probleme koje imate.

San može da označava i da ćete sa teškoćom ostvariti trenutne ciljeve i planove, jer ćete nailaziti na mnoge probleme i prepreke.

Sanjati da plivate u reci. Ako ste u snu plivali u reci, takav san može biti najava dobrih stvari koje slede uskoro.

Sanjati da plivate u mutnoj reci. Ovakav san može biti upozorenje da vodite računa o sebi kako bi sprečili manju bolest.

Sanjati da plivate u bazenu. Ako ste sanjali ovakav san on verovatno označava mir u narednom periodu.

Ako je voda bila prljava, san može najavljivati neke probleme u bliskoj budućnosti.

Sanjati da plivate sa delfinima ili kitovima. Ovakav san verovatno ukazuje da trenutno imate ogromnu energiju u sebi.

Sanjati da plivate ka nekom cilju. Ovakav san uglavnom je dobar znak i označava da ćete uskoro biti nagrađeni za neke uspehe na poslu.

Sanjati da plivate sa lakoćom. Ako ste sanjali ovakav san on je često najava budućeg uspeha, i to najverovatnije uspešnog okončanja projekata na kojima ste trenutno angažovani.

Sanjati da plivate sa mukom. Ovakav san nije dobar znak i može da najavljuje teškoće prilikom ostvarenja nekog trenutnog cilja. San može biti najava ozbiljnih razočarenja.

Sanjati da plivate leđnim stilom. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da se možda zavaravate oko nekog napretka. Možda imate utisak da ste blizu ostvarenja svojih ciljeva, što uopšte nije tačno.

Sanjati da plivate sa nekim. Ako ste u snu plivali pored nekog, takav san je verovatno dobar znak i može da označava da imate prijatelje od poverenja.

Sanjati da plivate i davite se. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati na neke nepremostive teškoće zbog kojih nećete moći na vreme da završite neki zadatak ili obaveze.

Sanjati da ne možete da doplivate do obale. Ako ste sanjali da ste preumorni da doplivate do obale, takav san može da označava neko odlaganje. Možda ćete naići na privremene prepreke koje mogu usporiti ostvarenje vaših ciljeva ili projekata.

Sanjati da plivate do obale. Ako ste u snu doplivali do obale, to je dobar znak i može da označava uspešan završetak trenutnih planova i obaveza.

Sanjati da plivate bez odeće. Ovakav san označava vašu samouverenost i veru u sopstvene sposobnosti da se suočite sa bilo kakvom situacijom i rešite je. Vi najverovatnije rukovodite svojim životom.

Sanjati da plivate obučeni. Ovakav san može da označava vašu potrebu da se odmorite pod zaštitom i podrškom nekih ljudi, jer trenutno verovatno prolazite kroz težak period u životu.

Sanjati da plivate uz struju. Ovaj san često označava emotivnost. Verovatno ste pustili svojim emocijama da vas savladaju i trenutno ne vladate racionalno svojim životom.

Sanjati da plivate u brzoj vodi. Ovakav san možda je najava skorašnje opasnosti u kojoj se možete naći.

San može najavljivati i probleme sa zdravljem.

Sanjati bazen za plivanje. San u kome ste videli bazen za plivanje može označavati da bi trebalo da preispitate svoje misli. San je verovatno znak da je potrebno da se povežete sa svojom podsvešću.

Sanjati da gledate decu kako plivaju. Ako ste sanjali ovakav san, on možda ukazuje da biste trebali da budete malo bezbrižniji.

Sponzorisano:

loading...
Loading...