Sanovnik pilići – Šta znači sanjati piliće?

Pilići u snu često najavljuju nove početke koji vas očekuju, kao i srećna vremena. Mogu simbolizovati nežnost i ranjivost u nekoj situaciji.

Nekad pilići mogu najavljivati neke probleme ili nevolje u vezi sa decom, a mogu biti i najava proširenja porodice.

Pilići u snu mogu biti i simbol poslovnog uspeha i napretka.

Tumačenje snova u kojima se javljaju pilići – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati pile uopšte. Pile u snu uglavnom je dobar znak. Može da označava uvećanje porodice kroz rođenje, usvajanje ili brak.

Može da se odnosi na vraćanje nekog u vaš život nakon dužeg perioda razdvajanja, možda sa nekog puta i slično. To ponovo ujedinjenje vas može mnogo usrećiti.

San može da označava i brigu o nekoj svojoj rođaci, kao na primer o zdravlju svoje majke, sestre, tetke i sl.

San u kome ste videli pile često je dobar znak u vezi vašeg posla, i može da najavljuje poslovni uspeh, ali uz malo više truda.

Ovakav san može biti i najava pomoći koju ćete neočekivano dobiti od neke osobe.

Sanjati da čujete piliće kako pijuču. Ako ste čuli piliće kako pijuču u snu, takav san može ukazivati da ćete biti ponosni na uspeh svoje dece u školi.

Sanjati pile koje hoda oko vaše kuće. Ako ste sanjali da gledate pile koje hoda oko vaše kuće, takav san može ukazivati da ćete ići na neko uspešno poslovno putovanje.

Sanjati da pile u vašem snu raste. Ako ste sanjali da gledate pile kako raste, takav san može biti najava da ćete imati prinovu uskoro.

Sanjati da vam pile jede iz ruke. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da će vaša deca biti omiljena u društvu i vrlo uspešna.

Sanjati pile koje spava. Ako ste u snu gledali pile kako spava, taj san može da ukazuje da će problemi u vezama vaše dece uznemiriti vašu familiju.

Sanjati da pravite gnezdo za pile. Ako ste pravili gnezdo u snu, san može da najavljuje da ćete uskoro dobiti vesti o venčanju nekog od vaše dece, koje će vas mnogo obradovati.

Sanjati da gajite piliće. Ako ste sanjali ovakav san, on može biti odraz vaše potrebe za promenom sredine u kojoj se nalazite da bi se malo odmorili od svakodnevnih obaveza i napunili baterije .

Sanjati da se pile udarilo u nešto. Ovakav san može da označava da će vaša deca imati dobar posao.

Sanjati da ste ubili pile ili piliće. Ako ste u snu ubili pile ili ubijali piliće, takav san nije dobar znak i može da najavljuje velike probleme na poslu ili u privatnom životu. San može da označava razočarenje u partnera i mogući prekid veze.

Sanjati da kupujete pile. Ako ste kupovali pile u snu, takav san može ukazivati da će vaša deca imati probleme u braku.

Sanjati da prodajete pile. Ako ste prodavali pile u snu, taj san može da označava da ćete imati srećan brak.

Sanjati žuto pile. Ako ste sanjali žuto pile, takav san može da označava da će vam deca pomoći finansijski.

Sanjati crno pile. Crno pile u vašem snu može ukazivati da će vaša deca imati finansijske probleme.

Sanjati pile koje se izleže iz jajeta. Ovakav san može da označava neka prijatna događanja u školi vaše dece.

Sanjati da perete pile. Ovakav san označava da ćete se možda umešati u neke sukobe vezane za vašu decu.

Sanjati da se igrate sa pilićima. Ako ste se u snu igrali sa pilićima, takav san je vrlo dobar znak i može najavljivati novu ljubav koja dolazi u vaš život.

Sanjati kokošku sa pilićima. Ako ste u snu videli kokošku koju su okružili pilići, takav san može biti odraz vaše zabrinutosti za vlastitu porodicu ili nekog člana vaše porodice. Moguće je da neko od njih prolazi kroz težak period, pa ste zato sanjali ovakav san.

Ako nemate vlastitu porodicu ili ste udaljeni od svoje porodice, ovakav san može da označava vašu potrebu da zasnujete sopstvenu porodicu ili da budete pored svoje porodice.

San može da označava i brigu koju kao roditelj osećate za svoje dete koje se možda osamostalilo i odselilo od vas.

Sanjati da ste našli gnezdo sa pilićima. Ako ste u snu iznenada našli gnezdo sa pilićima, takav san može da označava neko prijatno iznenađenje ili srećan obrt neke situacije za koju ste smatrali da je bezizlazna.

Sponzorisano:

loading...
Loading...