Sanovnik zamak – Šta znači sanjati zamak?

Snovi o zamku mogu da označavaju vaš osećaj moći i uticaja. Možda smatrate da ste uvek u pravu i da morate uvek da imate kontrolu, a da drugi moraju da vas slušaju.

Možda smatrate da ste previše bitni da bi slušali tuđa mišljenja i ideje.

Zamak u snu može da označava veliki lični uspeh, moć, priznanje i snagu. Možda smatrate da ste najbitniji u nekoj situaciji.

Možda su vaša osećanja previše jaka da biste mogli da budete pasivni.

Možda odbijate nečiji napad ili kritiku ili pokušaj da vas kontrolišu. San može odražavati potpuno samopouzdanje u sebe.

San može da označava i vašu aroganciju. Možda kontrolišete nekoga, tražite da vas tretiraju kao kralja, smatrate da ste savršeni i druge gledate sa visine.

Možda naivno smatrate da ste previše važni i snažni.

Zamak može biti i znak luksuza, novca, pohlepe, preterivanja, braka, porodice.

Moguće je i da sebe izolujete od nekoga ili nečega. Ovakav san može označavati i da stavljate previše barijera između sebe i drugih, i da bi to trebali da prevaziđete i da se malo otvorite prema drugima.

Zamak je i simbol iz bajki i najčešće se tu smešta scenario za neku posebnu ljubavnu priču. Zato takav san može značiti i da imate neke nerealne ciljeve i očekivanja. Možda se nadate da će se bajka koju ste zamislili konačno ostvariti i da će vam neke stvari pasti sa neba, umesto da se lično potrudite da se one ostvare.

Tumačenje snova u kojima se javlja zamak – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati zamak uopšte. Zamak u snu može da označava vašu potrebu za prostorom u životu. Možda vam pada teško da budete sami, ali je potrebno da se malo izolujete, kako bi napunili baterije, opustili se i posvetili malo vremena samo sebi.

Sanjati zamak koji je na neodgovarajućem mestu. Ako ste sanjali zamak koji se nalazio na mestu koje je čudno, kao na primer između običnih kuća ili nešto slično, takav san može da označava vašu nesigurnost u sopstvene snove i životne ciljeve. Možda je san poruka da ih preispitate i shvatite da li je to zaista ono što želite, a onda se usmerite na njihovu realizaciju.

Sanjati da ste se ušunjali u zamak. Ako ste se u snu neopaženo uvukli u neki zamak, takav san može biti znak da se trudite da ostvarite svoje snove. Možda ste na putu da ostvarite luksuz i finansijsku stabilnost kojoj težite.

Sanjati da lutate po sobama zamka. Ako ste sanjali ovakav san, on možda odražava vaš strah od samoće. Možda vam je potreban neko da s njim podelite svoj život i dom.

Sanjati da se susrećete sa ljubavnikom u zamku. Ako ste sanjali da se nalazite u zamku sa puno soba, a vi se nalazite u nekoj od njih sa svojim ljubavnikom, takav san može da ukazuje na vašu potrebu za zaštitom, ali i ulaskom u vezu punu poverenja i podrške. San može biti i najava skorašnjeg poznanstva i veze sa takvom osobom.

Sanjati da živite u zamku. Ako ste sanjali da živite u zamku, taj san može označavati vašu potrebu za sigurnošću i zaštitom do te mere da se izolujete od ostalih. Možda je san odraz vaše trenutne životne situacije.

Sanjati vrata zamka. Ako ste u snu videli vrata velikog zamka, takav san može značiti da ste propustili neku veliku i unosnu priliku, i to je posebno tačno ako ste u snu stajali izvan zamka, a ispred tih vrata. Ako ste sanjali da se nalazite u zamku pored vrata, san verovatno označava da ste iskoristili neku priliku za uspeh, ali vas sad vaš ego odvaja od drugih ljudi.

Sponzorisano:

loading...
Loading...