Sanovnik zastava – Šta znači sanjati zastavu?

Zastava je simbol pripadništva nekoj zajednici, manjoj ili većoj. Ako ste nosili zastavu u snu, san možda označava vašu identifikaciju sa grupom čiji je simbol ta zastava.

Zastave simbolišu i vlade, vođe, pravdu, znanje. San o njima može ukazivati da se plašite učešća u nekom sudskom procesu.

Zastave koje nisu zastave neke zemlje mogu da odražavaju neke situacije koje smatrate da su bitne i za koje se treba zalagati. To može biti nešto za šta smatrate da zahteva vašu lojalnost.

Tumačenje snova u kojima se javlja zastava – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati zastavu. San o zastavi može označavati izbegavanje sukoba.

Sanjati da nosite zastavu. Ako ste u snu nosili zastavu, taj san može da označava da ćete uskoro ući u brak ili san može označavati bračni ugovor.

Sanjati da mašete zastavom. Ako ste u snu mahali zastavom, to može biti znak upozorenja. Možda san ukazuje da vas nešto muči. Ako je to bila bela zastava, možda san ukazuje na predavanje, možda odustajete od nečega. Ako je bila crvena zastava, san možda ukazuje na opasnost i nemilosrdnost. Možda vas san opominje da prestanete nešto da radite.

Sanjati da nekome oduzimate zastavu. Ovakav san može označavati da ćete nekog smeniti sa položaja, bilo na poslu ili u privatnom životu. Može se dogoditi da nekog stvarno otpustite, ili da završite neku vezu ili prijateljstvo.

Sanjati da vam je neko dao zastavu. Ako vam je neko u snu dao zastavu koju ste nosili predvodeći neku paradu, takav san može značiti da će vam ukazati veliko poštovanje za neka dostignuća.

Sanjati zastavu svoje ili nečije zemlje. Ako ste sanjali svoju zastavu ili zastavu neke druge zemlje, taj san može imati različita značenja, u zavisnosti od vašeg stava prema tim zemljama.

Ovakav san može odražavati važnost koju pridajete određenoj vrsti ponašanja. Možda ste uvereni da je određeni način razmišljanja najbolji.

San o stranoj zastavi može označavati i vaš strah od potencijalnog poraza u nekoj situaciji.

Sanjati piratsku zastavu. Ovakav san može biti upozorenje na neku opasnost koja preti vama ili nekome ko vam je blizak.

Sanjati da nosite crvenu zastavu. Ovakav san verovatno nije dobar znak i mogao bi da simbolizuje žensku osobu u vašem bliskom okruženju koja nije onakva kakvom se predstavlja, pa bi u tom smislu trebalo da budete oprezni.

Crvena zastava može da odražava i tvrdoglavu vezanost za neka uverenja koja su opasna, arogantna ili negativna. Možda nikako ne dozvoljavate da vam se govori šta da radite, a možda ste i odani nekom cilju koji je preteran i opasan, bez obzira na sve.

Sanjati belu zastavu. Bela zastava simbol je za poštenu ženu, a može biti i simbol ljubomore. Možda taj san ukazuje da ste vi ili neko ko vam je blizak opsednuti ljubomorom, a možda san ukazuje da vas ljudi doživljavaju kao poštenu osobu vrednu poverenja.

Bela zastava može simbolizovati neku vrstu predaje i odnos nesukobljavanja sa drugima. Možda svesno svima stavljate do znanja da ste spremni na saradnju. Bela zastava može odražavati i vašu odanost nekom cilju koji je ispravan i moralan.

Sanjati crnu zastavu. Crna zastava u snu može da označava neke nevolje koje vam mogu prouzrokovati neki obrazovani muškarac ili žena.

Sanjati jarbol za zastavu. Ako ste sanjali jarbol, to može biti znak stabilnosti u vašem životu. Možda ste okruženi ljudima koji su spremni u svakom trenutku da vas podrže u svemu što uradite ili odlučite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...