Sanovnik torta – Šta znači sanjati tortu?

Torta u snu je obično dobar znak i može se povezivati sa nekim vama bitnim ljudima ili nekim vašim bitnim vrednostima u životu. Torte se i prave u posebnim životnim prilikama za nekog ko nam je bitan ili kao lep i sladak poklon za nekog dragog pa su zato najčešće znak ljubavi prema drugim ljudima i pažnje koju im poklanjamo.

Nekad torte mogu označavati i preterivanja, ali su i nezavisno od toga uglavnom dobar znak.

Nekad torta u snu može imati i loše značenje. Tako, ako ste u snu videli tortu napravljenu za posebnu priliku, ali se nalazila na nekom neprikladnom mestu, kao na primer rođendanska torta na svadbi, takav san verovatno nije dobar znak. Takav san može ukazivati na neki haos. Takvi snovi verovatno su posledica vaše preokupiranosti nekom situacijom u vašem privatnom životu. Trebalo bi da se zapitate da li vam možda privatne i porodične obaveze ne oduzimaju previše vremena i da li imate dovoljno vremena za sebe?

San o torti često je povezan i sa ljubavlju i brigom za partnere, prijatelje, članove porodice.

Može biti vezan i za vaše odnose sa drugim ljudima i potrebu da budete prihvaćeni.

Tumačenje snova u kojima se javlja torta – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati tortu uopšte. San o torti najčešće simbolizuje  sreću, i lepa iskustva i događanja. Ako ste je videli u snu, možda najavljuje da ćete uskoro biti pozvani na neki lep događaj ili zabavu. To može biti rođendan, venčanje ili neko drugo okupljanje radi proslave nečega. San možda znači i da ćete uskoro možda provoditi vreme sa bitnim ljudima, članovima porodice, partnerom ili prijateljima.

Sanjati da jedete tortu. Ako ste u snu jeli tortu, san može označavati seksualno zadovoljstvo u trenutnoj emotivnoj vezi. Možda taj san znači da vaš partner nesebično želi da vam pruži što više zadovoljstva. San je svakako znak zadovoljstva i uživanja.

Sanjati da gledate u tortu. Ako ste u snu gledali tortu izbliza, takav san može da označava da ste napravili pravi izbor emotivnog partnera i da će vaš odnos biti izvor obostranog zadovoljstva u godinama koje vam predstoje.

Ovakav san može da označava i neke materijalne dobitke, a možda i sticanje nekih nepokretnosti.

Sanjati da maštate o torti. Ako ste u snu maštali o torti, ali je niste dobili, takav san može da označava da vam treba više ljubavi u životu, ili da maštate o ljubavi određene osobe. Možda imate previše ljubavi koju nesebično dajete, ali imate osećaj da vam ljubav nije dovoljno uzvraćena.

Sanjati veliku i lepu tortu. Ako ste u snu videli posebno veliku i lepu tortu, takav san može označavati poboljšanje vaših veza.

San može označavati i ponovne susrete sa ljudima koje niste videli dugo vremena, ili neka ponovna okupljanja, na kojima će se razmenjivati priče o događajima koji su se desili u međuvremenu.

Sanjati da služite tortu. San u kome ste služili tortu nekome, na svadbi, rođendanu, ili nekom okupljanju, može ukazivati da pokušavate da privučete pažnju nekoga ko vam se dopada. Možda ste direktni i flertujete sa tom osobom ili joj diskretno to stavljate do znanja, čekajući njen potez. Takav san vam možda ukazuje da date inicijativu i budete direktniji ako vam se pruži neka prilika.

Sanjati bajatu tortu. San u kome ste počeli da jedete tortu i shvatili da je bajata ili da se pokvarila, može da označava vašu nesposobnost da reagujete i donesete odluke na vreme. Možda vam treba mnogo vremena da date odgovor kad vas neko nešto pita ili vam treba puno vremena da odlučite, kad vam neko ponudi šansu za nešto, pa možda čak i ne donesete odluku, a prilika propadne u međuvremenu. Zbog toga gubite mnoge druge prilike, jer ljudi više ne žele da vam daju šanse. Simbolika sna je ista. Torta se mora pojesti na vreme, jer će se u suprotnom pokvariti. Tako se i šanse hvataju u letu, jer će u suprotnom propasti ili će ih iskoristiti neko drugi, a ne vi.

Sanjati svežu tortu. Ako ste u snu jeli sveže napravljenu tortu, bilo da ste je sami pravili ili dobili na neki drugi način, takav san može biti dobar znak koji najavljuje dobitke i dobre prihode od posla.

Ovakav san može označavati i smirenost i dobre odnose u vezama.

Sanjati da kupujete tortu. Ako ste sanjali da kupujete tortu iz marketa ili poslastičarnice, bez obzira na razlog kupovine, takav san može da najavljuje sreću u narednom periodu. Ipak ne bi trebalo da se previše opuštate, jer bi se moglo dogoditi da imate finansijske probleme kao posledicu nepromišljenog trošenja i uživanja.

Sanjati da kupujete tortu za nekoga. Ako ste u snu kupovali tortu za nekoga, taj san verovatno označava prosperitet u vašem životu. Verovatno vam se dopada da kupujete dobre stvari i poklone za druge i time im pričinjavate radost.

Ovaj san može biti i znak bogatog života.

Sanjati da pravite tortu. San u kome ste pravili tortu, za sebe ili za neku priliku, može da označava da će se konačno ostvariti neki vaši snovi i nadanja. Verovatno će se to dogoditi neočekivano i na neki neobičan način, ostavljajući i vas i okolinu zatečenim. Nakon ovog sna bilo bi pametno da budete oprezni, kako bi na vreme iskoristili prilike koje će se javiti.

Sanjati tortu koja je napravljena za specijalnu priliku. Najčešči snovi ove vrste su snovi o rođendanskim ili svadbenim tortama. Svakako je takav san dobar simbol i verovatno označava neka slavlja.

Rođendanska torta može da označava ljubav i brigu koje dobijate i koje ćete dobijati od drugih, a svadbena torta može označavati sreću i neke nove početke.

Sanjati da ste dobili tortu na poklon. Ako ste u snu dobili tortu na poklon, takav san je verovatno dobar znak i može najaviti neka iznenadno dobra događanja u vašem životu. To može biti neko događanje vezano za vašu porodicu, na primer, najava venčanja ili rođenja deteta, a može biti i vezano za vaš posao, pa možda dobijete povišicu ili unapređenje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...