Sanovnik majica – Šta znači sanjati majicu?

Majica u snu se može odnositi na vaše podsvesne misli. Detalji iz sna, kao što su boja majce, osećaj koji ste imali, eventualno prisustvo drugih ljudi, trebali bi da vam daju dodatne informacije za tumačenje ovog sna.

Majica se može vezivati za vašu emotivnost i osećanja koja ne možete da izrazite. Možda u snu označava moguća razočarenja i promašaje koji vam predstoje.

San može imati i veze sa načinom na koji sebe doživljavate u odnosu na svoju okolinu. U negativnoj konotaciji, san može da odražava vaš strah da se možda okolini ne prikazujete na način na koji biste želeli ili strah da ste možda prestali da se prikazujete u svom pravom svetlu.

Takav san može biti i odraz vaših snažnih seksualnih potreba, koje potiskujete već duže vreme i straha da one mogu izaći u javnost.

San može biti i odraz vašeg emotivnog stanja, koje se može videti u zavisnosti od boje majice koju ste sanjali.

Majica može biti i znak za erotske avanture koje vam predstoje uskoro.

Dobro značenje ima oblačenje majice, u kom slučaju san ukazuje da će vam se životni uslovi poboljšati uskoro. San o čistoj majici može najavljivati sreću, a majica bez dugmića može najaviti svađe sa rođacima. Majica u snu često najavljuje i dobro zdravlje.

Tumačenje snova u kojima se javlja majica – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati majicu. Ako ste u snu videli majicu bez nekih propratnih detalja, san može značiti da vam je potreban odmor i relaksacija, da smanjite stres i opušteno prilazite svemu.

San može biti znak i vašeg poštenja i neiskvarenosti, posebno u emotivnim vezama, a može označavati i vašu otvorenost prema ljudima.

Trebalo bi da uzmete u obzir i sadržinu natpisa koji je majica možda imala, jer je to možda poruka vaše podsvesti za vas.

Sanjati da neko baca majice u gomilu ljudi. Ako ste sanjali ovakav san, on možda označava da vam je potrebno da malo usporite i uživate u sadašnjem trenutku.

Sanjati majicu u korpi za prljav veš. Korpa za veš u ovom snu označava vaše potisnute emocije i nerešene situacije. Možda je majica u korpi odraz nekih nerešenih emotivnih situacija iz prošlosti, koje su se vratile u vaš život. Moguće je da pokušavate da ih potisnete i sprečite njihovo konačno rešavanje, ali vam san poručuje da je potrebno da se sa njima suočite, kako biste mogli da nastavite sa svojim životom.

Sanjati da dajete majicu nekome. Ako ste u snu davali majicu nekome, san je verovatno odraz vaše velikodušnosti i dobrote.

Sanjati da vam neko poznat pozajmljuje majicu. Ako ste sanjali da vam poznanik pozajmljuje svoju majicu, san može da ukazuje da vam ta osoba zavidi.

Sanjati da skidate majicu. San u kome ste skidali majicu sa sebe, može najaviti tugu, bolest, a možda i smrt.

Sanjati da nekome skidate majicu. Ako ste nekome skidali majicu, san može označavati da će vam neka očekivanja biti izneverena.

Sanjati da oblačite majicu. Ako ste sanjali da oblačite majicu, san može ukazivati da gubite privrženost i poštovanje okoline zbog svog lošeg ponašanja.

Sanjati da ste izgubili majicu. Ovakav san možda najavljuje prepreke i zastoje u poslu i privatnom životu.

Sanjati iscepanu majicu. Iscepana majica u snu može označavati dobru sreću, ali i siromaštvo. Cepanje majice može ukazivati na siromaštvo ili uvredu.

Sanjati da nosite majicu. Ovaj san može najaviti da  neke vaše tajne mogu biti otkrivene.

Sanjati da nosite iscepanu ili prljavu majicu. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da će vaši napori da nešto postignete, u nekom narednom periodu biti potpuno beskorisni. San može ukazivati i da vodite površan i besmislen život.

Sanjati čistu majicu. Ako ste sanjali čistu majicu, san može ukazivati da vas okolina može optužiti da ste stajali po strani i niste se uključili u pomaganje nekome kome je pomoć bila neophodna.

Sanjati da perete majicu. Ovakav san može biti odraz vaše želje da uvek dobro izgledate.

Sanjati mnogo izloženih majica. San može ukazivati da biste trebali više da se družite i provodite vreme sa prijateljima. San može biti i znak novih prijateljstava koje ćete uskoro steći.

Sanjati da vam je majica isflekana. Ako ste sanjali majicu sa flekama, san može najaviti neke neprijatnosti i nevolje. San može biti upozorenje i da neko pokušava da vas prevari.

Sanjati belu majicu. Bela majica u snu je dobar znak i obično označava sreću.

Sanjati crnu majicu. Crna majica u snu može ukazivati da imate negativne emocije prema nekome.

Sanjati žutu majicu. Žuta majica u snu može najavljivati prosperitet.

Sanjati mušku majicu (za žene). Ovakav san može ukazivati da ćete uskoro upoznati nekog posebnog, sa kim ćete deliti svoj život. San može biti i najava za brak.

Sanjati da vam neko kaže da vam je majica lepa. Ovakav san može ukazivati da se dopadate toj osobi i da želi da vam bude prijatelj.

Sponzorisano:

loading...
Loading...