Sanovnik čokolada – Šta znači sanjati čokoladu?

Čokolada je obožavani slatkiš koji se može služiti i konzumirati na najrazličitije načine.

U snu, čokolada može biti simbol za romantičnu ljubav, uživanje i odmor.

Čokolada može biti i nagrada za nešto kroz šta ste prošli.

Ona može biti slatkog, ali i gorkog ukusa, pa sve to treba da se uzme u obzir prilikom tumačenja sna.

Za tumačenje je ipak najbitniji vaš osećaj koji ste u snu imali vezan za čokoladu.

Tumačenje snova u kojima se javlja čokolada – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati čokoladu uopšte. San u kome ste videli čokoladu bez nekih drugih detalja, može da označava vaše sklonosti da se starate o drugim ljudima i to posebno vama bliskim ljudima, o partneru, nekom članu porodice i sl.

Nekad san o čokoladi može da najavljuje gubitke i neslaganja u porodici.

Sanjati da jedete čokoladu. Ako ste jeli čokoladu u snu, taj san može da ukazuje na vašu potrebu da se odmorite i nađete malo vremena za sebe. Možda vam je potrebno malo odmora ili da makar uradite neku sitnicu za sebe, počastite se kupovinom nečeg što vam se dopada ili odlaskom na večeru.

Takav san može da označava da se plašite da dozvolite sebi da uživate u životu, pa se nekad zadovoljavate sa manje od onoga što zaslužujete. Možda i ne pokušavate da dobijete više. San je poruka da morate da se promenite.

Sanjati neupakovanu čokoladu. Ako ste u snu videli raspakovanu čokoladu, ali je niste jeli, taj san može da ukazuje da ćete na jednostavan način dobiti ono što želite od života, samo ako se malo potrudite.

Sanjati upakovanu čokoladu koju niste jeli. Ako ste videli upakovanu čokoladu, ali je niste jeli, taj san može da znači da će vam biti malo teže da ostvarite ciljeve koje želite. San je ipak poruka da ćete, nezavisno od prepreka koje ćete doživeti, uspeti da ih ostvarite.

Sanjati da ste dobili čokoladu na poklon. Ako ste u snu dobili čokoladu na poklon, taj san može da označava da razmišljate o romantičnoj ljubavi. San može ukazivati da postoji neko poseban u vašem životu ili da još uvek čekate da upoznate tu osobu.

Sanjati da ste se prejeli čokolade. Ako ste se u snu prejeli čokolade, takav san može pokazivati vaše sklonosti za preterivanjem.

Sanjati da ste odbili ponuđenu čokoladu. Ako vam je u snu neko nudio čokoladu, a vi ste je odbili, taj san može da ukazuje da ne dozvoljavate sebi da imate ono što želite u životu. Zato vam niko osim vas samih, nije kriv što niste postigli nešto što ste želeli, jer sami sebe stalno sabotirate.

Sanjati da žudite za čokoladom, a niste je dobili. Ako ste u snu maštali da jedete čokoladu, a na kraju je niste jeli, takav san ukazuje da verovatno sami sebe sputavate u ostvarenju svojih želja.

Sanjati toplu čokoladu. Ako ste u snu jeli toplu čokoladu, taj san možda najavljuje smenu perioda teškoća i tuge nakon kojih slede periodi uspeha i sreće u vašem životu.

San se može odnositi i na neke manje probleme u vašem privatnom životu, za koje nećete biti samo vi krivi.

Sanjati da uživate dok jedete čokoladu. San u kome ste uživali jedući čokoladu, može označavati vaše nezadovoljstvo načinom na koji ljudi iskazuju poštovanje prema vašem trudu i radu. Možda se mnogo trudite da bi zadobili nečiju pažnju i poštovanje, ali ne dobijate mnogo zahvalnosti i potvrde vaše vrednosti.

Sanjati da nekome dajete čokoladu. Ako ste sanjali da delite čokoladu sa prijateljima ili nekim bliskim, takav san može da označava vaše sposobnosti da zadovoljite i najzahtevnije seksualne partnere.

Sanjati čokoladu sa isteklim rokom trajanja. Ako ste sanjali da jedete ili kupujete čokoladu kojoj je istekao rok, takav san može da označava da ćete se uskoro razboleti ili će vam se pogoršati zdravstveno stanje. Možda ćete doživeti i neka razočarenja uskoro.

Sanjati da pravite čokoladu. Ako ste u snu pravili čokoladu, takav san može da bude odraz vaše kreativnosti i stalnih napora da zadivite okolinu. Razlozi za tu vašu potrebu mogu biti različiti, možda tražite pažnju i zavist okoline ili ste prosto nezavisni i okrenuti ostvarenju raznih ciljeva u životu.

Sanjati da kupujete čokoladu. Ako ste kupovali čokoladu u snu, takav san verovatno nije dobar znak i može da najavljuje periode teškoća ili tuge. Ako ste je jeli nakon kupovine, san ukazuje da će vam možda trebati neko vreme da prevaziđete to stanje.

Sanjati da vam neko nudi čokoladu. Ako vam je u snu neko nudio čokoladu ili čokoladne bombone, takav san možda ukazuje da bi neko mogao da vas prevari ili izda da bi ostvario svoje ciljeve. Zato je san upozorenje da u narednom periodu budete vrlo oprezni.

Sanjati čokoladne bombone. Ako ste u snu jeli ili videli čokoladne bombone, takav san može označavati da ćete steći nove poslovne partnere ili sarađivati sa ljudima koji vam mogu pomoći u ostvarenju ciljeva.

Taj san može ukazivati i na dolazak novih kolega na vaš posao.

Sponzorisano:

loading...
Loading...