Sanovnik narukvica – Šta znači sanjati narukvicu?

San o narukvicama može da označava da ste shvatili da vam se dopada nešto što radite. Možda uživate u nekoj obavezi ili zaduženju koje ste sami izabrali.

Takav san može označavati da ste ponosni što ste izabrali da budete posvećeni svojoj porodici ili emotivnoj vezi.

San može da označava vaše zadovoljstvo što ste nekome potrebni ili što ćete svojevoljno uraditi nešto da nekome pomognete.

Narukvica u snu može da označava sreću i napredak.

Tumačenje snova u kojima se javlja narukvica – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da nosite narukvicu. Ako ste u snu nosili narukvicu na ruci, taj san može da označava da ćete dobiti neki poklon.

Ovaj san može označavati i srećan brak. San vam može biti i najava braka uskoro.

San u kome ste nosili narukvicu može označavati i da ste tajno zaljubljeni u nekoga.

Sanjati da vidite narukvicu na svojoj ruci. Ako ste u snu videli narukvicu na svojoj ruci, takav san može da označava da ćete zbog nečega morati da se oslonite na nekog nepoznatog.

Takav san može označavati i srećan brak, ali i neki skandal.

Sanjati da vidite narukvicu na nečijoj ruci. Ako ste u snu videli narukvicu na nečijoj ruci, takav san verovatno nije dobar znak i može da označava da ćete pretrpeti velike gubitke u skorijoj budućnosti.

Sanjati da vam neko stavlja narukvicu na ruku. Ako ste sanjali da vam neko stavlja narukvicu na ruku, takav san je vrlo dobar znak i može biti najava da ćete se uskoro zaljubiti, a možda i venčati.

Sanjati da ste pronašli narukvicu. Ako ste u snu pronašli narukvicu, to je možda znak da ćete dobiti neko nasledstvo.

Sanjati da ste našli narukvicu. Ako ste u snu pronašli narukvicu, taj san može da označava da ćete naredne godine biti prosperitetni i vrlo uspešni. San može najavljivati profit.

Sanjati da ste izgubili narukvicu. San u kome ste izgubili narukvicu može da označava da ćete imati neke probleme uskoro.

Sanjati da ste izgubili narukvicu. Ako ste u snu izgubili neku svoju narukvicu, taj san može vam biti upozorenje da bi trebalo da povedete računa o stvarima koje izgovarate i o načinu na koji ih izgovarate, jer bi se moglo dogoditi da svojim direktnim i nepromišljenim stavom i izjavama nekog uvredite.

Ako je narukvica koju ste izgubili bila deo nekog kompleta, taj san može da označava vašu želju i nameru da napredujete na društvenoj lestvici.

S druge strane, san može da označava radost koju će smeniti tuga i nezadovoljstvo, a može značiti i da ćete osiromašiti.

Sanjati da kupujete narukvicu. Kupovina narukvice u vašem snu može da označava dugovanja, zavisan položaj i nepoverenje prema nekome. San može opisivati ovakav položaj u odnosu na partnera koji možda upravlja svim finansijama u vašoj kući.

Sanjati da prodajete narukvicu. Ako ste prodavali narukvicu u snu, taj san verovatno nije dobar znak i može najavljivati gubitke pa i bankrotstvo.

Sanjati narukvicu za nogu. Ako ste sanjali narukvicu koja se nosi oko gležnja, takav san je moguć znak problema koje će vam prouzrokovati neiskreni prijatelji svojim ogovaranjem.

Sanjati zlatnu narukvicu. San u kome ste videli zlatnu narukvicu može da najavljuje poziv na nečije venčanje u skorijoj budućnosti.

Sanjati srebrnu narukvicu. San o srebrnoj narukvici za parove u braku može biti najava svađa, pa i fizičkih sukoba.

Sanjati bisernu narukvicu. Biserna narukvica u snu može da označava zadovoljstvo i sreću u životu u narednom periodu.

Sanjati prljavu narukvicu. Ako ste sanjali prljavu narukvicu, takav san može da označava da imate neke neprijatelje koji vam rade iza leđa.

Sanjati narukvice koje zveckaju. Ako ste sanjali da čujete zvuk narukvica koje zveckaju udarajući jedna o drugu, takav san najčešće nije dobar znak i može da označava nerazumevanje i konflikte sa partnerom pa čak i rastanak.

Sanjati da ste dobili srebrnu narukvicu na poklon. Ako ste u snu dobili srebrnu narukvicu na poklon od prijatelja ili partnera, taj san je vrlo lep znak i može da označava srećne ljubavne veze i zadovoljstvo ljubavnim životom u budućnosti. Takav san može da označava i uspešno sprečavanje gubitaka, kao i finansijsku dobit. San može da označava i tajne ljubavi.

Sanjati da ste videli polomljenu narukvicu. Ako ste u snu videli polomljenu narukvicu, takav san može da vas opominje da je potrebno da se zaštitite od neke osobe koja je naprasita i neobuzdana.

San može da označava i da neprijatelji nešto spremaju protiv vas.

Ovakav san može da označava vaše ili nečije razočarenje što ne dobijate zasluženo poštovanje zbog odluke da se uključite u neke aktivnosti, i vašu odluku da to više nikad ne radite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...