Sanovnik voljena osoba – Šta znači sanjati voljenu osobu?

Snovi o voljenoj osobi su veoma česti. Nezavisno da li živite zajedno ili ne, sa voljenom osobom provodite puno vremena, pa su često ti snovi odraz dnevnih događaja, ali pre svega emocija i osećanja koje imate prema njoj.

Snovi o voljenoj osobi mogu imati i razna druga druga značenja, ali uglavnom potvrđuju snagu međusobnih emocija i uzvraćanje ljubavi.

Snovi o voljenoj osobi vrlo su česti i u periodu nakon što je ona preminula i predstavljaju odraz duboke žalosti i tuge za njom.

Takvi snovi predstavljaju način vaše podsvesti da se izborite sa velikim gubitkom koji ste preživeli i dalje preživljavate.

Snovi najčešće prestaju u trenutku kad je proces žaljenja i pomirenja sa činjenicom da voljene osobe nema više, završen.

Tumačenje snova u kojima se javlja voljena osoba – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da razmišljate o voljenoj osobi. Ako ste sanjali da razmišljate o voljenoj osobi i da vam ona nedostaje, takav san može da najavljuje da ćete uskoro dobiti neke informacije ili neočekivane vesti od ljudi sa kojima dugo vremena niste u kontaktu ili koji žive daleko od vas.

Sanjati da se držite za ruke sa voljenom osobom. Ako ste sanjali da se držite za ruke sa osobom koju volite, takav san može da označava da ćete vi ili vaša ljubav i veza biti stavljeni na neku probu uskoro, i to verovatno kroz neku tešku situaciju u kojoj ćete se oboje naći.

Ako vaša ljubav i veza preživi te probleme, to može predstavljati najbolja potvrda njene trajnosti i snage.

Sanjati voljenu osobu koja razmišlja o nekome. Ako ste u snu gledali svoju voljenu osobu kako razmišlja o nekome ko joj nedostaje ili se priseća nekih događaja sa tom osobom, takav san verovatno nije dobar znak i može označavati neke probleme koje ćete uskoro imati i morati da rešavate.

Sanjati da padate zajedno sa voljenom osobom. Ako ste sanjali san u kome ste izgubili ravnotežu i padate zajedno sa voljenom osobom, takav san je verovatno znak dobrih stvari koje se trenutno dešavaju u vašem životu.

Ovakav san verovatno potvrđuje i da je vaša ljubav prema toj osobi i njena prema vama trajna i snažna, i da je obožavanje obostrano. San je potvrda da se mnogo volite i da bi učinili sve jedno za drugo.

Sanjati da se svađate sa voljenom osobom. Ako ste sanjali san u kome ste se svađali sa voljenom osobom, takav san verovatno nije dobar znak i može da ukazuje na neke nerasčišćene teme koje imate sa njom.

Moguće je da neka situacija iz realnog života koja je vezana za vašu voljenu osobu, vama nije jasna, a niste dobili nikakvo objašnjenje ili zadovoljavajuće objašnjenje o tome od voljene osobe i to vas čini uznemirenim, pa ste zato sanjali ovakav san.

Sanjati da ste se pomirili sa voljenom osobom. San u kome ste se mirili sa voljenom osobom može da označava da ste u realnom životu nešto pogrešili i da želite da se na neki način izvinite voljenoj osobi i tražite od nje da vam to oprosti.

Sanjati da vas je voljena osoba prevarila. Ako ste u snu otkrili da vas je voljena osoba prevarila, takav san verovatno nije dobar znak i može biti posledica sumnji koje imate i u realnom životu.

Najverovatnije i inače sumnjate u iskrenost i vernost svoje voljene osobe, pa je san samo ponovio ono što inače mislite o njoj i što možda očekujete da se dogodi.

Sanjati da ste prevarili voljenu osobu. San u kome ste prevarili voljenu osobu, najverovatnije je odraz onoga što se dešava u vašoj podsvesti. Moguće je da niste zadovoljni svojom vezom i odnosom sa voljenom osobom i već ste počeli da razmišljate o nekom drugom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...