Sanovnik bela boja – Šta znači sanjati belu boju?

Bela boja u snovima najčešće označava nove početake, nešto novo, novu svest, otvaranje, prihvatanje, iznenađenja, ali može označavati i izolaciju i samoću. Bela boja je i simbol čistoće, pozitivnosti i mira. Može da označava želje i nade u životu.

Snovi o belim stvarima obično označavaju jasnoću misli. Tako bela venčanica u snu može da označava sreću, čistoću i nevinost.

Bela odeća u snovima najčešće označava jasne i čiste misli o vezama. Vezuje se i za nevinost. Može označavati i brak. Ali ako ste sanjali bela bolnička odela, takav san je možda najava bolesti.

Belo cveće u snu može da označava da vas neko voli čistom i nesebičnom ljubavlju.

Bela boja se može vezivati i za bolesti i bolnice.

Tumačenje snova u kojima se javlja bela boja – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati belu boju uopšte. Bela boja označava periode u životu u kojima prolazite kroz samorazvoj, rast i velika poboljšanja i unapređenja života. Nakon ovog sna možete očekivati unapređenje ili neki drugi vid ukazanog poštovanja zbog nečeg dobrog što ste uradili.

Sanjati belo jaje. Ako ste u snu videli belo jaje, takav san može da ukazuje na uspeh koji ćete postići za kratko vreme. Verovatno ćete uraditi nešto što će vas na brzinu dovesti do velikog uspona, pa ćete čak i vi biti iznenađeni zbog toga.

Sanjati beli sneg. Ako ste u snu videli zaslepljujuće beli sneg, takav san nije dobar znak i može biti najava velikih zdravstvenih problema. Trebalo bi da se zapitate da li vam telo možda nešto poručuje i odete na pregled.

Sanjati životinje bele boje. Ako ste u snu videli životinje koje su bele boje, taj san može biti odraz brige za vaše duhovno zdravlje i mir.

Sanjati bele konje. Beli konji u snu mogu biti simbol želja i seksualnosti. Ako ste ih sanjali, san ukazuje da možda sputavate svoje emocije i želje za ljubavlju. Trebalo bi da se oslobodite strahova i prihvatite sebe u potpunosti, i naučite da pokazujete svoje emocije i želje partneru.

Sanjati belu zmiju. Ako ste u snu videli zmiju koja je bele boje, takav san može najavljivati da ćete uskoro dobiti neku neprijatnu informaciju, koja vam neće biti ni od kakve koristi, već će vas samo uznemiriti.

Sanjati belog pacova. Ako ste videli belog pacova u snu, taj san može da označava da neki ljudi iz vašeg života nisu onakvi kakvima se predstavljaju. Ne bi trebalo da vas zavara lažna spoljašnjost koju prikazuju.

Sanjati belog vuka. San u kome ste videli belog vuka može da označava da imate neka uverenja koja nisu ispravna i koja biste morali da preispitate.

Sanjati belog zeca. Beli zec u snu najčešće je znak posvećenosti. Verovatno ste okruženi ljudima od poverenja kojima je jedini cilj da unaprede vaš život.

Sanjati belu mačku. Bela mačka u snu često je znak nesreće. Moguće je da najavljuje period konfuzije, sumnje i nerazumevanja, što vam može doneti žaljenje ili gubitke.

Sanjati belog leptira. Ako ste u snu videli belog leptira, taj san može najavljivati pogoršanje zdravstvenog stanja. Možda ćete imati neke zdravstvene probleme u bliskoj budućnosti. San može značiti i da ćete naići na neke prepreke pri ostvarenju svojih ciljeva.

Sanjati belog bika. Ako ste u snu videli belog bika, taj san je verovatno vrlo dobar znak i ukazuje na uspeh planova i ideja, posebno zato što ne dozvoljavate nikome da vam se meša niti vas kritikuje. San može biti i najava prosperiteta i bogatstva.

Sanjati belog medveda. Ako ste sanjali medveda bele boje, koji nije polarni medved, takav san može biti upozorenje na mogućnost prevare od strane osobe koju vrlo dobro poznajete. Ako ste sanjali samo krzno belog medveda, taj san može da ukazuje da ćete otkriti laži na vreme i sprečiti posledice.

Sanjati belog polarnog medveda. Ovaj san ima vrlo lepo značenje i može da najavljuje ljubav i srećan brak.

Sanjati bele ptice. Ako ste sanjali bele ptice, taj san je verovatno najava dobrih vesti, i to možda o skorašnjem dolasku prijatelja koga duže vreme niste videli.

Sanjati da ste obučeni u belu odeću. Ako ste sanjali ovakav san, on je možda najava perioda tuge i depresije. Možda predosećate da će neko uskoro preminuti pa ste sanjali ovakav san.

Sanjati bele cipele. Ako ste u snu videli ili nosili bele cipele, taj san može biti najava novih poznanstava, promene mesta boravka ili braka.

Sanjati bele zdrave zube. Ovakav san ukazuje da ste stalno okruženi prijateljima kojima možete da verujete. San je dobar znak koji najavljuje ispunjenje snova.

Sanjati beli dim. Ako ste sanjali bele oblake dima, san je možda znak da previše sanjarite o ciljevima koji su vam nedostižni. San može označavati i nekoga ko pokušava da se distancira od vas iz nekog razloga.

Sanjati belo cveće. Belo cveće u snu nije najbolji znak. Najčeće najavljuje loše i neprijatne vesti u vezi vašeg privatnog života. Izuzetak od ovog tumačenja je ukoliko ovaj san sanja neudata devojka u kom slučaju on može da najavljuje njenu veridbu ili brak.

Sponzorisano:

loading...
Loading...