Sanovnik bazen – Šta znači sanjati bazen?

Ako ste u skorije vreme bili na bazenu ili ako ste iz nekog razloga razmišljali o njemu, onda je sasvim moguće da to i sanjate. U tom slučaju, vaš san o bazenu verovatno nema nikakvu simboliku i ne morate da ga tumačite.

Međutim, ako se bazen pojavi u vašem snu bez ikakvog povoda, onda ne bi bilo loše da pokušate da protumačite taj san.

U većini slučajeva san o bazenu najavljuje nešto lepo što će da vam se desi u bliskoj budućnosti. Ipak, san o bazenu može da ima različita značenja i simboliku, zavisno od toga u kojoj situaciji ste sanjali bazen i šta se još u tom snu pojavilo. Dakle, važno je da se prisetite što više detalja koje ste videli u snu, da biste mogli pravilno da ga protumačite.

U nastavku ovog teksta ćete moći da vidite koji su to snovi o bazenu i kako se oni tumače. Ukoliko ste nekada sanjali bazen, sada ćete otkriti šta vaš san znači.

Tumačenje snova u kojima se javlja bazen – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati kako vidite bazen. Ukoliko ste sanjali kako samo vidite bazen, onda taj san ukazuje na radosna i lepa dešavanja koja vas očekuju u skorije vreme. Najverovatnije će se isplatiti vaš trud i rad i vi ćete biti jako zadovoljni onim što ste postigli. Ukoliko se spremate da putujete, znajte da je to prava stvar i da će vam jako prijati. Moguće je da ćete na putovanju upoznati neke zanimljive osobe koje će postati veoma važne u vašem životu.

Sanjati kako vidite čist bazen. Ukoliko ste sanjali kako vidite čist bazen, onda je to znak da će vam u predstojećem periodu sve ići od ruke na poslu. Naime, imaćete dosta uspeha pa se preporučuje da uložite novac u projekat koji vam se nudi. Ako ste sanjali bazen koji je čist, onda vam taj san najavljuje dosta uspeha i novca u budućem periodu.

Sanjati kako se kupate u čistom bazenu. Ukoliko ste sanjali kako se kupate u bazenu koji je čist, onda to predstavlja dobar znak. Ovaj san znači da ćete uspeti da se izvučete iz lošeg društva i da se oslobodite poroka. Osim toga, situacija u porodici i u ljubavi će vam biti izuzetno dobra, tako da ćete biti jako zadovoljni.

Sanjati kako vidite prljav bazen. Ukoliko se desi da sanjate bazen koji je prljav, onda je to znak da treba da budete oprezniji i da vodite računa na poslu. Moguće je da neko od poslovnih partnera želi da vam napakosti i da vam nešto smesti. Zato budite oprezni, naročito kada je u pitanju potpisivanje nekih ugovora koji su od velike važnosti za vaš posao.

Sanjati kupanje u prljavom bazenu. Ako se desi da sanjate kako ste se kupali u bazenu koji je prljav, onda taj san znači da ćete možda početi da pušite ili da pijete u velikim količinama, odnosno da ćete se odati nekom poroku. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da ne radite to kako ne biste uništili svoj život.

Sanjati zgodne devojke na bazenu. Simbolika sna u kojem vidite zgodne devojke na bazenu zavisi od toga da li je onaj koji sanja muško ili žensko. Ako se desi da muškarac sanja zgodne devojke na bazenu, onda je to znak da taj muškarac sve više dobija samopouzdanje u realnom životu, a može ukazivati i na seksualne nagone koje muškarac pokušava da obuzda. Sa druge strane, ako se desi da žena sanja zgodne devojke na bazenu, onda taj san znači da je žena ljubomorna i da sumnja u svog partnera.

Sanjati zgodne muškarce na bazenu. Kao i u prethodnom primeru, značenje ovog sna zavisi od toga da li je ovaj san sanjala žena ili muškarac. Ukoliko žena sanja zgodne muškarce na bazenu, onda taj san znači da žena postaje samouverena i da bi muškarac trebalo više da se potrudi oko nje. Međutim, ako se desi da muškarac ima ovakav san, onda je to znak da je muškarac ljubomoran kada je u pitanju njegova partnerka.

Sanjati kako se ljubite u bazenu. Ukoliko ste sanjali kako se ljubite u bazenu, onda taj san ukazuje na moguću avanturu u ljubavi. Vi ćete se naći u velikom iskušenju i nećete znati da li da prihvatite to što vam se nudi ili da odolite iskušenju.

Sanjati da se bazen nalazi u bašti. Ukoliko ste sanjali kako se bazen nalazi u bašti, onda taj san ukazuje na moguću vezu sa nekom mlađom osobom. Iako će vas okolina osuđivati, vi ćete biti odlučni u tome da se borite za svoju ljubav.

Sanjati kako pijete vodu iz bazena. Ako ste sanjali kako ste pili vodu iz bazena, onda je to loš znak. U budućem periodu ćete verovatno imati neke zdravstvene tegobe i jako loše ćete se osećati.

Sanjati kako neko drugi pije vodu iz bazena. Ako ste imali ovakav san, onda je to dobar znak. Vi ćete uspeti da izbegnete neku bolest i dobro ćete se osećati u predstojećem periodu.

U ovom tekstu ste mogli da vidite koji su to snovi o bazenu i kako se oni tumače. Nadamo se da vam je sada simbolika snova o bazenu nešto jasnija i da možete bolje da razumete ove snove.

Kao što ste mogli da vidite, snovi o bazenu mogu da imaju i dobru i lošu simboliku, u zavisnosti od svih ostalih detalja koji se javljaju u snu. Važno je da se setite u kom kontekstu i u kojoj situaciji ste sanjali bazen, jer to je jedini način da svoj san pravilno protumačite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...