Sanovnik grožđe – Šta znači sanjati grožđe?

Grožđe je simbol plodnosti i blagostanja, i snovi o grožđu mogu biti najava perioda prosperiteta koji sledi u vašem životu.

Grožđe je simbol i mudrosti, zadovoljstva, izobilja, uspeha, napornog rada koji se na kraju isplati, žrtve i sl.

Možda san u kome ste videli ili jeli grožđe označava da konačno berete plodove svoga rada.

Tumačenje snova u kojima se javlja groždje – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da jedete grožđe. Ako ste sanjali da jedete grožđe, taj san može biti odraz vaše želje za luksuznijim životom. S druge strane, ako ste u poslednje vreme preterivali sa trošenjem, san može da označava da bi trebalo malo da se primirite.

Sanjati grožđe (za muškarce koji nisu u vezi). Ako ste sanjali grožđe, taj san je vrlo dobar znak i najavljuje mogućnost da uskoro upoznate svoju srodnu dušu, možda čak i u narednim mesecima. San ukazuje i na ostvarenje želja i snova.

Sanjati pokvareno grožđe. San u kome ste videli pokvareno grožđe može da označava da morate da se odreknete nečega da bi dobili ono što želite.

Sanjati da jedete pokvareno grožđe. Ako ste jeli pokvareno grožđe u snu, taj san može da označava da ćete doživeti nešto loše ili biti nesrećni zbog nečega.

Sanjati da jedete kiselo grožđe. Ako ste jeli kiselo grožđe u snu, taj san može da označava da vam neće prijati druženje sa nekim.

Ovakav san može da označava da su se odnosi u vašoj vezi pogoršali ili zahladneli, pa je potrebno da razgovarate sa partnerom i probate da to izgladite. Svakako bi trebalo da povedete računa o svojoj vezi.

San može da označava i da neko ili nešto u vašem životu nije spreman za nešto, pa bi trebalo da budete strpljivi i ostavite malo vremena da neke stvari ili odluke sazre.

Sanjati slatko grožđe. Ovakav san može ukazivati da nemate vremena za porodicu i prijatelje ili da se niste mnogo družili u poslednje vreme.

Sanjati nezrelo grožđe. Ako ste sanjali grožđe koje nije bilo zrelo za branje, takav san može da ukazuje da ćete uskoro morati da donesete neku bitnu, ali tešku odluku, i uspešno ćete to uraditi.

Sanjati vinograd sa zasađenim grožđem. San u kome ste videli zasađeno grožđe može biti najava bogatstva i dobiti. Možda očekujete da naplatite svoje projekte ili da se oni realizuju da bi mogli da ih naplatite. Uglavnom san najverovatnije označava da čekate da nešto sazri, da biste mogli da imate korist.

Obzirom da niste brali grožđe u snu, već još uvek raste, takav san može odražavati i zabrinutost za vaš napredak i rezultate u poslu, pa možda i potrebu da još vrednije i napornije radite da biste postigli uspeh.

Sanjati da berete grožđe. San u kome ste brali grožđe je uglavnom dobar znak i označava dobru sreću u životu i napredak.

San je posebno srećan znak za uspeh poslovnih dogovora i investicija, i predstavlja ohrabrenje da nastavite sa svojim planovima i idejama, jer ćete na kraju profitirati, iako možda treba da prođe neko vreme do tog momenta.

Sanjati da vidite vinovu lozu bez grožđa. Ovakav san može biti upozorenja da povedete računa o trošenju novca. Možda ćete trebati da srežete neke troškove, jer možda u narednom periodu zarada neće biti onakva kakvu ste očekivali.

Sanjati da vidite vinovu lozu sa puno grožđa. Ovakav san znak je bogatstva u životu. To bogatstvo možete steći nasleđivanjem nečega vrlo vrednog.

Sanjati obrano grožđe. Ako ste u snu videli obrano grožđe, taj san može označavati da će vam se neka želja u privatnom životu uskoro ispuniti. To će se dogoditi vrlo iznenadno i može vas mnogo iznenaditi i ostaviti zatečenim.

Sanjati crveno grožđe. Ovakav san može biti naznaka da će vam seksualni život uskoro postati zanimljiviji, pa se spremite na zanimljive avanture koje vas očekuju.

Sanjati belo grožđe. Belo grožđe u vašem snu može da bude najava početka dugotrajne emotivne veze koja će uskoro započeti u vašem životu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...