Sanovnik bunar – Šta znači sanjati bunar?

San o bunaru može imati različitu simboliku. Takav san može da označava uspeh, prosperitet i bogatstvo. San se može odnositi i na suprugu ili nekog učitelja. Može označavati i brak. 

S druge strane san može označavati siromaštvo, prevare, obmane, znanje, putovanja, ostvarenje ciljeva, zadovoljenje potreba, velikodušnost ili uslužnost.

Bunar može da označava i zatvor, ali i stanje depresije. Može da označava i sukobe i svađe u porodici izazvane ljubomorom, zavišću i prevarama.

Bunar u snu može biti simbol pristupa najdubljim slojevima podsvesti iz kojih potiču vaše emocije, sreća ili znanje. Bunar može da predstavlja i vaše unutrašnje bogatstvo ili mudrost koju ste stekli iskustvom.

Za tumačenje sna o bunaru bitni su svi detalji sna, posebno kvalitet i nivo vode. 

Tumačenje snova u kojima se javlja bunar – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati bunar (za žene). Ako ste videli bunar u snu, taj san može da označava novo poznanstvo sa nekim muškarcem koji ima dobar karakter.

Sanjati javni bunar. San u kome ste videli javni bunar može da označava otkrivanje nekih tajni uskoro.

Sanjati bunar sa pumpom. San u kome ste videli bunar sa pumpom može da ukazuje na nove mogućnosti za napredak koje će vam se ukazati uskoro.

Sanjati da kopate bunar. Ako ste kopali bunar u snu, takav san može najavljivati da ćete se puno truditi oko nečega za šta ćete na kraju dobiti malu nagradu. 

Sanjati da ste pronašli bunar. Ako ste pronašli bunar u snu, takav san može da ukazuje da ćete uskoro povećati svoje imovno stanje.

Sanjati da točite vodu iz bunara. Ako ste sanjali da vadite vodu iz bunara, takav san može da označava da će vam se želje uskoro ispuniti.

Ako ste vadili vodu koja je bila prljava, taj san može da ukazuje na neke neprijatnosti. Ako je voda bila čista, san verovatno  označava sreću.

Ako je voda bila blatnjava, taj san može najavljivati razočarenja u ljubavi.

Sanjati da točite vodu iz javnog bunara. Ako ste sanjali da točite vodu iz javnog bunara, takav san može da označava da ćete uskoro doživeti neko olakšanje od problema.

Sanjati da ste upali u bunar. Ako ste u snu upali u bunar, takav san verovatno nije dobar znak i može da ukazuje da će vas obuzeti očajanje zbog nečega, ili da će vas neprijatelji nadjačati u nečemu.

Taj san može da najavljuje i da ćete uskoro dobiti vesti da je neko ko vam je blizak bolestan.

Ovakav san može ukazivati i da ćete izgubiti kontrolu u nekoj situaciji.

San može označavati i da ćete ići na neki put uskoro.

Ovakav san može da ukazuje i da ćete možda biti lažno optuženi za neki prekršaj koji niste učinili.

Sanjati da ste sišli u bunar. Ako ste u snu silazili u bunar, takav san može da najavljuje neko nepredviđeno putovanje na koje ćete ići uskoro.

Sanjati da gledate nivo vode bunara. Ako je u snu nivo vode u bunaru bilo visok, taj san je verovatno najava blagostanja i napretka, a ako je bio nizak, san verovatno ukazuje na period teškoća koji predstoji. 

Sanjati prazan i isušen bunar. Ako ste sanjali bunar koji je bio prazan, taj san može da najavljuje da ćete možda biti pokradeni od nekih nepoznatih ljudi kojima ćete ukazati vaše poverenje.

San može da ukazuje i na frustracije zbog nečega.

Ovakav san može označavati i prazninu u nekom delu života, kome se zbog toga trebate posvetiti.

Ovakav san  može da označava i da se osećate fizički i psihički iscrpljeno, ili da nešto nedostaje u vašem životu.

Sanjati da sedite na ivici bunara. Ako ste sanjali da sedite na ivici bunara, taj san može da ukazuje da ćete imati posla sa nekom osobom koja je sklona prevarama.

Sponzorisano:

loading...
Loading...