Sanovnik šešir – Šta znači sanjati šešir?

San u kome ste videli šešir može da označava da se vaš moral i energija povećavaju, kao i da imate hrabrost i samopouzdanje.

Ovaj san bi mogao da označava i da vam se samopouzdanje vraća i da ćete tako prevazići neke teškoće.

Tumačenje snova u kojima se javlja šešir – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da nosite šešir. Ako ste nosili šešir u snu, takav san može da označava da pokušavate da sakrijete neki deo svoje ličnosti od nekoga ili pokušavate da prikažete samo deo sebe jer možda smatrate da će vas tako drugi bolje prihvatiti.

Sanjati novi šešir. Ako ste sanjali novi šešir, takav san može da označava vaša razmišljanja da preuzmete neku novu ulogu u životu ili da ste nedavno preuzeli neku novu odgovornost.

Sanjati stari i pohabani šešir. Ako ste u snu videli stari šešir, taj san možda ukazuje da je nešto u vašem životu odslužilo svoju svrhu i da trebate da nastavite dalje. To može biti emotivna veza, posao ili način života.

Sanjati šešir koji je previše mali za vašu glavu. Ovakav san možda označava da ste se nadali nečemu što se na kraju nije ostvarilo.

Sanjati šešir koji vam je bio previše veliki. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da ste se umešali u nešto što prevazilazi vaše moći i zahteva da budete realističniji u vašim izborima za budućnost.

Sanjati da menjate šešire. Ako ste menjali šešire u snu, takav san može da označava da ste osoba koja može da se snađe u raznim životnim ulogama u privatnom i poslovnom životu i da se bez problema nosi sa svim odgovornostima. Moguće je da pokušavate da shvatite kakvu ulogu bi trebali da imate u nekoj situaciji sa kojom se suočavate.

S druge strane, ako vam to što ste nosili različite šešire u snu nije bilo prijatno iskustvo, ovakav san može da označava da ste opterećeni svime što se od vas očekuje i da osećate da ste rastegnuti na sve strane.

Sanjati da niste mogli da odlučite koji šešir da nosite. Ovakav san može da ukazuje da razmišljate o nečemu i ne možete da donesete odluku. Možda vas i neko sa strane pritiska da donesete neku odluku.

Sanjati da skidate šešir. Ako ste sanjali da skidate šešir, taj san možda ukazuje da mislite da neko ili nešto zaslužuje vaše poštovanje.

Moguće je i da ste spremni da nekome otkrijete nešto o sebi.

Sanjati da ste izgubili šešir. Ako ste izgubili šešir u snu, takav san može da označava gubitke u poslu ili gubitak novca. Takav san može da označava i gubitak nečeg drugog vrednog ili bitnog za vas.

Sanjati da vam je vetar oduvao šešir. Ako vam je u snu vetar oduvao šešir, takav san može da označava da se neka promena dogodila u vašem životu.

Sanjati da skidate šešir sa glave. San u kome ste skidali šešir sa glave može da odražava vaše poštovanje prema nekome ili nečemu.

San može da označava i otkrivanje nečega o sebi.

Sanjati elegantan šešir. Ovakav šešir u snu može da označava vašu želju za pažnjom i divljenjem. Može biti i znak popularnosti u društvu.

Sanjati puno šešira. Ako ste videli puno šešira u snu, takav san možda označava da imate puno izbora ili da ne znate šta je vaš životni cilj.

Sanjati nešto u šeširu. Ako ste sanjali da se nešto nalazi u vašem šeširu, takav san možda označava da ćete naučiti neke važne lekcije iz nekog incidenta koji će vam se dogoditi.

Sanjati da kupujete šešir. Ako ste kupovali šešir u snu, takav san može da označava uspeh u nekom poslu koga se svi plaše i niko ne sme da ga radi.

Sanjati da prodajete šešir. Ako ste prodavali šešir u snu, takav san može da označava da ćete nekome poveriti neku odgovornost.

Sanjati da uzimate šešir od nekoga. Ako ste uzimali šešir od nekoga u snu, takav san može da označava da ćete pomoći toj osobi da reši neke probleme koje ima.

Sanjati da nekome dajete šešir. Ako ste sanjali da nekome dajete šešir, takav san može da označava da ćete tražiti pomoć od te osobe za rešavanje svojih problema.

Sponzorisano:

loading...
Loading...