Ljubavni sat – značenje sati i minuta

Svakome od vas se makar nekad u životu dogodilo da, dok razmišljajate o nekoj osobi koja vam se dopada ili sa kojom ste u vezi, ili ste sa njom nekada bili u vezi, ili vas za nju vezuju neke druge emocije, pomislite da li ta osoba misli na vas ili ne, da li joj se sviđate, da li je zaljubljena u vas, da li vam je verna, ili bilo šta drugo u vezi sa tim kako se ta osoba trenutno oseća u vezi sa vama.

Možda često poželite i da saznate šta vas očekuje u ljubavi u budućnosti, kako da se postavite u odnosu na neku osobu ili kako da postupite u nekoj situaciji.

Da bi dobili odgovore na takva i slična pitanja, ljudi su oduvek tražili simbolične znake u svemu što ih okružuje, smišljali razne igre proricanja, konsultovali astrologe, a nekad odgovore tražili i u simbolima koje im pružaju stvari za svakodnevnu upotrebu.

Jedan od načina za dobijanje takvih informacija je i ljubavna satnica. Ljubavni sati su periodi u toku dana kad su vrednosti sati i minuta iste ili kad se kazaljke (cize) na satu poklope na određeni način, a koji imaju svoje simbolično ljubavno značenje za vas, ako pogledate u sat u trenutku kada se to dogodi.

Da bi protumačili ljubavnu simboliku određenog trenutka u vremenu, potrebno je da znate simbolično značenje sati.

Kod analognih satova, ljubavno značenje sata se vezuje za momenat poklapanja ciza na satu, a kod digitalnih satova za momenat kad su i sat i minuti isti.

Znači, ljubavni sat su isti brojevi na satu (npr. 01:01, 02:02 i dr.), ili poklapanje ciza na satu (npr. u 13:05, 20:40 i dr.), i to vreme ima svoju posebnu simboliku.

Da bi značenje bilo autentično i istinito, bitno je da slučajno pogledate u to vreme na sat, a ne da ga isčekujete i namerno gledate u sat. 

Značenje sati i minuta na digitalnom satu 

00:00 – Ako ste pogledali u sat u ponoć i videli četiri nule u nizu, trebalo bi da odmah zamislite želju, jer se veruje da će vam se takva želja sigurno ispuniti. Ako ste u sat pogledali baš u tom trenutku, možda je to znak da neko misli na vas, i voli vas ili vas želi. Možda je značenje ovog trenuka i da vas partner mnogo voli i veran vam je. Značenje ovog trenutka uglavnom je sreća u ljubavi. Možda neko i tajno misli na vas i želi vas, ili je možda i zaljubljen u vas, a ne zna kako to da vam kaže. Možda mislite na nekog ko vam je bio velika ljubav. Ovaj ljubavni sat može da označava i susret sa voljenom osobom i romantične trenutke, ali i susret sa bivšim partnerom i zadovoljstvo činjenicom da više niste više zajedno. Značenje može biti i negativno, i označavati da se vašem partneru sviđa neki vaš prijatelj ili prijateljica i to je otvoreno pokazao flertujući sa njom potpuno vas ignorišući.

01:01 – Ovaj ljubavni sat najčešće je znak sreće u ljubavi, i to posebno u predstojećem periodu. Sat može da znači i da se sviđate nekoj osobi. Možda će se iz neke veze koja je trenutno samo drugarska i površna razviti prava ljubav. Može da se dogodi da vam prizna osećanja osoba za koju ste mislili da ništa ne oseća prema vama. Značenje može biti i da ste opsednuti nekom osobom koja vas puno privlači i ne možete da se odvojite od nje.

02:02 – Značenje ovog sata može biti susret sa osobom koju volite ili koja voli vas. Možda neko i dalje misli na vas i neće vas nikada zaboraviti. Značenje može biti i da vas očekuju lepe stvari i događanja na polju ljubavi. Možda ćete uspeti da osvojite osobu koja vam se mnogo sviđa, a možda će u vaš život ući neka nepoznata osoba u koju ćete se zaljubiti.

03:03 – Značenje ovog vremena može da bude da vas neko  puno voli i misli na vas. Možda znači i da će vas uskoro pozvati neko ko mnogo misli na vas. 

04:04 – Ovaj ljubavni sat možda znači da neko ne može još uvek da vas zaboravi. Možda znači i da se neko zaljubio u vas na prvi pogled, ili da već duže vremena misli na vas. To može biti neko koga poznajete od ranije ili ste se upoznali preko neta i dopisujete se s vremena na vreme.

05:05 – Ovaj sat može imati značenje da će se neko uskoro ozbiljno zaljubiti u vas. U negativnom značenju, sat može da znači da se neko samo igra sa vama ili da ćete saznati da je vašem partneru počeo da se dopada neko drugi, ili da vas partner vara i ima paralelnu vezu pored vas.

06:06 – Značenje ovog sata može da bude pomirenje sa nekom osobom sa kojom duže vremena niste u kontaktu.

07:07 –  Možda osoba koju puno volite nije iskrena prema vama ili vas vara, pa bi ukoliko ima osnova za sumnju bilo pametno da se suočite sa time i suočite nju sa činjenicom da znate za to i da nastavite svojim putem. Značenje može biti i da vas možda neko ko vam se dopada već duže vreme, smatra samo za dobrog prijatelja, a ne potencijalnog partnera. Možda je neko već duže vreme zaljubljen u vas, i uskoro će vam to reći.

08:08 – Ovaj sat može da označava vašu ljubomoru prema nekoj osobi ili njenu ljubomoru prema vama. Možda označava i da vas partner iskreno i strastveno voli, ali preterana vezanost može dovesti do posesivnosti, gušenja i ljubomore, pa vam to može zasmetati. Moguće je i da neka bivša ljubav često misli na vas i želi da se pomirite. Značenje može biti i da je neko zaljubljen u vas. Možda ćete se i sresti sa osobom koja vam se duže vremena sviđa, a niste smeli da joj priđete.

09:09 – Ovaj ljubavni sat uglavnom ima lepa značenja. Možda ćete dobiti telefonski poziv od voljene osobe i imati prijatan razgovor sa njom. Partner možda jedva čeka da vas vidi ponovo. Neko možda želi da bude sa vama. Sat može imati i značenje da vas može zainteresovati neka osoba koja je zauzeta, ali nećete uspeti da joj se oduprete.

10:10 – Možda neka plava osoba misli na vas i želi da vas vidi. Vama se možda dopada neka crna osoba, koja isto misli na vas. Ako ste u vezi trenutno, možda ovaj sat znači da partner misli na vas i želi da vas vidi i bude sa vama.

11:11 – Ovaj sat je vrlo dobar znak. Ako ste u vezi trenutno,  može da znači da vas vaša devojka ili vaš dečko mnogo voli. Može označavati da će vam biti lep dan. Može da znači i iskrenu ljubav.

12:12 – Ovaj sat možda označava svađu sa partnerom u kojoj ćete izvući deblji kraj. Ukoliko se ne budete, pomirili postoji mogućnost da se vaš partner ponovo poveže i pomiri sa bivšim partnerom i ostavi vas, ali ako se pomirite odnosi će vam biti još bolji. Sat može da označava vraćanje staroj ljubavi. Može označavati i intimne odnose sa partnerom i uživanje, a možda i odnose sa osobom koja vam se dopada. Može značiti i seks sa nekom osobom koja vas mnogo privlači, ali koja privlači i mnoge, a ne samo vas.

13:13 – Ovo je dobra satnica. Može da označava da neka osoba smeđe boje kose misli na vas, a ako ste razvojeni pati za vama i želi da vam se vrati. Trebalo bi dati šansu toj osobi, jer se to može pokazati kao vrlo dobra priča za oboje.

14:14 – Ovaj sat može značiti neku veliku sreću. Možda ćete dobiti izjavu ljubavi od nekog, to može biti vaša velika ljubav ili neko neočekivan, stari drug ili neki vaš komšija. Možda vas neko ko vam se sviđa iznenadi porukom. Neko možda želi da se ljubi sa vama i mašta o tome. 

15:15 – Značenje ovog sata može biti da vas neko mnogo želi. Možda je vaš partner vrlo ljubomoran, stalno vam pravi scene i to bez povoda sa vaše strane, i dovodi vas u neprijatne situacije. Možda ne bi bilo loše da razmislite o prekidu te veze, jer vas iscrpljuje. Moguće je da neka smeđa osoba misli na vas i želi da bude sa vama, a mnogo je bolja osoba od one sa kojom ste trenutno i mnogo bi vas usrećila. Ako niste preboleli bivšu ljubav možda će biti prilike za to, jer često misli na vas i želi da se pomirite. Neko možda želi da vas vidi. Značenje može biti i neprijatno. Možda  neki vaš poznanik ili prijatelj će vam možda iz loše namere ogovarati vašeg partnera, da vam napakosti ili da bi vas razdvojio. Bitno je da njegove reči uzimate sa rezervom, pogotovo ako smatrate da je partner dostojan vašeg poverenja.

16:16 – Satnica označava da će vam se možda desiti nešto loše ili neprijatno, a može označavati i neke neprijatnosti u vezi sa partnerom. Verovatno već duže vreme niste srećni u trenutnoj vezi, ali to sebi ne priznajete. Možda se partner sa kojim ste ne ponaša  lepo prema vama, možda izbegava da se sa vama pojavljuje u javnosti, a nekad vas otvoreno ponižava. Takvo ponašanje ne biste trebali da trpite, već ga ostavite što pre. Prema ovoj satnici uskoro bi trebalo da vam sleduje nova ljubav, koja će biti neuporedivo bolja od sadašnje, i to će biti osoba na koju ćete biti ponosni. Satnica s druge strane može značiti i da ste u divnoj ljubavnoj vezi koja vas u potpunosti ispunjava i to sa osobom koju puno volite i koja je vaša srodna duša.   

17:17 – Prema ovoj satnici možda još uvek razmišljate o nekom bivšem i želite da mu se vratite, razmišljate da li on misli na vas i voleli bi da ponovo uspostavite kontakt. To nije dobra ideja, jer bi se moglo opet dogoditi da patite, budete razočarani i tužni. Pametnije bi bilo da razmislite da li to zaista želite i prolazite ponovo kroz patnju ili da se izdignete iz te situacije i nastavite svojim putem ka nekome ko će vas zasluživati. Može značiti i romantičan provod sa osobom sa kojom ste u vezi ili vam se dopada, i to u bioskopu, šetnji, sa držanjem za ruke, poljupcima. Može značiti i lep romantičan period koji je pred vama i uživanje koje vam predstoji. Možda ćete se ljubiti sa nekim. 

18:18 – Ovaj sat može značiti prepuštanje nekoj velikoj ljubavi. Ovo bi mogao da bude dobar period za novu vezu, ako ste sami. Neko verovatno misli na vas, možda i znate ko je, stalno pokušava da vam skrene pažnju kad vas vidi. To je možda neki drug koga poznajete odavno ili neko iz vašeg kraja ili kolega sa posla. Nećete pogrešiti ako se odlučite za ovu osobu, jer je vredna poštovanja i sa njom možete ostvariti dobru vezu, koja se možda na kraju završi i brakom. Sat je znak duge i stabilne ljubavi, i trajne veze. Može da znači i neko lepo, dugo putovanje sa partnernom u kome ćete oboje uživati.

19:19 – Sat označava mogućnost da vaš partner nešto krije od vas. Možda ste primetili da se čudno ponaša, a nikako da vam nešto pomene, i svoje greške prikriva ljubomornim ispadima i napadima na vas, okrivljujući vas da flertujete sa svakim koga sretnete. Iako ste svesni da to nije dobra veza i da nije dobar odnos i da vas ta osoba samo povređuje, vi verovatno nemate snage da odete, jer se plašite kako ćete preboleti taj raskid i samoću. Ne bi trebalo da se plašite i oklevate, jer neko već sad misli na vas i voleo bi da bude sa vama, a to je osoba koja je vrlo dobra i vredna vaše pažnje i ljubavi. Možda neko misli na vas i planira da vam priđe, a možda to uskoro i učini i pozove vas u neki provod. 

20:20 – Neko vas verovatno s nestrpljenjem isčekuje. Ako imate partnera trenutno, trebalo bi da budete presrećni, jer osoba sa kojom ste, zaista zaslužuje svu vašu ljubav i pažnju, jer je verna, pažljiva i iskrena u potpunosti. Iako u vašoj blizini postoji neka osoba koja bi volela da bude sa vama, vi svakako ne bi trebalo da rizikujete da izgubite svog partnera, jer je on sve što ste ikada želeli. Satnica može da znači i da ćete možda nekog  iznenada upoznati i zaljubiti se u njega na prvi pogled.

21:21 – Ovaj sat označava da se sviđate nekome ko se i vama sviđa. To niste očekivali i oduševićete se, ali je problem što ste vi već u vezi. Potrebno je da odlučite šta želite, jer ne možete da sedite na dve stolice. Da li želite sigurnost i stabilnost veze koju sad imate ili neizvesnu i strastvenu romansu sa osobom koja vam se mnogo dopada? Nekorektno bi bilo prema sadašnjem partneru da mu nešto radite iza leđa. Ako se odlučite za novu romansu, morate biti spremni na posledice i mogućnost da ostanete sami, jer to nije osoba na koju se možete mnogo osloniti.

22:22 – Ovaj sat označava mogućnost da se uskoro vidite sa voljenom osobom. Ovo je vrlo srećan sat i zaista najavljuje lepe događaje u bliskoj budućnosti. Postoji mogućnost susreta sa nekim ko vam se duže vreme sviđa i možda će to biti prilika da mu stavite to do znanja. Ako već imate stabilnu vezu u svom životu, najbolje da o tome ne razmišljate, jer ne vredi da rizikujete dobro koje imate pored sebe, zbog neke neizvesne priče.

23:23 – Značenje ovog sata može biti da će vam voljena osoba nešto predložiti, i to može biti neko važno saopštenje. Možda neka osoba svetlije kose misli na vas i možda ćete uskoro dobiti poziv od nje za izlazak. Pitanje je da li je iskrena i da li bi trebalo da joj poklonite svoje poverenje. Ako niste osoba za provod i ako tražite ozbiljan odnos i vezu, nemojte ni da pristajete na izlazak, jer to nije osoba za vas. Možda ima neku korist u vidu. Mogući su i izlivi ljubomore.

Značenje vremena kod preklapanja ciza na satu 

Opšte je poznato verovanje da neko misli na nas u trenutku kad su se poklopile kazaljke na satu. I za druge položaje kazaljki na satu postoje razna ljubavna značenja.

00:00 – Ako su se cize poklopile u ponoć, verovatno značenje je ljubav i romantični susret, i lepi trenuci sa voljenom osobom. Ovaj sat generalno označava sreću u ljubavi. Ako su se kazaljke poklopile u 12:00 u podne, značenje je u potpunosti suprotno, i može značiti da ćete se sukobiti sa osobom koja vam se uopšte ne dopada, a koja na silu želi da vas primora da budete zajedno;

01:05 – Ako ste u toku noći videli da su se kazaljke poklopile u ovo vreme, to može označavati da patite za osobom od koje ste već neko vreme razdvojeni, a možda i puno mislite na nekog, ali se borite sa sobom da ga ne pozovete i pokažete mu kako se osećate. Ako ste videli poklapanje u ovo vreme u 13:05 toku popodneva, onda to može da vam najavi izlazak sa osobom koja vam se dopada, nezavisno do toga što je ona možda već zauzeta.

02:10 – Poklapanje kazaljki u ovo vreme u toku noći, može da vam najavi da ćete sresti nekog bivšeg, ko vas još uvek nije preboleo, pa vam možda neće biti prijatno u njegovom prisustvu. Ako ste poklapanje videli u 14:10 popodne, možda će vam neki prijatelj priznati da mu se sviđate, ali vi nemate takve emocije prema njemu.

03:15 – Ako ste se probudili baš u ovo vreme i pogledali u sklopljene kazaljke na satu, možda to označava vašu okupiranost nekom osobom koja vam se mnogo sviđa i u koju ste čak i zaljubljeni, ali vam ona ne uzvraća istom merom. Ako ste poklapanje videli u 15:15 popodne, to može da znači da neka plava osoba misli na vas.

04:20 – Poklapanje kazaljki u ovo vreme rano ujutru, može značiti da ćete uskoro započeti vezu sa nekom osobom koja na poslu nosi uniformu, a ako ste to videli u 16:20, onda je značenje verovatno da se neko u vas možda zaljubio i to na prvi pogled.

05:25 – Značenje ovog poklapanja kazaljki na satu, vam se uopšte neće dopasti, jer ukazuje da vam je partner neiskren i ne možete imati poverenja u njega, a slično je značenje i ako ste videli poklopljene kazaljke u 17:25, jer verovatno znači da vas partner vara i laže da bi opravdao svoju krivicu.

06:30 – Ovo poklapanje znači da ćete se pomiriti sa partnerom, ako ste u skorije vreme imali neku raspravu, ali će to ostaviti posledice na vaš odnos zbog nekih stvari koje vam je prećutao. Poklapanje u 18:30 ima sasvim drugačije značenje i znači da se sviđate mnogo nekoj crnookoj osobi koja vas mnogo želi.

07:35 – Poklapanje u ovo vreme, ukazuje vam da vas partner mnogo voli i ne može da živi bez vas. U 19:35 poklapanje kazaljki vam može najaviti dugo očekivani poziv za sastanak od nekog o kome maštate.

08:40 – Ako ste videli da su se cize na satu poklopile u ovo vreme, to može da znači da vam neka osoba sa kojom niste u vezi poklanja mnogo pažnje, ali je vaš partner zbog toga mnogo ljubomoran. U 20:40, značenje preklapanja je da će vam se verovatno ukazati prilika da budete sa osobom koja vam se već duže vreme sviđa.

09:45 – Preklapanje u ovo vreme može da vas upozori na nekog neiskrenog prijatelja, koji može da pokuša da vam preotme partnera iza leđa, a ako ste ga videli u 21:45, značenje bi moglo da bude da ste poludeli za nekim ko ne može da bude sa vama jer je već zauzet.

10:50 – Ovo vreme može da znači da ćete možda biti zbunjeni, jer će vas kontaktirati bivši partner i malo poljuljati osećanja prema novom partneru, pa nećete znati šta da radite, jer nećete više biti sigurni u osećanja prema novom partneru. Ako ste poklapanje videli u 22:50, to može da znači da će vas osvojiti neko svojom dobrotom i pažnjom.

11:55 – Poklapanje kazaljki u 5 minuta do podneva može da vam najavi da ćete možda flertovati sa nekom osobom koja vas fizički privlači, dok poklapanje u 23:55 znači da vas partner mnogo voli, bez obzira na to što možda živite daleko jedno od drugog.

Sponzorisano:

loading...
Loading...