Sanovnik ljubiti se – Šta znači sanjati ljubljenje?

Ljubljenje u snu je vrlo česta tema, iz razloga što  ljubljenje čini veliki deo naših života. Ljubimo se često, od ljubljenja partnera, dece, roditelja, braće i sestara, prijatelja, rođaka i poznanika. Ljubljenje se oduvek smatralo simbolom strasti, želje, ljubavi i prijateljstva. Poljubac je vrlo moćan simbol u svim kulturama.

Tumačenja snova o ljubljenju mogu biti različita, naravno u zavisnosti od okolnosti u snu, da li smo ljubili nekog ili nas je neko poljubio, da li je bio neko poznat, nepoznat, neko ko nam se dopada i sl. Vrlo je bitno i emotivno stanje u kome ste bili u snu.

Snovi su najviše odraz našeg emotivnog stanja i ono što se odvija u njima direktno je u vezi sa onim što osećamo. Tako je i sa snovima o ljubljenju. Najbitniji deo sna je vaš osećaj koji imate dok se ljubite, jer on je najviše povezan sa načinom na koji se osećate. Ako je poljubac bio blag i prijatan, verovatno se osećate smireno, a ako je bio grub i neprijatan, verovatno vam je period u životu napet trenutno.

Ljubljenje u snu može označavati odobravanje, ohrabrenje ili podršku. Ako ste ljubili nekog, san može značiti da ga podržavate. Takav san može značiti i da sebe ohrabrujete na neki način ili da odobravate ili cenite neke svoje sposobnosti. Možda ohrabrujete neke svoje sposobnosti ili talente.

Način na koji ste se ponašali dok se ljubite u snu, može odražavati način na koji sebe motivišete u životu. San može odražavati i da ste prevazišli neki događaj iz prošlosti.

San o ljubljenju može biti simbol strasti, želje, prevare, poštovanja, odanosti ili drugih emocija.

Ako ste se probudili pre nego što ste poljubili nekog, to može ukazivati da niste sigurni u osećanja te osobe prema vama. Možda želite vezu sa tom osobom, ali ne znate kako da počnete.

Tumačenje snova u kojima se javlja ljubljenje – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da nekog ljubite u usta. Ako ste u snu nekog ljubili u usta, takav san može biti potvrda dogovora koji ste napravili sa nekim.

Poljubac u usta najčešće je odraz privlačnosti. Možda san znači da osećate privlačnost prema osobi koju ste poljubili u usta u snu, ili prema nekom drugom.

Sanjati ljubljenje koje vam nije prijalo. Ako ste sanjali da se ljubite sa nekim, a ne prija vam taj poljubac, takav san može biti odraz nekih neprijatnih emocija koje imate o nekom. Takav san može biti i posledica razmišljanja o nekoj ponudi za posao sa ljudima koje ne volite ili koji vam se ne dopadaju.

San u kome vam nije prijao nečiji poljubac može da označava i neželjene pohvale ili odobravanje.

San o ljubljenju može odražavati koliko vam se neko dopada ili neke intimne misli koje imate o nekome ko vam se dopada.

Sanjati da je neko odbio vaš poljubac. Ako ste sanjali ovakav san, on može označavati da je neko odbio vašu podršku ili odobrenje, ili da ga smatrate nedobrodošlim.

Sanjati da se ljubite sa nekim ko vam se dopada. Ukoliko ste se u snu ljubili sa nekim ko vam se dopada, takav san može da najavi dobra događanja u bliskoj budućnosti.

Ovakav san može biti naznaka ostvarenja ciljeva u budućnosti, samo da se malo više potrudite.

Sanjati da ste se ljubili sa nekim ko vam se ne dopada. Ako ste u snu ljubili nekog ko vam se ne dopada i vi ste pokušali da zaustavite tu osobu da vas poljubi, san bi mogao da bude upozorenje da neko pokušava da vas natera da uradite nešto što ne želite. San može biti i znak da ne prihvatate nešto da uradite.

Sanjati da se ljubite sa nekim koga ne poznajete ili koga ne bi smeli da ljubite. Ako ste sanjali ovakav san, on je verovatno odraz osećaja krivice koji imate u vezi nekoga.

Ovakav san može označavati i vašu želju za unapređenjem ili partnerstvom sa nekim.

Sanjati da ste poljubili nečijeg momka ili devojku, ili supružnika. Ovakav san može odražavati vašu želju da budete u novoj vezi sa nekim. To ne mora biti osoba koju ste ljubili u snu.

Ovakav san može označavati vašu želju za romansom ili ljubavlju. Možda znači i da želite seksualnu vezu. Može biti i znak ljubomore na tu osobu. San takođe može označavati vašu sklonost ka prevarama i mešanjem u tuđe veze.

Sanjati da ste se ljubili na „francuski način“ sa nekim. Ovakav san može označavati da bi trebalo da budete iskreniji u iskazivanju svojih emocija ili da vam je potrebno više strasti u životu.

Sanjati da ljubite nečiji nogu. Ovakav san može biti znak da odobravate nečije mišljenje i moralne stavove.

Sanjati da se ljubite sa neprijateljem. San u kome ste ljubili nekog ko vam je neprijatelj, može označavati prevaru, izdaju, neprijateljstvo ili čak pomirenje.

Sanjati da se ljubite sa prijateljem u znak pozdrava za rastanak. Ovakav poljubac u vašem snu mogao bi označavati da ste se u životu fokusirali na neke veće izazove.

Sanjati da se ljubite sa partnerom istog pola. Ako ste se ljubili sa nekim ko je istog pola kao i vi, takav san ne mora da odražava vaše homoseksualne sklonosti. San je verovatno više vezan za vaš osećaj da želite da se osećate opušteno i prirodno u vašem svakodnevnom životu.

San je takođe i znak da vam negde u životu treba i promena, kako bi postali ono što želite.

Moguće je i da vam nedostaje neki segment života, a poljubac u snu je znak da trebate da se pomirite sa tim i dostojanstveno krenete napred.

Sanjati da se strastveno ljubite sa nekim. San u kome ste se strastveno ljubili, možda označava vaše nezadovoljstvo životom.

Sanjati da se ljubite sa strancem. San u kome ste se ljubili sa nekim nepoznatim, može označavati da vam nešto nedostaje u životu. To može biti ljubav i veza sa nekim, a ne mora da znači.

Ako je taj stranac vas poljubio, san može označavati spoznaju da vam nešto u životu nedostaje.

Ovakav san može biti upozorenje na mogućnost nekog neželjenog ponašanja sa vaše strane. Možda ćete učestvovati u nekim nemoralnim radnjama koje će ostaviti traga na vaš život i zbog kojih ćete se kasnije kajati.

Sanjati da se ljubite sa bliskim prijateljem. Ovakav san može biti odraz vašeg poštovanja i divljenja prema toj osobi, a poljubac odražava jaku vezu među vama. Ovaj san može značiti i da želite nešto više od prijateljstva sa tom osobom. San je možda i poruka da vam nešto nedostaje u životu, a posebno ljubav.

Sanjati da se ljubite sa bratom ili sestrom. San može biti odraz posebne veze koju imate sa njima.

Sanjati da se ljubite sa partnerom. Ako ste sanjali da se ljubite sa svojim trenutnim partnerom, san može označavati da vam je potrebno više romantike u svakodnevnom životu u toj vezi. San može biti i odraz velike strasti i želje koju osećate prema njemu.

Sanjati da se vaš partner ljubi sa nekim drugim. Ovakav san može biti odraz vaših sklonosti ka prevarama ili takve  prošlosti koju ste imali.

Sanjati da ste poljubili nekog koga skoro i ne poznajete. Ako ste sanjali ovakav san, on zapravo može značiti da vam se ta osoba dopada.

Sanjati da ste poljubili nekog ko vas ne zanima. Ovaj san može biti odraz vaše nelagode u pogledu nekog aspekta vašeg života.

Sanjati da gledate druge kako se ljube. Ako ste gledali druge kako se ljube, san može označavati sklad različitih delova vaše ličnosti ili usklađenost raznih oblasti vašeg života. Ovakav san mogao bi da odražava vašu sklonost da se previše mešate u živote drugih ljudi, koja možda prelazi granice pristojnosti.

Ovakav san može najaviti i neka neprijatna iskustva koja će ostaviti traga na vama i to na profesionalnom ili privatnom planu.

Sanjati da ste poljubili nekog u vrat. Ovakav san može ukazivati na vaše strastvene sklonosti i podložnost iskušenjima.

Sanjati da se ljubite sa bivšim momkom ili devojkom. Ako ste sanjali da se ljubite sa bivšim, san može biti najava nekih neočekivanih događaja ili okolnosti koje će vas ostaviti zatečenim.

Sanjati da se ljubite sa partnerom u mraku. Ovakav san može biti upozorenje na partnerovo ponašanje. Postoji mogućnost da on učestvuje u nekim nedoličnim radnjama.

Sanjati da se ljubite sa partnerom u javnosti. Ovakav san znak je da ste potpuno sigurni u sebe u pitanjima ljubavi i romanse.

Sanjati da ljubite svog supružnika. Ovakav san je znak dobrog braka, ispunjenog ljubavlju, srećom, harmonijom i poštovanjem, koji će izdržati test vremena.

Sanjati da vas je neko zatekao dok se ljubite. Ako vas je neko zatekao u snu dok ste se ljubili sa partnerom, takav san bi mogao da znači da vas mogu izdati ljudi u koje verujete i predstavljaju vam se dobrim prijateljima. Ako se dogodi takva izdaja mogla bi mnogo da vas povredi i pogodi.

Sanjati da se ljubite sa nekim (za žene). Ovakav san može ukazivati da ćete uskoro upoznati muškarca koji će vam se puno dopasti. Ipak trebate biti oprezni, jer će možda taj muškarac biti ženskaroš ili prevarant, koji bi vas mogao iskoristiti.

Sanjati da se ljubite sa nekim (za muškarce). Ovakav san može vam ukazivati da biste trebali da pokazujete više emocija prema trenutnom partneru, koji možda vapi za vašom pažnjom. Možda bi trebalo da više primećujete znake koje vam šalje, kako ne bi ugrozili svoju vezu zbog nemarnosti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...