Sanovnik voz– Šta znači sanjati voz?

Obzirom da nas vozovi prevoze sa jednog na drugom mesto, u snu mogu označavati put kojim idemo u životu. Vozovi imaju nepromenjenu trasu i upravo zbog toga u snu mogu predstavljati poduhvate koji su fiksni i u potpunosti organizovani. Takav vid poduhvata ili plana je na primer završavanje fakulteta.

San u kome ste u vozu verovatno ukazuje da ste na pravom putu i može vam biti podsetnik da istrajete na putu kojim ste krenuli.

Takav san može ukazivati i na vaše sklonosti da se brinete bespotrebno oko situacija koje će se na kraju dobro završiti.

San o vozu može se odnositi i na neki poduhvat koji tek trebate da preduzmete, ili ako kasnite na voz, san možda znači da ne smatrate da ste u potpunosti spremni za taj novi poduhvat koji vas očekuje.

San o vozu može označavati i da nemate neki izraženi stav, već radite isto što i ostali.

Možda san označava i vašu organizovanost. Možda imate potrebu da sve uradite na tačno određeni način.

Ovakav san može vam skretati pažnju da vam vaše jednosmerno razmišljanje ograničava fleksibilnost, i možda biste trebali da razmislite da li je takav način razmišljanja koristan ili bi trebalo da ga malo promenite.

San o vozovima može ukazivati i da imate osećaj da vam je život van kontrole.

Voz može simbolizovati i vašu moć, sposobnost da kontrolišete druge ili sposobnost rešavanja različitih situacija.

Za tumačenje sna bitni su detalji. Ako je bilo putnika u vozu, san može odražavati vašu finansijsku situaciju, a možda znači da se osećate kao da ste rastrzani na više različitih strana.

Ako ste sanjali voz koji nema kontrolu, san može označavati da vam je snaga sputana i kontrolisana.

Prema Frojdu, voz u snu može biti simbol za muški polni organ.

Tumačenje snova u kojima se javlja voz – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da se vozite vozom. Ako ste se u snu vozili vozom pored drugih putnika, takav san može ukazivati da imate želju da započnete emotivnu vezu sa određenom osobom.

Sanjati da ste vozač voza. Ako ste u snu vozili voz, san možda znači da ćete morati mnogo više da se kontrolišete u emotivnim odnosima.

Možda san znači da imate veliku želju da kontrolišete tuđe živote.

Sanjati da se vozite u vozu koji se prebrzo kreće. Ovakav san može značiti da ćete morati malo da  usporite ako želite da nešto postignete. To možda znači da morate da nađete vreme da bi kako treba završili neki važan projekat. Ako je voz jurio, a nije bilo šina po kojima se kretao, san može označavati da vas ljudi mogu doživljavati drugačijim nego što zaista jeste.

Ako ste sanjali ovakav san on može najavljivati poboljšanje vašeg socijalnog statusa, stabilnu karijeru i luksuzan životni stil.

Sanjati voz koji se presporo kreće. Ako ste u snu putovali sporim vozom, san može ukazivati da ćete se uskoro osećati uspešno i zadovoljno, nakon što završite neke projekte na kojima ste bili angažovani.

Sanjati da voz ulazi u tunel. Ovakav san može da označava vašu pogrešnu percepciju o nečemu. Možda će se nešto za šta ste smatrali da je vrlo dobro, u stvarnosti pokazati da to nije.

Sanjati voz sa spavaćim kolima. Ako ste sanjali spavaća kola u vozu, takav san može ukazivati da možda imate sukobe sa nekom osobom od autoriteta.

Sanjati teretni voz. Ako ste u snu videli teretni voz, san može biti odraz problema i tereta sa kojima se trenutno suočavate. Takav san može biti i simbol za fizički posao.

Teretni voz u snu može biti i simbol biznisa.

San može biti znak da će se vaša životna situacija značajno poboljšati. Ako je u snu teretni voz prelazio neku vodu, san može najaviti uspeh nekog internacionalnog biznisa.

Ovaj san je dobar simbol ukoliko se bavite trgovinom ili prodajom, i najavljuje mogućnost većeg profita i uspeha u poslu koji će biti posledica vaših trenutnih poslovnih transakcija i poslovnih poteza.

Sanjati putnički voz. Ako ste sanjali putnički voz, takav san verovatno ukazuje na neki vid mentalnog posla.

Sanjati da ste učestvovali u sudaru vozova. Ako ste sanjali ovakav san, on najverovatnije najavljuje neku vrstu haosa u vašem životu. Možda je taj san znak da se vaši planovi ne ostvaruju kako želite. Možda nemate samopouzdanja i sumnjate u svoje sposobnosti da ostvarite svoje ciljeve.

Ako se voz sudario sa kolima, san može biti znak da su vaši životni ciljevi suprotni vašim uverenjima i željama. To je možda posledica nečije želje da ostvarite neki cilj, koji se vama uopšte ne dopada.

Takvi snovi mogu se povezivati i sa poslovnim stvarima.

Sudar vozova u snu može se odnositi i na neke prijatelje koji žive daleko, i može vam najaviti probleme od drugih ljudi. Možda imate i osećaj da ne kontrolišete sopstveni život.

Ako je bilo i žrtava u nesreći, san može najaviti da će neki bliski prijatelj od vas tražiti pomoć. Ako niste bili povređeni u nesreći, san možda najavljuje da ćete upoznati nekog ili se sresti ponovo sa starim prijateljem.

Svakako je san neki vid upozorenja. Možda bi bilo najbolje da preskočite putovanja u narednom periodu.

Sanjati da je nekog udario voz. Ovakav san može ukazivati da je ta osoba koju je udario voz na pogrešnom putu, i san je možda sugestija vama da probate da joj pomognete da nađe pravi put.

San se može odnositi i na vas, i ukazivati vama da je potrebno da promenite pravac.

Sanjati da ste mašinovođa. Ako ste sanjali da ste mašinovođa, san može označavati da potpuno kontrolišete svoj život.

Sanjati da ste propustili voz. Ukoliko vam je voz pobegao u snu, takav san možda označava propuštene šanse. Možda san znači i da niste dobro pripremljeni za sledeću fazu u svom životu. Moguće da nešto odugovlačite ili otkazujete neke stvari i obaveze koje ste već trebali da završite.

Sanjati da čujete zvuk voza. San u kome ste čuli voz verovatno ukazuje da vas je nešto mimoišlo. Možda ste propustili ili izgubili neku šansu.

Sanjati železničku stanicu. Železnička stanica u snu simbol je za neki prelazni period u vašem životu. Možda bi trebalo da napravite pauzu da ponovo procenite svoju situaciju i odredite svoje ciljeve i put.

San je možda znak i da prolazite kroz period nedoumica. Možda imate nekoliko mogućnosti, a ne znate koju da izaberete. U pitanju su bitne stvari koje se tiču vaše budućnosti.

Sanjati da ste izgubili voznu kartu. Gubitak vozne karte u snu može ukazivati da se brinete oko nekog problema koji će vremenom nestati sam od sebe.

Sanjati da voz ide u pogrešnom pravcu. Ovakav san može da najavi neke probleme koji neće imati veze sa vama, ali mogu uticati na ljude iz vaše okoline.

Sanjati da je voz iskliznuo iz šina. Ovakav san može da najavljuje neki loš period u vašem životu, nesreće i nemogućnosti da ostvarite ono što ste planirali.

Sanjati ekspresni voz. Ako ste sanjali da se vozite ekspresnim vozom, san može biti znak da se brzo približavate ostvarenju sopstvenih ciljeva i želja. To će se možda uskoro desiti.

Sanjati da gledate voz iz daljine. Ako ste sanjali ovakav san, on možda najavljuje period tuge i žalosti za prošlošću. Možda je san posledica vašeg trenutnog nezadovoljstva životnim okolnostima.

Sanjati da se penjete u voz. Ako ste sanjali da se penjete u voz san je verovatno znak velikih promena koje će imati začajan uticaj na vaš život. Neke promene mogu biti dobre, a neke izazovne.

Ovakav san može biti i znak da se vraćate normalnom ritmu života nakon nekih vanrednih obaveza ili aktivnosti koje ste imali.

Sanjati da silazite iz voza. Ako ste sanjali da izlazite iz voza, san može ukazivati na neke velike promene u vašem životu. Možda ćete dobiti ponudu za novi posao koji će od vas tražiti mnogo više angažovanja i odgovornosti.

Sanjati da voz odlazi bez vas. Ovakav san može da najavi neki mračni i tužni period koji će biti izazvan skorašnjim ružnim dešavanjima.

Sanjati voz prerpan stvarima. Ako ste u snu bili u vozu koji je bio natrpan prtljagom, takav san može najavljivati period u kome ćete morati da se starate o nekom bliskom članu porodice ili ga nešto savetovati ili pružiti mu podršku zbog neke nepredvidive situacije u kojoj se našao.

Sanjati da ste ušli u pogrešan voz. Ako ste sanjali ovakav san on možda označava da ste vi na pogrešnom putu, i da bi trebalo da dobro razmislite o svojim narednim odlukama koje se tiču vašeg života i možda nešto promenite.

Sanjati da kasnite na voz. Ako ste u snu zakasnili na voz, san je verovatno odraz vaše lenjosti i neefikasnosti zbog koje ne možete da ostvarite bitne ciljeve u životu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...