Sanovnik invalid – Šta znači sanjati invalida?

Snovi u kojima se invalid javlja kao motiv nisu toliko česti. Ipak, ove snove valja protumačiti jer mogu da imaju određenu simboliku i da ukazuju na neke stvari iz vašeg života, kao i na ono što vas očekuje u budućnosti.

Značenje vašeg sna o invalidu će zavisiti od situacije u kojoj ste sanjali invalida, odnosno da li ste ga u snu samo videli, da li ste sanjali kako razgovarate sa invalidom, da li ste sanjali da ste vi invalid, da li ste pomogli invalidu ili ste mu naškodili.

Ovo su samo neke od mogućih situacija koje se mogu pojaviti u vašem snu i svaki od tih snova se drugačije tumači, o čemu ćete saznati nešto više u nastavku ovog teksta.

Tumačenje snova u kojima se javlja invalid – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati kako vidite invalida. Ukoliko ste sanjali kako vidite invalida, to nije dobar znak. Ovaj san ima negativnu simboliku i ukazuje na to da je moguće da će vas zadesiti neka nesreća u skorije vreme. Najverovatnije će u pitanju biti neki zdravstveni problemi koje niste očekivali. Zato, ukoliko se desi da sanjate invalida, najbolje bi bilo da ne ignorišete taj san već da odete kod lekara na pregled. Nemojte izbegavati odlazak kod lekara jer to bi kasnije moglo izazvati mnoge komplikacije. Ovaj san vam je opomena da se potrudite da živite malo zdravije i da vodite više računa o sebi.

Alternativno, san u kojem ste videli invalida može da ukazuje na neku svađu koju ćete doživeti uskoro, a koja će biti potpuno nepotrebna. Vrlo je moguće da ćete se zbog gluposti posvađati sa osobom koja vam je draga i da ćete se nakon toga jako loše osećati. Ovaj san bi trebalo da vas upozori da ostanete smireni i da ne ulazite ni u kakve svađe i raspravke u predstojećem periodu.

Postoje još neka tumačenja sna u kojem vidite invalida. Naime, ovaj san može da ima i negativnu simboliku i da ukazuje na neku nesreću ili žalost koji vas očekuju u budućem periodu. Dakle, pred vama je prilično loš i težak period, ali morate se truditi da razmišljate pozitivno kako biste što pre izašli iz teške situacije.

Takođe, san u kojem ste videli invalida može da znači i to da će sav vaš trud u predstojećem periodu biti uzaludan. Ipak, ne treba da odustanete od svojih ciljeva.

Sanjati kako ste vi invalid. Ukoliko ste sanjali kako ste vi invalid, onda je to znak da ćete se u budućem periodu dosta smiriti i da ćete se odlučiti na neki mirniji tip života. Shvatićete da je bilo dosta ludovanja i neozbiljnosti i da ste se zasitili toga. Vama je sada preko potreban mir i imate veliku želju da zasnujete porodicu. Ovaj san bi trebalo da vas podstakne upravo na to.

Alternativno, san u kojem ste sebe videli kao invalida može da znači da ćete uskoro uspeti da rešite sve probleme koji vas muče jer rešenje vam se nalazi ispred nosa. Potrebno je samo mirno da razmotrite celu situaciju i vrlo brzo ćete doći do rešenja svog problema.

San u kojem ste vi invalid može da ima i lošu simboliku i da ukazuje na bedu i nemaštinu koje vas očekuju u budućem periodu.

Sanjati kako je vaša voljena osoba invalid. Ukoliko ste sanjali kako je invalid osoba koju volite, onda je to znak da ćete u skorije vreme morati da se žrtvujete zbog te osobe. Naime, moguće je da će vaš sadašnji partner imati dosta problema i vi ćete u svako doba biti tu za njega spremni da pomognete. Bićete spremni da se žrtvujete samo da bi osobi koju volite bilo dobro.

Sanjati kako pričate sa invalidom. Ako ste sanjali kako pričate sa nekim invalidom, onda je to opet znak da ćete se sa nekim jako posvađati u budućem periodu. Najverovatnije će u pitanju biti neka glupost i kasnije će vam biti žao zbog teških reči koje ste uputili dragoj osobi.

Sanjati kako pomažete invalidu. Ukoliko se desi da sanjate kako pomažete invalidu, onda je to dobar znak. U budućem periodu vi ćete učiniti neko veoma dobro delo i ljudi će vam biti zahvalni.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem ste pomogli invalidu može da znači i to da ćete se jako razočarati u budućem periodu. Naime, moguće je da ćete se naći u teškoj situaciji i da ćete zatražiti pomoć od svojih prijatelja, ali oni će vam okrenuti leđa.

Sanjati da ste naškodili invalidu. Ukoliko imate ovakav san, onda je to znak da ćete u predstojećem periodu verovatno učiniti nešto loše i da ćete se zbog toga jako pokajati.

Sanjati invalida sa štakama. Ukoliko ste sanjali invalida sa štakama, onda je to znak da bi trebalo što pre da posetite lekara. Moguće je da imate zdravstvenih problema i da bi moglo doći do komplikacija ukoliko ne odete da se pregledate na vreme.

Sanjati invalida koji se nalazi u kolicima. Ukoliko ste sanjali kako se invalid nalazi u kolicima, onda je to dobar znak. U predstojećem periodu možete očekivati neke lepe vesti. Najverovatnije ćete biti pozvani na neko venčanje ili na neko drugo veselje. Sve u svemu, pred vama je jako puno lepih trenutaka i dobrog raspoloženja.

Sponzorisano:

loading...
Loading...