Sanovnik kum ili kuma – Šta znači sanjati kuma ili kumu?

Kumovi su od davnina do današnjih dana tretirani sa najvećim poštovanjem i uvažavanjem. Bez njihove saglasnosti, nekad se nije mogao zaključiti brak. Kumovi su naši duhovni srodnici, i smatraju se našim duhovnim ocem iili majkom, a najznačajnija uloga im je da svoje kumče čuvaju i štite od raznih iskušenja.

To je uloga koja predstavlja izuzetnu čast za kumove, ali zauzvrat izaziva veliko poštovanje prema njima.

Zato je njihovo značenje u snovima, kao i u stvarnom životu veliko. Pojava kuma u snu može biti najava nekih događaja koji će značajno promeniti vaš život, možda čak i u potpunosti.

San u kome ste videli kuma ili kumu zato često simboliše  obožavanje, savet ili autoritet. Kumovi u snu mogu da simbolišu i prosperitet.

Takav san možda je posledica vaše potrebe za nečijim savetom i idejom o pravcu kojim biste trebali da krenete u životu.

Tumačenje snova u kojima se javljaju kum ili kuma – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da vidite kuma ili kumu. Ako ste u snu videli svog kuma ili kumu, ili kuma ili kumu osobe koju poznajete, takav san možda označava da ćete dobiti neki poklon ili neke dobre vesti koje će se ticati lično vas. To će verovatno  biti nešto što ste duže vremena želeli i isčekivali.

Sanjati da ste kum ili kuma nekome. Ako ste sanjali da ste vi nekome kum ili kuma, moguće je da takav san označava neke nove obaveze i odgovornosti koje ćete uskoro dobiti. Možda ćete preuzeti više dužnosti ili obaveza ili ćete postati deo nekog novog projekta ili aktivnosti. Ovakav san može biti i najava poslovnog unapređenja i rasta ugleda na poslu, a možda i finansijske nagrade u vidu povišice ili bonusa, kao rezultat toga.

Takav san možda označava i da imate veliku ulogu u životima svojih prijatelja. Možda je san znak da je nekom vašem prijatelju trenutno potrebna vaša pomoć ili savet, pa bi možda mogli da malo ispitate svoje prijatelje i čujete šta im se trenutno dešava u životu, kako bi saznali da li možete nekako da im pomognete.

S druge strane, takav san može da ima i suprotno značenje i da najavljuje svađu sa nekim, moguće i sa emotivnim partnerom.

Sanjati da imate kuma ili kumu. San u kome ste imali kuma ili kumu, može da označava i vašu potrebu za zaštitom. Možda niste sigurni u pogledu neke odluke koju bi trebali da donesete, pa bi vam značilo da se posavetujete sa nekim u koga imate poverenja.

Sanjati da ste se svađali sa kumom. Ako ste se u snu svađali sa svojim kumom, takav san može da ukazuje da ćete uskoro biti oslobođeni nekih obaveza. Taj san može biti i najava da ćete uskoro imati novčane probleme.

Sanjati da ste odbili poziv za kumstvo. San u kome ste odbili poziv da nekome budete kum ili kuma, verovatno nije dobar znak. Najverovatnije je takav san najava neke sramote koju ćete doživeti, moguće zbog nekih nepromišljenih reči koje ćete izgovoriti, čime možete mnogo da uvredite neku osobu do koje vam je stalo. Ovaj san vam može biti upozorenje da vodite računa o onome što govorite.

Sanjati da kum ili kuma izgledaju negostoljubivo i natmureno. Ako ste sanjali  kuma ili kumu koji su tako izgledali, takav san može ukazivati na neslogu u vašoj porodici.

Sanjati da kum ili kuma izgledaju srećno i gostoljubivo. Ako ste sanjali svoje kumove koji su tako izgledali, takav san verovatno ukazuje da će se svi vaši planovi odvijati onako kako želite.

Sanjati svog kuma (za neoženjene muškarce). San u kome ste videli svog kuma može da označava da ćete imati nestabilan brak.

Sanjati svog kuma (za oženjene muškarce). Oženjenim muškarcima san u kome su videli svog kuma može najaviti rođenje dece.

Sanjati da ste sreli kuma ili kumu. Ako ste u snu sreli svog kuma ili kumu, taj san može biti najava neke nagrade koju uskoro možete dobiti.

Sanjati kuma i kumu koji izgledaju kao u stvarnom životu. Ako su u vašem snu kum ili kuma izgledali onako kako izgledaju u stvarnom životu, takav san može biti najava da ćete ih uskoro sresti uživo.

Sanjati svoju porodicu i kumove. San u kome ste na okupu videli članove svoje porodice i svoje kumove istovremeno, može biti najava da će vam se uskoro  proširiti porodica.

Sanjati da su vam kum ili kuma učinili neku uslugu. Ako su vam kum ili kuma u snu učinili neku uslugu, takav san može da označava gubitak prestiža ili neke visoke pozicije koju imate u stvarnom životu.

Sanjati kuma ili kumu koji hvale nešto. Ako ste svog kuma ili kumu sanjali kako nešto hvale, takav san može vam biti upozorenje da ste možda napravili neki pogrešan izbor. Možda bi trebalo da obratite pažnju na njihove reči u snu, kao i na samu sadržinu sna, kako bi utvrdili kakvo značenje tačno taj san ima za vas.

Sponzorisano:

loading...
Loading...